reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Teraz można stópki pokazywać :)
1496601117-aaaaaa.jpeg

3jgx3e3kn6tipktt.png

reklama
Tak jak mówicie zachowanie jest kwestią wychowania... Żłobek pokazał mi jak różni mogą być chłopcy i dziewczynki zarówno jedni jak i drudzy mogą dać w kość i to konkretnie.. Ale zanim zaczęłam pracę w żłobku zajmowałam się dziećmi w prywatnych domach i zazwyczaj jeśli można tak to ująć " wybierałam" chłopców jeśli chodzi o opiekę bo zawsze lepiej się z nimi dogadałam, z moich doświadczeń trafiałam na bardziej niesforne dziewczynki niż chłopców :) także chyba nie ma reguły, a jak ja to mówię wszystkie dzieci są kochane na prawdę tylko trzeba odpowiednio do nich podejść :) może nie mam doświadczenia jako mama ale jako opiekun dzieci jak najbardziej i wyjadę mi się że chyba wychowanie nie będzie ni straszne :D a z kursu który odbywam wyciągam spoooooro przydatnych informacji :) także jestem zdania że każde dziecko jest fajne :) [emoji173]

3jgx3e3kn6tipktt.png
Dużo zależy od rodziców i wychowania

hchy43r8h8l5x99d.png

Moje starsi chłopcy mają zielony (tu patrzę że oryginalni nie jesteśmy ;)) A najmłodszy będzie z nami, więc czeka go fiolecik. Trochę nie bardzo męski kolor.
moj srodkowy syn ponad wszystko upodobał sobie kolor fioletowy :)

Piszecie o chlopcach i dziewczynach...
Myślę ze wiekszosc rodzicow chce dobrze wychować, ale niestety takie czasy ze rodzice nie mają czasu na to wychowywanie .. i stąd dzieci mysla ze moga wszystko..
Jest tez teraz moda na niekarcenie i dzieci czuja sie jak bogowie- bo co mi rodzic podskoczy ??

oar89n7312bz9t17.png

Ostatnia edycja:
dzieci zachowują sie tak jak rodzic ich wychowa ☺ wszystkie nawyki które uczysz dziecko utrwalają sie ☺ ja to widze po mojej Emilce

@Marika92 fajne pazurki ☺ robisz żelem?

my malujemy na biało całe mieszkanie tylko Emilia ma jasny pudrowany róż , kocham biały kolor na ścianach . Dzidziuś narazie będzie z nami w sypialni a potem zobaczymy ☺

dzieci zachowują sie tak jak rodzic ich wychowa [emoji5] wszystkie nawyki które uczysz dziecko utrwalają sie [emoji5] ja to widze po mojej Emilce

@Marika92 fajne pazurki [emoji5] robisz żelem?

my malujemy na biało całe mieszkanie tylko Emilia ma jasny pudrowany róż , kocham biały kolor na ścianach . Dzidziuś narazie będzie z nami w sypialni a potem zobaczymy [emoji5]
Niee... :( zwykły lakier ale trzyma się długo [emoji14] jedyne co zrobiłam porządnie to ogarnęłam skórki na pięcie i wokół paznokci frezarką [emoji14]

3jgx3e3kn6tipktt.png

U nas w nowym domu cala gora biala, u Lili jedna sciana rozowa. Dol jeszcze niepomalowany tylko sciana z tv zplyt betonowych

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
moj srodkowy syn ponad wszystko upodobał sobie kolor fioletowy :)

Piszecie o chlopcach i dziewczynach...
Myślę ze wiekszosc rodzicow chce dobrze wychować, ale niestety takie czasy ze rodzice nie mają czasu na to wychowywanie .. i stąd dzieci mysla ze moga wszystko..
Jest tez teraz moda na niekarcenie i dzieci czuja sie jak bogowie- bo co mi rodzic podskoczy ??

oar89n7312bz9t17.png
Ja tam syna nie bije ale karę ma jak zasluzy. Krzyczeć też krzyczę jak trzeba i chlopaczek 4 latka i grzeczniutki. Czasem nawet się zastanawiam czy nie za bardzo ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry