reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja tez mysle, ze mdlosci czy wymioty to zabobony. Moja siostra ma dwoch synow, w pierwszej ciazy czula sie okropnie, a w drugiej swietnie. Bliska kolezanka urodzila syna, a tak wymiotowala, ze schudla na poczatku ciazy 6 kg.

A tak btw to wlasnie zaliczylam ciazowe rzyganko [emoji85] az sie boje zjesc sniadanie :(

4c3tskjoppjijysx.png

reklama
Dziewczyny ! To ja jak o 22 sie położe to do 7 śpie jak zabita [emoji85][emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja co noc około 3 w nocy się budzę, siku pić i dalej śpię. Niestety dziecko chore dziś spało z nami i się nie wyspałam.

Dziewczyny ! To ja jak o 22 sie położe to do 7 śpie jak zabita [emoji85][emoji33]

Ja chodzę spać po 23, a wstaję po 6 do pracy na 7. Śpię jak zabita chyba, że dziecko chore i kaszle, albo muszę iść siku... W weekendy staram się iść wcześniej spać, ale w tygodniu zawsze mam coś do roboty i nie mogę się wyrobić wcześniej :errr:

Ja tez mysle, ze mdlosci czy wymioty to zabobony. Moja siostra ma dwoch synow, w pierwszej ciazy czula sie okropnie, a w drugiej swietnie. Bliska kolezanka urodzila syna, a tak wymiotowala, ze schudla na poczatku ciazy 6 kg.

A tak btw to wlasnie zaliczylam ciazowe rzyganko [emoji85] az sie boje zjesc sniadanie :(

Współczuję rzyganka :( ja myślę, że to mnie ominie... będzie mnie mulić, mdlić, ale wymiotować nie będę jak synkiem w ciąży :sorry:

Ja jestem w pierwszej ciąży ale na szczęście nie mam ani mdłości ani wymiotów narazie [emoji4]

Ja jestem w pierwszej ciąży ale na szczęście nie mam ani mdłości ani wymiotów narazie [emoji4]

Dobrze, że dodałaś... na razie hahaha :) Oczywiście nie życzę... tak tylko mówię, że nie wiesz, kiedy i czy cię to spotka 8-):p

A ja chodzę spać tak między 23:30 a 1:00, wstaję o 6, na 7 do pracy i nie ma siły, żebym nie spała jak zabita ;p

Hej dziewczyny. Ja sobie siedze w pracy i zajadam sniadanie :p
U mnie młoda niestety tez chora. Gorączka, kaszel, nos zawalony...:(
Siedzi z tatusiem w domu.

Macie jakis dobry sposob zeby oduczyc czteroletnie dziecko przylazic w nocy? Meczy mnie to juz a jak zaczne rosnac to sie lozku nie zmiescimy w 4 hahaha

reklama
Do góry