Priinceseczka
Fanka BB :)
Mamo czworki u nas polozna byla juz 5 razy i zapowiedziala sie juz na przyszly tydzien wiec na 6. Ja sie ciesze bo przynajmniej nie musze latac co chwila do przychodni by wazyc mlodego ani po lekarzach aby sprawdzil ten pepuszek ktory fajnie sie zawiazuje ale ta czarna pepowina nadal w nim jest :-/// maz bardzo zdenerwowany ze polozna byla u nas juz tyle razy i razem z tesciowa doszli do wniosku ze na pewno kontroluje nas czy nie jestesmy alkoholikami bo na regale stoi spora kolekcja win, jeszcze z wesela.
Ivi zdrowka! mi juz troszke lepiej ale mam katar zatokowy paskudny :-/
Wczoraj maly mial kolke. Dziewczyny jaki to byl krzyk i placz... plakalam razem z nim... meza nie bylo w domu. Mlody zasnal dopiero o 1 w nocy(bole go zlapaly ok.godz.21) i obudzil sie dopiero o 7 rano z tego zmeczenia.
Emalka co za zolza z tej poloznej... nas sie pytala czy mamy smoczek jesli tak to na czas badania kazala wlasnie wlozyc do buzi w celu uspokojenia.
Nam dwa razy na prawym uchu wyszla kontrol. 29 listopada jedziemy do audiologa. Mam nadzieje ze to po tym okropnym zachlysnieciu ktore mialo miejsce dzien przed badaniem
Ivi zdrowka! mi juz troszke lepiej ale mam katar zatokowy paskudny :-/
Wczoraj maly mial kolke. Dziewczyny jaki to byl krzyk i placz... plakalam razem z nim... meza nie bylo w domu. Mlody zasnal dopiero o 1 w nocy(bole go zlapaly ok.godz.21) i obudzil sie dopiero o 7 rano z tego zmeczenia.
Emalka co za zolza z tej poloznej... nas sie pytala czy mamy smoczek jesli tak to na czas badania kazala wlasnie wlozyc do buzi w celu uspokojenia.
Nam dwa razy na prawym uchu wyszla kontrol. 29 listopada jedziemy do audiologa. Mam nadzieje ze to po tym okropnym zachlysnieciu ktore mialo miejsce dzien przed badaniem