reklama
Nie sluchaj lekarza, nie wiem jak tak mozna straszyc, sa rozne przyczyny plamien w ciazy , wiekszosc jrst zazwyczaj nie groznaOd kad mialam te plamienia i lekarz powiedzial poronienie zagrazajace to od tego czasu caly czas mam czarne mysli
Majeczka85
Fanka BB :)
Tak szczególnie na początku bardzo mnie bolały plecy. Teraz jak tylko za dużo coś porobie lub pochodze. P. Dr powiedział że taka moja urodaHej jestem tu nowa. Obecnie jestem w 13 tygodniu ciazy. Biore luteine 0,1 i duphaston z powodu brazowych palmien w 10 tugodniu caly czas sie martwie ze bedzie cos nie tak. Od wczoraj bola mnie plecy w okolicach ledzwin czy ktoras z was tak miala? To moja pierwsza ciaza wiec jak tylko cos mnie zaboli to odrazu panikuje.
Jestem po. U mnie średnio. Lekarz chciał mnie do szpitala położyć
Na macicy coś mi wyrosło. Nie wiadomo czy mięśniak czy krwiak się tworzy. Dziecko żyje i ruszało się, ale nawet nie zmierzył ile ma cm. Dostałam luteinę dopochwowo i nakaz prowadzenia oszczędnego trybu życia. Boje się ale muszę myśleć pozytywnie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na macicy coś mi wyrosło. Nie wiadomo czy mięśniak czy krwiak się tworzy. Dziecko żyje i ruszało się, ale nawet nie zmierzył ile ma cm. Dostałam luteinę dopochwowo i nakaz prowadzenia oszczędnego trybu życia. Boje się ale muszę myśleć pozytywnie
Nie ma sie co martwic na zapas ja rowniez staram sie myslec pozytywnie duze wsparcie mam w rodzinie mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrzeJestem po. U mnie średnio. Lekarz chciał mnie do szpitala położyć
Katia, don't panic!Jestem po. U mnie średnio. Lekarz chciał mnie do szpitala położyć
Ja też mam podejrzenie mięśniaka. Krwiaka też miałam. Oczywiście się oszczędzać, ale nie panikować. I z mięśniakiem można urodzić zdrowiuśkie dzieciątko. Wszystko będzie dobrze
reklama
Anusiak1507
Fanka BB :)