reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Witam nowa :) bole w krzyzu nalezalo by skonsultowac z lekarzem, zwlaszcza jesli sa bolesne I trwaja dluzej.

Ja ciagle czuje ciezkie podbrzusze I dzis doszly klucia. Chyba za duzo stoje :/

reklama
Od kad mialam te plamienia i lekarz powiedzial poronienie zagrazajace to od tego czasu caly czas mam czarne mysli

Hej jestem tu nowa. Obecnie jestem w 13 tygodniu ciazy. Biore luteine 0,1 i duphaston z powodu brazowych palmien w 10 tugodniu caly czas sie martwie ze bedzie cos nie tak. Od wczoraj bola mnie plecy w okolicach ledzwin czy ktoras z was tak miala? To moja pierwsza ciaza wiec jak tylko cos mnie zaboli to odrazu panikuje.
Tak szczególnie na początku bardzo mnie bolały plecy. Teraz jak tylko za dużo coś porobie lub pochodze. P. Dr powiedział że taka moja uroda ;)

3jgx3e3k9n678rt6.png

No przepisal leki i jak narazie odpukac spokoj. Czytalam troche ze taki bol plecow moze byc od nerek ale widze ze nie tylko ja mam ten problem:)

Jestem po. U mnie średnio. Lekarz chciał mnie do szpitala położyć :(
Na macicy coś mi wyrosło. Nie wiadomo czy mięśniak czy krwiak się tworzy. Dziecko żyje i ruszało się, ale nawet nie zmierzył ile ma cm. Dostałam luteinę dopochwowo i nakaz prowadzenia oszczędnego trybu życia. Boje się :( ale muszę myśleć pozytywnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Na macicy coś mi wyrosło. Nie wiadomo czy mięśniak czy krwiak się tworzy. Dziecko żyje i ruszało się, ale nawet nie zmierzył ile ma cm. Dostałam luteinę dopochwowo i nakaz prowadzenia oszczędnego trybu życia. Boje się :( ale muszę myśleć pozytywnie

Nie ma sie co martwic na zapas ja rowniez staram sie myslec pozytywnie duze wsparcie mam w rodzinie mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze

Katia, don't panic!
Ja też mam podejrzenie mięśniaka. Krwiaka też miałam. Oczywiście się oszczędzać, ale nie panikować. I z mięśniakiem można urodzić zdrowiuśkie dzieciątko. Wszystko będzie dobrze :)

reklama
Do góry