Gratuluję synka Macie same ważne wydarzenia teraz Tu się nie da nadrobić. Dziewczyny są bardzo szybkie Mnie nie było od rana i 10 stron namachaneDrogie mamy ja was nie nadrobię.
W kwietniu slub teraz roczek córki i ciagle cos
Ale juz w pełni jestem z wami.
Dopiero tydzień temu mieliśmy usg prenatalne i 90% bedzie synek
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Witam w piękny dzień wszystkie mamusie oraz te nowe oraz nowa podwójna mamusie !!!w podwojonym szczęściem !jak się czujecie jak przechodzicie ciaze?mi już dają we znaki słoneczne dni czuje szybsze zmęczenie i ,brzuszek rośnie pięknie na pewno już go nie ukryje
Mabi
Fanka BB :)
Trzymaj się Marika a my mocno trzymamy kciuki. A mama Twoja nie pojechałaby z Tobą?Trzymajcie jutro kciuki o 14... Idę na biopsje i strasznie się boję.. Ale po trzech tygodniach od tego badania w końcu będę miała jasność. Niestety mój chłopak już wrócił do Norwegii - nawał pracy... A ja muszę jutro w przychodni zjawić się i niestety sama.. mam nadzieję że po będę czuła się dobrze..
Jejku ale pomysły mają Panowie. A my nie mamy jakoś pomysły na imię dla synka. Nazywamy to Dzidziuś. Niby padają jakieś propozycje ale żadne imię nie przemawia do nas do końca. Chciałabym tak jak przy pierwszym synu - to i żadne inneMój mąż chciał naszego syna nazwać CYRYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po moim trupie No ale stanęło na Michale Z córką od razu doszliśmy do porozumienia
Grupę zamkniętą robimy z dniem 1 czerwca, kiedy wszystkie będziemy już po badaniach genetycznych
A jawwłaśnie szukam stroju. Pokażesz fotki?Koleżanka wysłała mi z Niemiec dwa stroje kąpielowe dla kobiet w ciąży. Ale fajne są. I super brzuszek zakrywają. Za miesiąc będę miała w czym na plażę wyjść
Witam bliźniaczą mamę
Marika, trzymam mocno kciuki
Często jem jajka na miękko a nie powinnam?dziewczyny, czy pozwalacie sobie na jajko na miękko czy unikacie całkowicie? Czytałam,że jest to zabronione. ALe czy salmonella nie jest na jajku a nie w jajku? plus na miękko to nie jest takie do końca surowe jajko.
WitamyWitam serdecznie wszystkie Listopadowe mamusie jestem w pierwszej ciąży I jestem Nowa A termin mam na 7 listopada mieszkam w Niemczech.
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Witamy kolejną dzisiejszą nową mamusię: )Cześć wszystkim! Jestem w 14 tc termin mam na polowe listopada cieszę sie ze tu trafiłam choc szkoda ze tak późno;/ mam nadz ze można jeszcze dołączyć pozdrawiam wszystkie listopadowe mamy