reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Drogie mamy ja was nie nadrobię.
W kwietniu slub teraz roczek córki i ciagle cos :)
Ale juz w pełni jestem z wami.
Dopiero tydzień temu mieliśmy usg prenatalne i 90% bedzie synek :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratuluję synka :) Macie same ważne wydarzenia teraz :) Tu się nie da nadrobić. Dziewczyny są bardzo szybkie :) Mnie nie było od rana i 10 stron namachane :)

reklama
Witam w piękny dzień wszystkie mamusie oraz te nowe ;)oraz nowa podwójna mamusie ;)!!!w podwojonym szczęściem ;)!jak się czujecie jak przechodzicie ciaze;)?mi już dają we znaki słoneczne dni czuje szybsze zmęczenie i ,brzuszek rośnie pięknie na pewno już go nie ukryje;)

@Ewka_85 chyba norma jest właśnie do 2,5 więc chyba nie ma się co przejmować mi po usg tak powychodziło, nie konsultowałam tego jeszcze z gin, ale chyba ok, czekam na PAPPA:
ryzyko skorygowane po usg:
trisomia 21 1:2690
trisomia 18 1:3782
trisomia 13 <1:20000

Trzymajcie jutro kciuki o 14... Idę na biopsje i strasznie się boję.. Ale po trzech tygodniach od tego badania w końcu będę miała jasność. Niestety mój chłopak już wrócił do Norwegii - nawał pracy... A ja muszę jutro w przychodni zjawić się i niestety sama.. :( mam nadzieję że po będę czuła się dobrze..

3jgxxzkrnx7xmkcx.png
Trzymaj się Marika a my mocno trzymamy kciuki. A mama Twoja nie pojechałaby z Tobą?

Mój mąż chciał naszego syna nazwać CYRYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po moim trupie :p No ale stanęło na Michale :) Z córką od razu doszliśmy do porozumienia :)

Grupę zamkniętą robimy z dniem 1 czerwca, kiedy wszystkie będziemy już po badaniach genetycznych :)
Jejku ale pomysły mają Panowie. A my nie mamy jakoś pomysły na imię dla synka. Nazywamy to Dzidziuś. Niby padają jakieś propozycje ale żadne imię nie przemawia do nas do końca. Chciałabym tak jak przy pierwszym synu - to i żadne inne :)

Koleżanka wysłała mi z Niemiec dwa stroje kąpielowe dla kobiet w ciąży. Ale fajne są. I super brzuszek zakrywają. Za miesiąc będę miała w czym na plażę wyjść :)
Witam bliźniaczą mamę :)
Marika, trzymam mocno kciuki :)
A jawwłaśnie szukam stroju. Pokażesz fotki?

dziewczyny, czy pozwalacie sobie na jajko na miękko czy unikacie całkowicie? Czytałam,że jest to zabronione. ALe czy salmonella nie jest na jajku a nie w jajku? plus na miękko to nie jest takie do końca surowe jajko.
Często jem jajka na miękko a nie powinnam?

reklama
Do góry