Właśnie ja pojechałam jakoś po 8 i byłam zaskoczona bo praktycznie sama stałam przy tych koszach z ubrankami, później widziałam że też ktoś podchodził ale o dziwo był spokój. Niestety tych najmniejszych rozmiarów 50/56 nie było i wzięłam z nich tylko jeden komplet bodziaków. Ale i tak się obkupilam [emoji16]Wlasnie widzialam w necie, ale u nas po tym jak jeden lidl nam splonal ostatnio to zostal sie tylko jeden i stwierdzilam, ze na te wojny sie pchac tam nie bede, zwlaszcza, że musiala bym mloda ze sobą zabrać, bo znajac zycie sceny dantejskie pewno byly.
reklama
Góraleczka89
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia [emoji177]Niech Wam życie lekkie i przyjemne będzie[emoji8]Hey ! Dziewczyny jutro mam ślub ,nastał ten dzień takze były dziś 2,5 h paznockie oraz fryzury próbne ,tańce, dekoracje domu i wszystkiego szok !
Tyle roboty że alleluja byle jutro to wszystko przeżyć
Co do infekcji nigdy nie miałam, i teraz nic mi nie dolega
GRATULUJĘ WIZYT !! Trzymajcie kciuki za jutrzejszą pogodę może być pochmurnie ale nie deszcz))
Góraleczka89
Ja też zaszalam w lidlu i nie było ludzi w ogóle. Kupiłam 3 zestawy gaci i 2 bodziaków wszystko na 62 ale wydaje że zawyzona[emoji848] jeszcze muszę zaopatrzyć się w pajace[emoji5]
Miłego dnia [emoji4]
Miłego dnia [emoji4]
Mama Zuzi i Antosia
Cześć dziewczyny!
SANDRUS wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia[emoji4]
Dita jakbyś musiała iść ba L4 to z pewnością osobą, która ma Cię zastąpić poradziła by sobie. Hak człowiek musi to potrafi.
Też byłam dziś w lidlu,ale jakoś nie czułam potrzeby zakupów dla bąbla...
Jutro jedziemy w góry, muszę się jeszcze zastanowić czy wszystko spakowane
SANDRUS wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia[emoji4]
Dita jakbyś musiała iść ba L4 to z pewnością osobą, która ma Cię zastąpić poradziła by sobie. Hak człowiek musi to potrafi.
Też byłam dziś w lidlu,ale jakoś nie czułam potrzeby zakupów dla bąbla...
Jutro jedziemy w góry, muszę się jeszcze zastanowić czy wszystko spakowane
A my już w domku. Fajnie było nad tym morzem, nie koniecznie odpoczelam bo z małym dzieckiem to już nie takie wakacje jak się latalo Free ale człowiek zmienił otoczenie i też fajnie. Pogody dziś nie było więc aż tak nie było szkoda wracać i nie ma co, w domku najlepiej Teraz sobie pokimamy z godzinkę bo padnieci jesteśmy
Mirakulum
Jak małym?A my już w domku. Fajnie było nad tym morzem, nie koniecznie odpoczelam bo z małym dzieckiem to już nie takie wakacje jak się latalo Free ale człowiek zmienił otoczenie i też fajnie. Pogody dziś nie było więc aż tak nie było szkoda wracać i nie ma co, w domku najlepiej Teraz sobie pokimamy z godzinkę bo padnieci jesteśmy
Jak podrośnie to będzie już jak bez dzieci hihi
Ale mimo wszystko fajnie jest wyjechać..odciąć się od codziennych obpwoazkow prawda?
Ja właśnie szukam wycieczki bo się okazalo że się dobrze czuje i nie jestem jakaś wielka ..znalazlam na Gran Canaria ale 5h lotu Mnie przeraża!! Także muszę dzis albo jutro coś zabukowac na poczatek lipca na ok 10dni i myślę że już mam Z all inclusive ale jak to ja jeszcze przejze by sie upewnic .. może się w końcu troche opale!!!
W ogóle wróciłam z pracy i zagonilam po obiedzie Męża na generalkę w garażu, jeszcze zrobil wielką półkę ..tylko ja mu podsuwam zajebiste pomysły ..no juZ nie mogłam patrzeć na tą ,graciarnie, ... W domu idealnie dba a tam się gubi z organizacja bo na szybko wszystko odklada wrrrr takze zadowolony LOL a ja podyrygowalam haha
Odpoczywam chwilę i spadam do parku z dzieciakami
Miłego dnia kobietki
Paulianna89
Wpadłam do tego lidla na wyprzedaż [emoji85] kupiliśmy 3 komplety spodenek i 2 bodziaki, oczywiście w różnych rozmiarach 50-56 i 62-68, nie wiadomo jak duży krasnal się urodzi i jak szybko przybierze na masie [emoji16]
Mówiłam że mały ruch przy tych koszach [emoji6] Myślę że kto chciał kupić te ubranka to kupował od razu w tych standardowych cenach. Ja pewnie wtedy też od razu bym się skusiła lecz nie znałam płci maluszka, więc wyszło mi to na plus, bo teraz kupiłam o połowę taniej.Wpadłam do tego lidla na wyprzedaż [emoji85] kupiliśmy 3 komplety spodenek i 2 bodziaki, oczywiście w różnych rozmiarach 50-56 i 62-68, nie wiadomo jak duży krasnal się urodzi i jak szybko przybierze na masie [emoji16]
Fajnie, że udało Ci się coś znaleźć [emoji4]
reklama
Ja plci jeszcze nie znam a malo tam bylo takich uniwersalnych chyba licze na piatkowa wizyte na tych drugich prenatalanych.Mówiłam że mały ruch przy tych koszach [emoji6] Myślę że kto chciał kupić te ubranka to kupował od razu w tych standardowych cenach. Ja pewnie wtedy też od razu bym się skusiła lecz nie znałam płci maluszka, więc wyszło mi to na plus, bo teraz kupiłam o połowę taniej.
Fajnie, że udało Ci się coś znaleźć [emoji4]