reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja dalej w szpitalu, jak mnie nie wypiszą dziś to wychodzę żądanie. Żadnych już badań nie robią, a chyba furagine mogę brać w domu. Nie lubię narzekać i jestem wdzięczna za opiekę i pomoc, ale od tego łóżka boli mnie wszystko, a oddział jest w fatalnym stanie, kanalizacja nie działa za dobrze, smród, w łazienkach czarne ściany od grzyba.... nie wysiedze tu kolejnego dnia i nocy tylko dlatego, ze jest niedziela i wypisów nie robią....
Spokojnie furagine możesz brać w domu. Dobrze też sobie uzupełniać witaminę c.
Może dziś Cię wypuszczą, trzymam kciuki

Ja tez nie znam jeszcze pluci :( ani ruchow dziecka :( moze czasem cos sie ruszy w brzuszku :( A tu 16 tc juz leci :)
To jeszcze czas na ruchy, u mnie sie kolo 18 zaczely jakies takie bulgotania. U mnie 20 tc leci i nie znam :) coz tak sie dziecie ulozy niersz ze nie widac, mam kolezanke, ktora o plci sie dowiedziala na porodowce .

Ja dalej w szpitalu, jak mnie nie wypiszą dziś to wychodzę żądanie. Żadnych już badań nie robią, a chyba furagine mogę brać w domu. Nie lubię narzekać i jestem wdzięczna za opiekę i pomoc, ale od tego łóżka boli mnie wszystko, a oddział jest w fatalnym stanie, kanalizacja nie działa za dobrze, smród, w łazienkach czarne ściany od grzyba.... nie wysiedze tu kolejnego dnia i nocy tylko dlatego, ze jest niedziela i wypisów nie robią....
Kochana, to chyba w kazdym szpitalu tak jest, ze w weekend nic nie robia, albo zrobia jedne badania I tyle. Mozesz sie wypisac I po wypis pojdziesz jutro czy w inny dzien. :)

Po wypis zawsze mozesz przyjsc w poniedzialek czy we wtorek. Kurcze w takim stanie w jakim jest szpital nie powinni trzymac ciezarnych przecież to tez wplywa na dzieciatko i samopoczucie twoje. Jeszcze sie czegos nabawisz tam. Ale z drugiej strony jutro miala bys obchod mkze lekarz by ci powiedzial co i jak pozdrawiam Cie i zycze wszystkiego dobrego [emoji4][emoji4]

reklama
Hej dziewczyny ja jutro o 8.15 mam połówkowe ruchy czuje ale nieregularnie. 5 lipca mam obronę pracy magisterskiej, a dopiero wczoraj dostałam akceptacje pracy. Jak się obronie to chyba będzie cud.
Dasz rade! :)
To moja druga ciaza dlatego tak sie stresuje ze jeszcze nie czuc ruchow czasem cos sie ruszy :) ale dzieki dziewczyny uspokoilam sie troszke ze nie jestem sama z tym :)
To tez moja druga ciaza, takze spokojnie :) ja czuje jeszcze ruchy nieregularnie, najczęściej wieczorem jak leze i tez nie sa to nie wiadomo jakie kopniaki :)

Do góry