reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
U mnie juz zapowiedział cc niby z tydzien przed terminem, a jak bedzie to zobaczymy :) a moze uda mi sie go jeszcze na sn ugadac o ile to bedzie mozliwe oczywiście, chociaż mój lekarz slynie z tego, że lubi i umie dobrze ciąć :)

U mnie wszystko w porządku, nie wiec raczej będę czekać aż Marcyś sam będzie gotowy wyjść [emoji16]

Cześć dziewczyny. Ja juz mam dosc.. ja wrocilam do domu, bo mialam wizyte u ginekologa I moj narzeczony mial do mnie przyjechac tez, ale wyszlo ze nie ma kasy I mial zostac u siebie, po czym siostrzyczka jego ze swoim mezem zabrali go na dzialke, a on znowu wypil I ja juz mam dosyc. Co go prosze, zeby nie pil to wtraxa sie jego siostra I mowi "Roksana nie zlosc sie na niego, bo tylko troche wypil, czasami moze" tylko to sie ciagle powtarza. Mowi mi nie denerwuj sie, a sam mi nie pomaga... ciagle tylko pod gorke. Juz mam dosyc.

Ja dalej w szpitalu, jak mnie nie wypiszą dziś to wychodzę żądanie. Żadnych już badań nie robią, a chyba furagine mogę brać w domu. Nie lubię narzekać i jestem wdzięczna za opiekę i pomoc, ale od tego łóżka boli mnie wszystko, a oddział jest w fatalnym stanie, kanalizacja nie działa za dobrze, smród, w łazienkach czarne ściany od grzyba.... nie wysiedze tu kolejnego dnia i nocy tylko dlatego, ze jest niedziela i wypisów nie robią....

Wlasnie nauczanie poczatkowe by mnie interesowalo. :) Tzn. klasy |-|||
to musisz miec mgr z pedagogiki wczesnoszkolnej i np przedszkolnej zebys mogla i tu i tu . Bez mgr nie mozesz uczyc wiem bo tez jestem nauczycielem 5 lipca bronie magisterkę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry