Borysiatko
Fanka BB :)
Siostra mojego M. jak bylam w poprzedniej ciazy to rzywiozla nam syna na pare dni a byl cale wakacje. Przezylam wtedy straszne zalamanie nerwowe i kryzys w zwiazku. Ale o tym innym razem [emoji3]W tym roku chce nam podrzucic drugiego ale nie ma mowy. Mazury to taki fajny kierunek wypadowy wiec rodzina M np przyokazji chrzcin, urodzin zjezdza na dluzej. Niestety nikogo nie obchodzi ze ktos musi ugotować/zrobić zakupy /posprzaacHahaha, widzę że i u nas odwieczna wojna płci myślę, że nie ma co generalizowac dzieci kopiuja zachowania rodziców i innych dorosłych, jeśli my nauczymy chłopców szacunku do kobiet, a dziewczynek wstrętu do plotek i zawisci do żadne płciowe cechy nie będą o tym decydować [emoji14]
@itucha nie poszalejemy tak bardzo niestety A dajcie spokój, mamy gości cały czerwiec, połowę sierpnia i cały wrzesień. Miałam ostatnio jedna znajomą, która chciała przyjechać w drugiej połowie października powiedziałam, że mam termin na początek listopada, a ona "ale w ogóle mi to nie przeszkadza!"
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom