reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Wlasnie widzialam w necie, ale u nas po tym jak jeden lidl nam splonal ostatnio to zostal sie tylko jeden i stwierdzilam, ze na te wojny sie pchac tam nie bede, zwlaszcza, że musiala bym mloda ze sobą zabrać, bo znajac zycie sceny dantejskie pewno byly.
Właśnie ja pojechałam jakoś po 8 i byłam zaskoczona bo praktycznie sama stałam przy tych koszach z ubrankami, później widziałam że też ktoś podchodził ale o dziwo był spokój. Niestety tych najmniejszych rozmiarów 50/56 nie było i wzięłam z nich tylko jeden komplet bodziaków. Ale i tak się obkupilam [emoji16]
IMG_20180623_112343.jpg

Załączniki

• IMG_20180623_112343.jpg
    IMG_20180623_112343.jpg
    99,3 KB · Wyświetleń: 474
reklama
Hey ! Dziewczyny jutro mam ślub ,nastał ten dzień takze były dziś 2,5 h paznockie oraz fryzury próbne ,tańce, dekoracje domu i wszystkiego szok !
Tyle roboty że alleluja byle jutro to wszystko przeżyć

Co do infekcji nigdy nie miałam, i teraz nic mi nie dolega:)

GRATULUJĘ WIZYT !! Trzymajcie kciuki za jutrzejszą pogodę może być pochmurnie ale nie deszcz:)))
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia [emoji177]Niech Wam życie lekkie i przyjemne będzie[emoji8]

Cześć dziewczyny!
SANDRUS wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia[emoji4]

Dita jakbyś musiała iść ba L4 to z pewnością osobą, która ma Cię zastąpić poradziła by sobie. Hak człowiek musi to potrafi.

Też byłam dziś w lidlu,ale jakoś nie czułam potrzeby zakupów dla bąbla...

Jutro jedziemy w góry, muszę się jeszcze zastanowić czy wszystko spakowane

A my już w domku. Fajnie było nad tym morzem, nie koniecznie odpoczelam bo z małym dzieckiem to już nie takie wakacje jak się latalo Free :p ale człowiek zmienił otoczenie i też fajnie. Pogody dziś nie było więc aż tak nie było szkoda wracać i nie ma co, w domku najlepiej :) Teraz sobie pokimamy z godzinkę bo padnieci jesteśmy :)

A my już w domku. Fajnie było nad tym morzem, nie koniecznie odpoczelam bo z małym dzieckiem to już nie takie wakacje jak się latalo Free :p ale człowiek zmienił otoczenie i też fajnie. Pogody dziś nie było więc aż tak nie było szkoda wracać i nie ma co, w domku najlepiej :) Teraz sobie pokimamy z godzinkę bo padnieci jesteśmy :)
Jak małym?
Jak podrośnie to będzie już jak bez dzieci hihi
Ale mimo wszystko fajnie jest wyjechać..odciąć się od codziennych obpwoazkow prawda? :)
Ja właśnie szukam wycieczki bo się okazalo że się dobrze czuje i nie jestem jakaś wielka:p ..znalazlam na Gran Canaria ale 5h lotu Mnie przeraża!! Także muszę dzis albo jutro coś zabukowac na poczatek lipca na ok 10dni i myślę że już mam Z all inclusive ale jak to ja jeszcze przejze by sie upewnic .. może się w końcu troche opale!!!

W ogóle wróciłam z pracy i zagonilam po obiedzie Męża na generalkę w garażu, jeszcze zrobil wielką półkę ..tylko ja mu podsuwam zajebiste pomysły :p ..no juZ nie mogłam patrzeć na tą ,graciarnie, ... W domu idealnie dba a tam się gubi z organizacja bo na szybko wszystko odklada wrrrr takze zadowolony LOL a ja podyrygowalam haha

Odpoczywam chwilę i spadam do parku z dzieciakami

Miłego dnia kobietki:):):):)

Wpadłam do tego lidla na wyprzedaż [emoji85] kupiliśmy 3 komplety spodenek i 2 bodziaki, oczywiście w różnych rozmiarach 50-56 i 62-68, nie wiadomo jak duży krasnal się urodzi i jak szybko przybierze na masie [emoji16]
Mówiłam że mały ruch przy tych koszach [emoji6] Myślę że kto chciał kupić te ubranka to kupował od razu w tych standardowych cenach. Ja pewnie wtedy też od razu bym się skusiła lecz nie znałam płci maluszka, więc wyszło mi to na plus, bo teraz kupiłam o połowę taniej.
Fajnie, że udało Ci się coś znaleźć [emoji4]

reklama
Mówiłam że mały ruch przy tych koszach [emoji6] Myślę że kto chciał kupić te ubranka to kupował od razu w tych standardowych cenach. Ja pewnie wtedy też od razu bym się skusiła lecz nie znałam płci maluszka, więc wyszło mi to na plus, bo teraz kupiłam o połowę taniej.
Fajnie, że udało Ci się coś znaleźć [emoji4]
Ja plci jeszcze nie znam a malo tam bylo takich uniwersalnych chyba :) licze na piatkowa wizyte na tych drugich prenatalanych.

Do góry