reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny ale mi też doktor nie KAZAŁA zrobić tych testów, po prostu taką ma zasadę, że zaleca, wielu ginekologów tak robi, co nie znaczy, że ktoś zmuszał żebym zrobiła:)

Ati92 szok :/ dobrze, że nic się ci nie stało :/

reklama
Witam wszystkie i powodzenia na wizytach. Ja dzisiaj od rana stresy, wracając z zakupów przekoziołkowałam z betonowych schodów. Nie wiem jakim cudem to zrobiłam bo trzymałam się poręczy... Cały jeden bok obdrapany, dzięki Bogu nie poleciałam prosto na brzuch. Dobrze, że jutro wizyta bo spanikowałam strasznie :( Coraz gorzej z koordynacją...
Biedactwo... uważaj na siebie... swoja droga w pierwszej ciazy notorycznie wywracalam się na schodach na szczęście zawsze na ręce.

rfxge6hhcx5oy37q.png

Witam wszystkie i powodzenia na wizytach. Ja dzisiaj od rana stresy, wracając z zakupów przekoziołkowałam z betonowych schodów. Nie wiem jakim cudem to zrobiłam bo trzymałam się poręczy... Cały jeden bok obdrapany, dzięki Bogu nie poleciałam prosto na brzuch. Dobrze, że jutro wizyta bo spanikowałam strasznie :( Coraz gorzej z koordynacją...
Ja też zaczynam tracić koordynację.
Uważaj na siebie [emoji7] [emoji7]

Jejku dobrze że nic Ci się nie stało.

Taka ciapa teraz ze mnie :) Mam nadzieję, że maleństwo ma tam w środku taką amortyzację, że poczuło tylko lekki wstrząs. Swoją drogą wyobrażam sobie minę lekarza jutro, na ręce 5 cm siniak po pobraniu krwi, kolano, biodro i łokieć pozdzierane :p

No niby chodzić nie wolno ale zawsze możesz powiedzieć że od lekarza prosto idziesz, a przecież na wizyty musisz chodzić.
I witam resztę Mamus:) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Jutro amnio... jest strach ale cóż trzeba iść.
Trzymam kciuki, ja miałam tydzień temu, teraz czekam na wyniki.

Juz myslalam, ze to tylko ja sie zrobilam taka niezdarna w ciazy, mam nadzieje, ze nic sie nie stalo, ja bym pewnie po takiej wywrotce pojechala do szpitala, bo roznie bywa

Hejo! Ja juz po wizycie. Maleństwo spało, ale oczywiście dupskiem odwrócone [emoji849] wiec potwierdzenia nie było, ze chłopak.
Śmiałam sie do koleżanki, ze jak zrobi psikusa i urodzi sie dziewczynka to za karę będzie chodzic w męskich ciuchach [emoji23][emoji23]
A tu pamiątkowa fota

1495451305-aaaaaa.jpeg

I oczywiście witam nowe mamy! Sporo nas :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale za to jak kręgosłup elegancko wyszedł.

reklama
dziewczyny, czy pozwalacie sobie na jajko na miękko czy unikacie całkowicie? Czytałam,że jest to zabronione. ALe czy salmonella nie jest na jajku a nie w jajku? plus na miękko to nie jest takie do końca surowe jajko.
Wyjątkowo w ciąży mam mega smaka na nie i zajadam dość często :)

Do góry