Moje starsi chłopcy mają zielony (tu patrzę że oryginalni nie jesteśmy ) A najmłodszy będzie z nami, więc czeka go fiolecik. Trochę nie bardzo męski kolor.Witajcie dziewczyny, ja również mojego synka mam w 90% procentach, jutro ma lekarz potwierdzić bądź zaprzeczyć chcem juz pokoik malować więc musi się określić! właśnie... Z kolorem dla chłopczyka mam spory problem, nie wiem jaki kolor wybrać do biało szarych mebli dzieciecych. A wasze chlopczyki jaki będą mieli kolor w pokoiku?
reklama
My mieliśmy gotowy projekt od projektanta. Ja planuje w sierpniu zrobic remont sypialni bo mi sie nie podoba juz i tez bym chciała zeby było biało szaro ... mała bedzie spała na razie z nami bo mamy tylko 2 pokoje plus salon. Za jakieś 2 lata bedz szukac czegos większego teaz jest moda na szarości i fajnie bo to piękny kolor i duzo innych kolorów do niego pasuje .. a szary z różem tez pięknie bedzieJa mam biało szara sypialnie z miętowymi dodatkami.
A teraz chciałabym królewnie zrobić biało szary pokoik z miętowo różowymi (akcenty brudnego różu) dodatkami ale nie mogę jeszcze do końca znaleźć inspiracji ...
Jest kilka super stron gdzie można fajne rzeczy zamówić jak: tinystar, lulajka, Zuzu design itp. Zatem jak tylko płeć się potwierdzi zacznę coś kompletować [emoji4]
A Ty masz jakieś ulubione sklepy/strony online ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się dzis i ja
Wczoraj cały dzien sprzątałam mieszkanie a dzis grillujemy u rodzicow.
Co do listopada to ja i moj maz jesteśmy z listopada a termin mamy na 10.11 czyli w urodziny męża.
Ja tez mam nadzieje ze zostanie siusiak ale jutro juz wizyta aż sie doczekać nie moge
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wczoraj cały dzien sprzątałam mieszkanie a dzis grillujemy u rodzicow.
Co do listopada to ja i moj maz jesteśmy z listopada a termin mamy na 10.11 czyli w urodziny męża.
Ja tez mam nadzieje ze zostanie siusiak ale jutro juz wizyta aż sie doczekać nie moge
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Białe czy szare ściany zawsze spoko tylko właśnie wszędzie ten sam styl skandynawski i cegła w salonie, żadnego wrażenia to już na mnie nie robi ja za jakiś czas będę uderzać w styl loftowy bo póki co też wszystko u mnie świeżo zrobione więc kasy szkoda a zacznę na pewno od łazienki pokój dziecięcy zostawiam w spokoju bo chcę aby dzieciaki mieszkały razem z 5 lat a potem pokój gościnny zamienię w sypialnię dla synka
Zrobiłam dwie pizzę, jedną z tuńczykiem a drugą z salami bo nie mogłam się zdecydować na co mam ochotę ostatecznie spróbowałam jednej i drugiej a teraz brzuch boli z przejedzenia hehehe
U mnie póki co żadnych skurczy przepowiadających nie ma, ostatnio też tak było, nawet na porodówce położna mówiła, że za słabe mam skurcze, może taki mój urok, w każdym razie ostatnio do samego porodu miałam szyjkę długą i zamknięta więc w szoku byłam jak zaczęłam rodzić 2 dni przed terminem [emoji23]
@89Katia z tą zmywarką to dolinka, już sobie nie wyobrażam bez niej życia...
Zrobiłam dwie pizzę, jedną z tuńczykiem a drugą z salami bo nie mogłam się zdecydować na co mam ochotę ostatecznie spróbowałam jednej i drugiej a teraz brzuch boli z przejedzenia hehehe
U mnie póki co żadnych skurczy przepowiadających nie ma, ostatnio też tak było, nawet na porodówce położna mówiła, że za słabe mam skurcze, może taki mój urok, w każdym razie ostatnio do samego porodu miałam szyjkę długą i zamknięta więc w szoku byłam jak zaczęłam rodzić 2 dni przed terminem [emoji23]
@89Katia z tą zmywarką to dolinka, już sobie nie wyobrażam bez niej życia...
kasiap3
Fanka BB :)
Ja dołączam do inki jeśli chodzi o chłopców i dziewczynki. Chłopaki uwielbiają swoje mamy, mój kilka razy dziennie całuje mnie, przytula, mow i ze kocha itp. Jest przekochany i przeslodki. W starszym wieku to pewnie chec zaimponowania kolegom i przynalezenia do grupy powoduje takie zachowanie. Każda płeć ma swoje plusy i minusy.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
estrelicia
Fanka BB :)
Hahaha, widzę że i u nas odwieczna wojna płci myślę, że nie ma co generalizowac dzieci kopiuja zachowania rodziców i innych dorosłych, jeśli my nauczymy chłopców szacunku do kobiet, a dziewczynek wstrętu do plotek i zawisci do żadne płciowe cechy nie będą o tym decydować [emoji14]
@itucha nie poszalejemy tak bardzo niestety A dajcie spokój, mamy gości cały czerwiec, połowę sierpnia i cały wrzesień. Miałam ostatnio jedna znajomą, która chciała przyjechać w drugiej połowie października powiedziałam, że mam termin na początek listopada, a ona "ale w ogóle mi to nie przeszkadza!"
@itucha nie poszalejemy tak bardzo niestety A dajcie spokój, mamy gości cały czerwiec, połowę sierpnia i cały wrzesień. Miałam ostatnio jedna znajomą, która chciała przyjechać w drugiej połowie października powiedziałam, że mam termin na początek listopada, a ona "ale w ogóle mi to nie przeszkadza!"
Oj to ból podobno jak ktoś przyzwyczajony. Ale już tak całkiem? Żadna naprawa nie wchodzi w grę?U nas ściany białe.
Zmywarka umarła A ja chyba padnę razem z nią
Nam z kolei telewizor się buntuje. Na razie tylko ostrzega ale myślę że to kwestia czasu. Niby dużo nie oglądam ale miło się na coś pogapić czasem.
reklama
Jej nie przeszkadza... no nieźle. Ludzie tylko o sobie myślą. To nie będziesz się nudziła przez okres wakacyjny.Hahaha, widzę że i u nas odwieczna wojna płci myślę, że nie ma co generalizowac dzieci kopiuja zachowania rodziców i innych dorosłych, jeśli my nauczymy chłopców szacunku do kobiet, a dziewczynek wstrętu do plotek i zawisci do żadne płciowe cechy nie będą o tym decydować [emoji14]