reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

To kwestia wychowania a nie plci!
Jedno powiem z wlasnego doswiadczenia, nie oceniajcie zbyt szybko, bo wasze dzieci beda podobnie sie zachowywac, to co kiedys uwazalam za nie wychowanie mylilam z energicznym dzieckiem ;)
Zreszta, mamy jedynakow, innaczej sie wychowuje jedno(ktoremu poswiecamy cala uwage) niz dwojke czy wiecej dzieci. To juz nie to samo!

Katia bez zmywarki masakra :( mam nadzieje, ze uda wam sie szybko zastapic ja nowa lub naprawic.

Moj tata ostatnio mowil ze chce przyleciec w pazdzierniku! Nic nie wie o ciazy I nie chce zeby przylecial, nie wiem jak odmowic ;/ niechce gosci przed porodem, w trakcie I po

Nasmazylam dwie michy faworkow , masakra, pewnie tluszczem smierdze [emoji14]
Mniam podeślij trochę ale Twój mężulek ma z Tobą dobrze :)
To może powiedz w końcu rodzince ;) Pewnie wtedy sam zrezygnuje chyba że zechce pomóc ;)

reklama
Ja tam syna nie bije ale karę ma jak zasluzy. Krzyczeć też krzyczę jak trzeba i chlopaczek 4 latka i grzeczniutki. Czasem nawet się zastanawiam czy nie za bardzo ;)

hchy43r8h8l5x99d.png
tez mi przyszlo do głowy, że duza rolę w wychowaniu chłopcow maja tatusiowie. Powiem Wam ze ja mogę gadac i gadać, a moj M potrafi jakos na swoj sposób wytlumaczyc i tez ma wiekszy posluch u nich. Serio nie wyobrazam sobie gdybym miała 4 chlopcow sama wychować ;) chybabym wyladowała w wariatkowie ;)
Chłopcy mają mnostwo energii, ciekawosci wszystkiego, duzy apetyt, duza potrzebę milosci i bliskosci.

Widzę z dnia na dzień bardziej, jak ich zabawy rożnią się od moich zabaw z siostrami w dziecinstwie. Inny biegun-zupelnie :-D

oar89n7312bz9t17.png

wiem , ze są tu dziewczyny z 4 czerwca!! STO LAT w zdrowiu i szczęściu dziewczyny!! I pomyślnego rozwiązania wiadomo ;)

oar89n7312bz9t17.png
Dziękujemy! Dla mnie najważniejsze, aby dziecko było zdrowe i ja abym dała radę na porodówce:)Wczoraj przez przypadek na ttv oglądałam program KOssakowski o ,,bólach porodowych''. Najpierw uczestniczył w porodzie znajomej, ale po 3 godzinach nie szło i wzięli ją na cesarkę. A go podłączyli do maszyny i odczuwał skurcze. Masakra, jakie miny i zachowanie było. Na zmianę śmiałam się i płakałam:) Jeszcze mam sporo czasu, ale po tym jestem przerażona, jak ja dam radę:)

Dziewczyny padam na pyszczek po tym wekendzie...:/ ale udany byl...

Dziewczyny z dzisiejszego dnia urodzinowego duzoo zdrowia szybkich porodow;)

Do jutra

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Leonka chce dotrzymac w tajemnicy do konca ciazy ;)

Moj maz nie je moich wypiekow, zadko, a jak cos to kawalek tylko ;) ,

Danielkowa to co napisalas o chlopcach to cala prawda ;)

Evil wszystkiego najlepszego :)

Dzień dobry :) ja juz spać nie mogę od 4. Probowalam zasnąć ale nic z tego. Ale przynajmniej nadrobilam posty z weekendu. Miałam strasznie zabiegany ale w pozytywnym znaczeniu :)
Wczoraj po 21 padlamjak mucha :)

U nas pokoik prawdopodobnie teraz dla synka jak nic się nie zmieni będzie bialo-zolto-szary. Z przewagą białego a żółte i szare dodatki.
Co do synów i córek na razie się wypowiedzieć nie mogę bo to nasze pierwsze dziecko ale patrząc na bratanka i bratanice to jak się rozbrykaja to oboje są siebie warci :D i faktycznie dużo zależy od rodziców. Widać jak czasem ich naśladują. A ja patrząc na swojego Męża jakie ma podejście do innych dzieci wiem ze będzie fantastycznym ojcem. I postaramy się być dobrym wzorem :) ale jak to wyjdzie zobaczymy. Szczerze się przyznaje ze trochę się boje roli Mamy czy dam sobie radę.

3jgx43r8ceekwbv1.png

My juz nie śpimy eh ..

Amelka wstała o 5:30 :)
Dzis wizyta ale dopiero 19:20.
Pudrowaona5 zjadłabym taki torcik ;)
Marika92 to pochwal sie jaki lakier bo ja długotrwałych nie znam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej, hej.

Ja już na nogach.
Pogoda się wczoraj zepsuła i widzę, że dzisiaj póki co też brak słońca.

Muszę się czymś zająć, bo dzisiaj wizytujemy :) niestety dopiero o 19:00, więc cały dzień przede mną. Już przebieram nogami :p

@syska90 kciuki za wizytę!

Kto jeszcze dzisiaj idzie podejrzeć swoje maleństwo? ;)

reklama
Hej!

Mąż już wyszedł do pracy. Od 7 ma być strajk taksówkarzy, wiec chciał przejechać przez centrum zanim się zacznie.

Co do płci to zgadzam się tutaj ze wszystkimi dziewczynami :)
Po pierwsze: wychowanie i wzorzec z domu
Po drugie: autorytet tatusia
Po trzecie: towarzystwo rówieśników (tutaj mamy najmniejszy wpływ, ale MAMY)
Po czwarte: wyznaczanie granic. Jesteśmy od wychowania, mówienia co wolno, a czego nie. Irytują mnie inne dzieci, a raczej rodzice, którzy nie reagują na bezczelne zachowanie swoich dzieci.

Spóźnione życzenia urodzinowe dziewczynki! Szczęścia, zdrowia, pomyślności, bezproblemowych ciąż i szybkich porodów. [emoji320]

Agatka już nie śpi i słodko mnie kopie delikatnie [emoji177]

Kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry