reklama
Anusiak1507
Fanka BB :)
Oszczędzajęcia się , dużo lez i będzie wszystko dobrze , ja mam też prawie 3 latka w domu i mam krwiaka na macicy i leżę,dostałam zakaz wożenia syna do przeczkola przez to i młody siedzi ze mną w domu, ale mam blisko rodziców i mi pomagają dużo przy nim.
Chyba będę prosiła męża żeby woził Małego do zlobka, a ja jedynie będę odbierała. Niestety dziadkowie j teściowie są 300km od nas także możemy liczyć tylko na siebie.
@Marika92 powodzenia!!!!! I koniecznie daj nam znac
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Anusiak1507
Fanka BB :)
Pomimo że mam "teściów" 3 km.os siebie, to też jesteśmy zdani tylko i wyłącznie na siebie. Dlatego doskonale cię rozumiem. Myślę, że spacer do żłobka nie zaszkodzi, a przynajmniej się trochę DotleniszChyba będę prosiła męża żeby woził Małego do zlobka, a ja jedynie będę odbierała. Niestety dziadkowie j teściowie są 300km od nas także możemy liczyć tylko na siebie.
@Marika92 powodzenia!!!!! I koniecznie daj nam znac
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Marika, kciuki za wizytę
Ja już po wizycie. Bardzo się denerwowałam, bo dziś rano znów wróciły mi te brązowe plamienia i to dość obfite. Na szczęście lekarz mnie uspokoił, krwiak niestety nadal jest i to dość spory, bo 1,5 x 4 cm ale na szczęście się organizuje i podobno niedługo nie powinno być po nim śladu
Pooglądam sobie maluszka, szaleje tam że szok, nawet widziałam jak rączkę do buzi wkłada Ma 8,7 cm
Także nie muszę już ciągle leżeć, mam się tylko oszczędzać i dużo odpoczywać.
Jestem więc zadowolona.
Jedynie TSH wyszło mi bardzo niskie i muszę się skonsultować z endokrynologiem.
Pooglądam sobie maluszka, szaleje tam że szok, nawet widziałam jak rączkę do buzi wkłada Ma 8,7 cm
Także nie muszę już ciągle leżeć, mam się tylko oszczędzać i dużo odpoczywać.
Jestem więc zadowolona.
Jedynie TSH wyszło mi bardzo niskie i muszę się skonsultować z endokrynologiem.
Tak koniecznie trzeba nastawić się pozytywnie. Odpoczywaj ile wlezie. Będzie dobrze. Mocno przytulam. A kiedy kazał ci się zgłosić na kontrolę?Jestem po. U mnie średnio. Lekarz chciał mnie do szpitala położyć
Na macicy coś mi wyrosło. Nie wiadomo czy mięśniak czy krwiak się tworzy. Dziecko żyje i ruszało się, ale nawet nie zmierzył ile ma cm. Dostałam luteinę dopochwowo i nakaz prowadzenia oszczędnego trybu życia. Boje się ale muszę myśleć pozytywnie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@89Katia nie ma co za dużo myśleć tylko się oszczędzać! Może to rzeczywiście krwiaczek i stąd plamienie, to ostatecznie nic strasznego a odprowadzanie dziecka zostaw mężowi, spacer jest zdrowy ale poranne zrywanie się z łóżka to nic fajnego, lepiej się porządnie wyspać a po południu odebrać syna
@Marika92 jeszcze raz kciuki!
@bejbi nie zazdroszczę sajgonu w pracy i jeszcze ta ospa, uważaj na siebie!
@Marika92 jeszcze raz kciuki!
@bejbi nie zazdroszczę sajgonu w pracy i jeszcze ta ospa, uważaj na siebie!
reklama
Mąż nie da rady np. rano odwozić synka? To już by było odciążenie.Gdybym nie miała 3 latka w domu to pewnie rozważyłabym szpital. Ale na razie staram się nie panikować. Będę brała luteinę i będę maksymalnie się oszczędzała. Ale muszę małego zaprowadzić i odebrać ze żłobka. Gdyby pojawiło się plamienie, krwawienie, bol brzucha to bezwzględnie szpital.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom