reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

To po wizycie [emoji4] Młody się kręcił niesamowicie [emoji16] już przed gabinetem czułam, że się rusza, ale na usg Mój jeszcze to zobaczył. Wszystko pięknie pokazał, rączki, nóżki, nawet się rozkraczył i mamy zdjęcie jajeczek [emoji23][emoji23] niezaprzeczalnie jest to chłopiec [emoji23] serduszko pięknie było było widać i słychać [emoji7] ma 245g i 15cm długości. Dziś mój dzidziuś ma dużo energii ciągle go czuję [emoji4] ładnie wszystko się rozwija.
Super czuć jak się wierci.
Cieszę się, że wizyta udana. Młody rośnie i ma się dobrze.
A jakie imię wybraliście?

reklama
Hey ! Dziewczyny jutro mam ślub ,nastał ten dzień takze były dziś 2,5 h paznockie oraz fryzury próbne ,tańce, dekoracje domu i wszystkiego szok !
Tyle roboty że alleluja byle jutro to wszystko przeżyć

Co do infekcji nigdy nie miałam, i teraz nic mi nie dolega:)

GRATULUJĘ WIZYT !! Trzymajcie kciuki za jutrzejszą pogodę może być pochmurnie ale nie deszcz:)))
Sandra życzę pięknej pogody, ale nie upalnej i będę czekała na fotki.

Hey ! Dziewczyny jutro mam ślub ,nastał ten dzień takze były dziś 2,5 h paznockie oraz fryzury próbne ,tańce, dekoracje domu i wszystkiego szok !
Tyle roboty że alleluja byle jutro to wszystko przeżyć

Co do infekcji nigdy nie miałam, i teraz nic mi nie dolega:)

GRATULUJĘ WIZYT !! Trzymajcie kciuki za jutrzejszą pogodę może być pochmurnie ale nie deszcz:)))
Gratuluję!
My się zareczyliśmy w lutym, planowaliśmy ślub i wesele, potem jak się okazało, że udało mi się zajść w ciąże (kilkanaście dni po oświadczynach :D ) to kilka razy zmienialiśmy zdanie, aż w końcu stwierdziliśmy, że weźmiemy teraz ślub :D Z imprezą dla rodziny. W środę zaklepaliśmy termin w USC, dziś zadzwoniła do mnie babka z lokalu z którą wczoraj rozmawiałam, że ktoś przełożył imprezę i termin wolny :D ( wczoraj obdzwoniłam milion miejsc i wszystko było zajęte. Nie dziwota w sumie.)
Także mam niecałe dwa miesiące żeby wszystko ogarnąć :D

Gratuluję!
My się zareczyliśmy w lutym, planowaliśmy ślub i wesele, potem jak się okazało, że udało mi się zajść w ciąże (kilkanaście dni po oświadczynach :D ) to kilka razy zmienialiśmy zdanie, aż w końcu stwierdziliśmy, że weźmiemy teraz ślub :D Z imprezą dla rodziny. W środę zaklepaliśmy termin w USC, dziś zadzwoniła do mnie babka z lokalu z którą wczoraj rozmawiałam, że ktoś przełożył imprezę i termin wolny :D ( wczoraj obdzwoniłam milion miejsc i wszystko było zajęte. Nie dziwota w sumie.)
Także mam niecałe dwa miesiące żeby wszystko ogarnąć :D

Super, ja swój ślub w ubiegłym roku organizowałam w 3 miesiące - wszystko spokojnie da się załatwić w krótszym czasie i jest pięknie[emoji5]

Witajcie dzis jakis pech od rana zamykalam dzrzwi i wybilam szybe dobrze ze ubezpieczenie mamy tylko ze o 11 zaczyna sie przyjecie urodzinowe synka mielismy jechac wszyscy razem a tak to tylko ja z dziecmi jade ciekawe jak sobie poradze z 9 dzieci

Witajcie dzis jakis pech od rana zamykalam dzrzwi i wybilam szybe dobrze ze ubezpieczenie mamy tylko ze o 11 zaczyna sie przyjecie urodzinowe synka mielismy jechac wszyscy razem a tak to tylko ja z dziecmi jade ciekawe jak sobie poradze z 9 dzieci

Dasz radę [emoji4]

No szkoda Pati fajna dziewczyna, tylko tak jak już któraś napisała, nie potrafi zaakceptować faktu, że ktoś ma inne zdanie.

reklama
Do góry