reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja tez mysle, ze mdlosci czy wymioty to zabobony. Moja siostra ma dwoch synow, w pierwszej ciazy czula sie okropnie, a w drugiej swietnie. Bliska kolezanka urodzila syna, a tak wymiotowala, ze schudla na poczatku ciazy 6 kg.

A tak btw to wlasnie zaliczylam ciazowe rzyganko [emoji85] az sie boje zjesc sniadanie :(

4c3tskjoppjijysx.png

reklama
Dziewczyny ! To ja jak o 22 sie położe to do 7 śpie jak zabita [emoji85][emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja co noc około 3 w nocy się budzę, siku pić i dalej śpię. Niestety dziecko chore dziś spało z nami i się nie wyspałam.

Dziewczyny ! To ja jak o 22 sie położe to do 7 śpie jak zabita [emoji85][emoji33]

Ja chodzę spać po 23, a wstaję po 6 do pracy na 7. Śpię jak zabita chyba, że dziecko chore i kaszle, albo muszę iść siku... W weekendy staram się iść wcześniej spać, ale w tygodniu zawsze mam coś do roboty i nie mogę się wyrobić wcześniej :errr:

Ja tez mysle, ze mdlosci czy wymioty to zabobony. Moja siostra ma dwoch synow, w pierwszej ciazy czula sie okropnie, a w drugiej swietnie. Bliska kolezanka urodzila syna, a tak wymiotowala, ze schudla na poczatku ciazy 6 kg.

A tak btw to wlasnie zaliczylam ciazowe rzyganko [emoji85] az sie boje zjesc sniadanie :(

Współczuję rzyganka :( ja myślę, że to mnie ominie... będzie mnie mulić, mdlić, ale wymiotować nie będę jak synkiem w ciąży :sorry:

Ja jestem w pierwszej ciąży ale na szczęście nie mam ani mdłości ani wymiotów narazie [emoji4]

Ja jestem w pierwszej ciąży ale na szczęście nie mam ani mdłości ani wymiotów narazie [emoji4]

Dobrze, że dodałaś... na razie hahaha :) Oczywiście nie życzę... tak tylko mówię, że nie wiesz, kiedy i czy cię to spotka 8-):p

A ja chodzę spać tak między 23:30 a 1:00, wstaję o 6, na 7 do pracy i nie ma siły, żebym nie spała jak zabita ;p

Hej dziewczyny. Ja sobie siedze w pracy i zajadam sniadanie :p
U mnie młoda niestety tez chora. Gorączka, kaszel, nos zawalony...:(
Siedzi z tatusiem w domu.

Macie jakis dobry sposob zeby oduczyc czteroletnie dziecko przylazic w nocy? Meczy mnie to juz a jak zaczne rosnac to sie lozku nie zmiescimy w 4 hahaha

reklama
Do góry