Karosznurek ja teraz akurat mam zestaw d + k więc tak podaje, potem będe już tylko d.
Milagoros dzięki :-)
Firana ja mam teraz duża brzydka blizne, ale przypuszczam że to przez problemy przy porodzie. Po pierwszym cięciu miałam ładna mała kreseczke na środku, która niestety z czasem się rozjechala i zrobił się paskudny bliznowiec. Teraz smaruje jakimś chińskim żelem na blizny, ale rozglądam się za czymś sprawdzonym.
Emalkadream wydaje mi się że to często tak bywa, na obchodzie pytali czy tak się dzieje, ja tak akurat nie miałam, za to przez chyba 3 dni męczył mnie kujacy ból pod zebrami - jak się okazało to gazy w jelitach. Uratował mnie espumisan
Joasia - jejku biedne maleństwo... Ze tez takie osoby zostają "matkami".
Milia - dziękuję, też mam taką nadzieję.
Bałam się bardzo jak to będzie z 2, bo starszy jest bardzo żywym dzieckiem i takim nieuwaznym... Jak karmie małego, to rzeczywiście czasem rozrabia w innej części pokoju tak że muszę przerwać i go uspokoić, ale ogólnie jest super starszym bratem. W stosunku do innych osób bardzo nieostrozny, czasem jak mnie czymś uderzy przypadkiem to masakra, a do małego delikatnie podchodzi, glaszcze, przytula, całuję ale z takim wyczuciem że aż się dziwimy że tak potrafi. Jak mały płacze to starszy od razu mnie ciągnie i wola "dzidzi am" chociaż przez pierwsze 2 tygodnie bal się o maluszka strasznie i na płacz reagował płaczem (z takim przerażeniem że nie wiadomo było którym się zająć) więc szczególnie w nocy miałam koncetowanie niezłe
Joasia, Gaga - zdrówka dla maluchów i dużo siły dla Was! :-*
Joasia haha jakbym o mojej mamie czytała
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka