reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Sandra gratulacje, bawcie się dobrze [emoji4]

Dzisiaj dziewczyny tania sobota w Lidlu i są te bodziaki i spodenki po 8 i 9 zł za dwie sztuki [emoji6]
Wlasnie widzialam w necie, ale u nas po tym jak jeden lidl nam splonal ostatnio to zostal sie tylko jeden i stwierdzilam, ze na te wojny sie pchac tam nie bede, zwlaszcza, że musiala bym mloda ze sobą zabrać, bo znajac zycie sceny dantejskie pewno byly.

To jak ja na urlopie [emoji5]jednego dnia zapitalam 10km i nic mi nie jest, a czasami mi twardnieje brzuch bez powodu jak leżę [emoji28]ale ogólnie tych ruchów odkurzacza też nie lubię.. jakoś tak ciągnie mnie od tego podbrzusze, od początku ciąży tak mam... No ale z 2.strony tyle,co się naodkurzałam i nic mi z tego nie było [emoji23]

Ps.wstawilam brzuszek na brzuszkach [emoji28]
Ps2. Pati skasowała konto... jakoś mi się tak smutno zrobiło... szkoda [emoji53]☹️

No powiem ci że na początku jeśli naprawdę musiałam odkurzac to odkurzalam na najmniejszym ssaniu hahahahah ale też to jedyna czynność sprawiająca mi dyskomfort aż taki..od tygodni jest o wiele lepiej inicmnie nie boli po tej czynności takzE git.wyciagam z tego swoje wnioski ;)

A.Pati była bardzo wierząca osobą co mówi samo za siebie ale mimo wszystko rozumiałam bo przecież każdy ma prawo wierzyc w co chce i jaka siłą chce. Mnie nie ruszyło to co napiaala o chrzcie bo tu nie chodzilo o to że nie wierzy że jej dziecię będzie zdrowe...

Super brzunio:):):):)

Ja dzisiaj mam bol kręgosłupa przy samej dupce i ciagnie mnie w pachwinach jak chodze poprostu jakas masakra az sie przestraszylam [emoji54]

Też tak miałam. Chodziłam wtedy jak żółw

Sandra miłej zabawy :):):)):)

Hey ! Dziewczyny jutro mam ślub ,nastał ten dzień takze były dziś 2,5 h paznockie oraz fryzury próbne ,tańce, dekoracje domu i wszystkiego szok !
Tyle roboty że alleluja byle jutro to wszystko przeżyć

Co do infekcji nigdy nie miałam, i teraz nic mi nie dolega:)

GRATULUJĘ WIZYT !! Trzymajcie kciuki za jutrzejszą pogodę może być pochmurnie ale nie deszcz:)))

Udanej pogody i sto lat wspaniałego pożycia małżeńskiego!!![emoji5][emoji16] czekam na zdjęcia ze ślubu! [emoji3]

Gratuluję!
My się zareczyliśmy w lutym, planowaliśmy ślub i wesele, potem jak się okazało, że udało mi się zajść w ciąże (kilkanaście dni po oświadczynach :D ) to kilka razy zmienialiśmy zdanie, aż w końcu stwierdziliśmy, że weźmiemy teraz ślub :D Z imprezą dla rodziny. W środę zaklepaliśmy termin w USC, dziś zadzwoniła do mnie babka z lokalu z którą wczoraj rozmawiałam, że ktoś przełożył imprezę i termin wolny :D ( wczoraj obdzwoniłam milion miejsc i wszystko było zajęte. Nie dziwota w sumie.)
Także mam niecałe dwa miesiące żeby wszystko ogarnąć :D

Dasz rade, dasz [emoji5] a jakie emocje bedą [emoji16]ja też szybko organizowałam, ale my mieliśmy przyjęcie, nie wesele [emoji16]choć na końcu się okazało, że i tance były i zabawa Haha taki spontan [emoji23][emoji16]

Miłej soboty dziewczyny. Czy dziś ktoś wizytuje?
Zaraz zadzwonię do mojego Tatki z życzeniami, a co ? Niech się ucieszy :)

Też zadzwonię[emoji5]

Sandra gratuluje :) bAw się dobrze !!!!

U mnie leukocyty w moczu wiec jakieś zapalenie układu moczowego i z tad moje boleści :) wczoraj po podwójnej nospie na noc wszystko przeszło, dziś dołożyli furagine i mam nadzieje ze to koniec mojej przygody szpitalnej.

Super, że lepiej [emoji5] dobrze, że zbadalas sprawę i od razu jest poprawa [emoji2]

Wlasnie widzialam w necie, ale u nas po tym jak jeden lidl nam splonal ostatnio to zostal sie tylko jeden i stwierdzilam, ze na te wojny sie pchac tam nie bede, zwlaszcza, że musiala bym mloda ze sobą zabrać, bo znajac zycie sceny dantejskie pewno byly.

Ło Boże!! Masakra! Takie rzeczy? Jak dzicz[emoji33][emoji33][emoji33]
Dlatego ja lubię wyprzedaże internetowe [emoji5] co najwyżej nie zdążę kliknąć do koszyka [emoji23][emoji23][emoji16]

Udanej pogody i sto lat wspaniałego pożycia małżeńskiego!!![emoji5][emoji16] czekam na zdjęcia ze ślubu! [emoji3]

Dasz rade, dasz [emoji5] a jakie emocje bedą [emoji16]ja też szybko organizowałam, ale my mieliśmy przyjęcie, nie wesele [emoji16]choć na końcu się okazało, że i tance były i zabawa Haha taki spontan [emoji23][emoji16]

Też zadzwonię[emoji5]

Super, że lepiej [emoji5] dobrze, że zbadalas sprawę i od razu jest poprawa [emoji2]

Ło Boże!! Masakra! Takie rzeczy? Jak dzicz[emoji33][emoji33][emoji33]
Dlatego ja lubię wyprzedaże internetowe [emoji5] co najwyżej nie zdążę kliknąć do koszyka [emoji23][emoji23][emoji16]
No u nas to masakrs teraz po tym pozarze, normalnie jak te filmiki z neta z bitwami o karpia albo kurtki hehe Tez uwielbiam zakupy online :) jedyne czego nie kupuje to buty, bo teraz maja tak pokichana rozmiarowke, ze mloda ma buty od roz. 28 do 30 a i ma wysokie podbicie. Ja tez w zaleznosci od modelu mam 41 lub 42 ale czasem i 40 dobra jest. :D i spodni sobie tez przez neta nie kupie, bo jak sa w pasie dobre to krotkie albo cos. To wole isc i mierzyc :) a reszta to hulaj duszo ;)

hej dziewczyny :)
zamierzam dzisiaj kupic farbe do wlosow czarna z polyskiem granatu :) powiedzcie mi czy firma sayos jest firma warta tego grzechu ??? czy moze jakies propozycje jesli o ten kolor chodzi...

Hey ! Dziewczyny jutro mam ślub ,nastał ten dzień takze były dziś 2,5 h paznockie oraz fryzury próbne ,tańce, dekoracje domu i wszystkiego szok !
Tyle roboty że alleluja byle jutro to wszystko przeżyć

Co do infekcji nigdy nie miałam, i teraz nic mi nie dolega:)

GRATULUJĘ WIZYT !! Trzymajcie kciuki za jutrzejszą pogodę może być pochmurnie ale nie deszcz:)))

reklama
Do góry