sylwkaq90
Fanka BB :)
@Marika92 Trzymam kciuki! Będzie dobrze
Katia będzie wszystko dobrze, tylko się oszczędzaj i z tym zlobkiem to dobry pomysłJestem po. U mnie średnio. Lekarz chciał mnie do szpitala położyć
Na macicy coś mi wyrosło. Nie wiadomo czy mięśniak czy krwiak się tworzy. Dziecko żyje i ruszało się, ale nawet nie zmierzył ile ma cm. Dostałam luteinę dopochwowo i nakaz prowadzenia oszczędnego trybu życia. Boje się ale muszę myśleć pozytywnie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A jakie masz tsh? Ja ostatnio miałam 0.016, a endokrynolog powiedziała, że to dobrze. W ciąży lepiej mieć za niskie niz za wysokie, więc spokojnie oczywiście konsultacja z endokrynologiem jak najbardziej potrzebna jak tak twierdzi lekarzJa już po wizycie. Bardzo się denerwowałam, bo dziś rano znów wróciły mi te brązowe plamienia i to dość obfite. Na szczęście lekarz mnie uspokoił, krwiak niestety nadal jest i to dość spory, bo 1,5 x 4 cm ale na szczęście się organizuje i podobno niedługo nie powinno być po nim śladu
Pooglądam sobie maluszka, szaleje tam że szok, nawet widziałam jak rączkę do buzi wkłada Ma 8,7 cm
Także nie muszę już ciągle leżeć, mam się tylko oszczędzać i dużo odpoczywać.
Jestem więc zadowolona.
Jedynie TSH wyszło mi bardzo niskie i muszę się skonsultować z endokrynologiem.