reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Cześć dziewczyny!
SANDRUS wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia[emoji4]

Dita jakbyś musiała iść ba L4 to z pewnością osobą, która ma Cię zastąpić poradziła by sobie. Hak człowiek musi to potrafi.

Też byłam dziś w lidlu,ale jakoś nie czułam potrzeby zakupów dla bąbla...

Jutro jedziemy w góry, muszę się jeszcze zastanowić czy wszystko spakowane

Mnie jeszcze jako tako by zastąpiła, tak w 75%. Tyle co jej pokazałam[emoji5] i ma notatki [emoji16]ale na pewno nie poradzi sobie z tym co ja robię za koleżanki, to dodatkowo 2zakresy obowiązków, których w ogóle nie zna, a najtrudniejsza w tym obsługa naszego programu. Wiec ktoś inny musiałby te koleżanki zastąpić i tu problem kto... [emoji53]ale jak mowię,.. jakby był mus to trzeba i by było to bym poszła i tyle, zdrowie dziecka najważniejsze. Ale łatwo by im nie było, a w moim dziale same moje bliskie koleżanki pracują... wiec mam nadzieje, że lipiec i sierpień nie będzie się nic złego u mnie działo [emoji16][emoji5]
Miłego wypadu życzę [emoji5] ja z gór i nad morze przyjechałam haha[emoji28][emoji5]

reklama
A przeczucia nie masz żadnego? [emoji5] lekarz nie puścił pary z ust? Żadnych podejrzeń? [emoji16][emoji28]
Nic a nic :) na prenatalnych nie bylo szans dojrzec, bo przez to ze mam tego swojego brzucha troche to widocznosc byla gorsza, a na ostatniej wizycie noga sie zaslaniało. Jakis czas przeczucia nie mialam zadnego, teraz cos mnie ciagnie w strone chlopaka, ale nie wiem czy to nie autosugestia, bo tu u nas duzo chlopcow, a i u kuzynki, ktora jest miesiac do przodu tez ma byc chlopiec. No i ogolem to pokolenie w naszej rodzinie to meskie bardzo jest. Babcia moja sp. mialaby teraz chyba 7 prawnukow i tylko dwie prawnuczki :) i dwa razy mi sie snilo, ze mam chlopca teraz :)
z młodą tez chodziłam i mówiłam, że chłopak, wrecz pewna bylam tak silne to przeczucie a tu dzwoni pani z kliniki, że z amnio wszystko wyszlo ok i że pokoj moge na rozowo malowac, bo dwa iksy są :D takze w moje przeczucia to ja nie wierze :D

Udanej pogody i sto lat wspaniałego pożycia małżeńskiego!!![emoji5][emoji16] czekam na zdjęcia ze ślubu! [emoji3]

Dasz rade, dasz [emoji5] a jakie emocje bedą [emoji16]ja też szybko organizowałam, ale my mieliśmy przyjęcie, nie wesele [emoji16]choć na końcu się okazało, że i tance były i zabawa Haha taki spontan [emoji23][emoji16]

Też zadzwonię[emoji5]

Super, że lepiej [emoji5] dobrze, że zbadalas sprawę i od razu jest poprawa [emoji2]

Ło Boże!! Masakra! Takie rzeczy? Jak dzicz[emoji33][emoji33][emoji33]
Dlatego ja lubię wyprzedaże internetowe [emoji5] co najwyżej nie zdążę kliknąć do koszyka [emoji23][emoji23][emoji16]

U nas pełno śpiewaków i muzyków, mój Misiek też super śpiewa, niejedno wesele na którym byliśmy rozkręcił jak mu się zapaliła lampka wodzirej :D Mam nadzieję, że jego bratanek przyjedzie. Jest wokalistą w zespole. Ten to ma głos...

To faktycznie byś nie "poszalała" za bardzo bo niewiele było uniwersalnych wzorów, raczej bardziej dedykowane pod płeć dziecka.
Poki co czekam, bo pare uniwersalnych mam kupione i po corce mam jeszcze ubranka :) jak bedzie dziewczynka to wyprawke uskladam, a jak chlopiec to pewnie czesc bede musiala dokupic :)

Mówiłam że mały ruch przy tych koszach [emoji6] Myślę że kto chciał kupić te ubranka to kupował od razu w tych standardowych cenach. Ja pewnie wtedy też od razu bym się skusiła lecz nie znałam płci maluszka, więc wyszło mi to na plus, bo teraz kupiłam o połowę taniej.
Fajnie, że udało Ci się coś znaleźć [emoji4]

U nas jeszcze pełne kosze ale mało tej małej rozmiarówki. Sobie narzuciłam, że przed czerwcem nic nie będę kupować, za chwilę połowa ciąży za mną to już można kupować [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Do góry