Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Ja tez nie znam jeszcze pluci ani ruchow dziecka moze czasem cos sie ruszy w brzuszku A tu 16 tc juz leci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie furagine możesz brać w domu. Dobrze też sobie uzupełniać witaminę c.Ja dalej w szpitalu, jak mnie nie wypiszą dziś to wychodzę żądanie. Żadnych już badań nie robią, a chyba furagine mogę brać w domu. Nie lubię narzekać i jestem wdzięczna za opiekę i pomoc, ale od tego łóżka boli mnie wszystko, a oddział jest w fatalnym stanie, kanalizacja nie działa za dobrze, smród, w łazienkach czarne ściany od grzyba.... nie wysiedze tu kolejnego dnia i nocy tylko dlatego, ze jest niedziela i wypisów nie robią....
To jeszcze czas na ruchy, u mnie sie kolo 18 zaczely jakies takie bulgotania. U mnie 20 tc leci i nie znam coz tak sie dziecie ulozy niersz ze nie widac, mam kolezanke, ktora o plci sie dowiedziala na porodowce .Ja tez nie znam jeszcze pluci ani ruchow dziecka moze czasem cos sie ruszy w brzuszku A tu 16 tc juz leci
Ja w 16 też nic nie czułam jeszcze. Teraz jestem w 19 i czuje od tygodnia może półtora tak , że spokojnie na wszystko przyjdzie czas [emoji6]Ja tez nie znam jeszcze pluci ani ruchow dziecka moze czasem cos sie ruszy w brzuszku A tu 16 tc juz leci
Kochana, to chyba w kazdym szpitalu tak jest, ze w weekend nic nie robia, albo zrobia jedne badania I tyle. Mozesz sie wypisac I po wypis pojdziesz jutro czy w inny dzien.Ja dalej w szpitalu, jak mnie nie wypiszą dziś to wychodzę żądanie. Żadnych już badań nie robią, a chyba furagine mogę brać w domu. Nie lubię narzekać i jestem wdzięczna za opiekę i pomoc, ale od tego łóżka boli mnie wszystko, a oddział jest w fatalnym stanie, kanalizacja nie działa za dobrze, smród, w łazienkach czarne ściany od grzyba.... nie wysiedze tu kolejnego dnia i nocy tylko dlatego, ze jest niedziela i wypisów nie robią....
Dasz rade!Hej dziewczyny ja jutro o 8.15 mam połówkowe ruchy czuje ale nieregularnie. 5 lipca mam obronę pracy magisterskiej, a dopiero wczoraj dostałam akceptacje pracy. Jak się obronie to chyba będzie cud.
To tez moja druga ciaza, takze spokojnie ja czuje jeszcze ruchy nieregularnie, najczęściej wieczorem jak leze i tez nie sa to nie wiadomo jakie kopniakiTo moja druga ciaza dlatego tak sie stresuje ze jeszcze nie czuc ruchow czasem cos sie ruszy ale dzieki dziewczyny uspokoilam sie troszke ze nie jestem sama z tym