Hej my sie ogarniamy, czasu na nic nie ma, wiec podziwiam wszystkie które maja wiecej niz jedno dziecko
ja z dwójka mam co robić.
Basia kochana trochę czasem przynarudzi przed snem lub rano widać ze potrzebuje tulenia, ale Izunie głaszcze, zagaduje ja, pomaga w kąpieli etc.
U nas z karmieniem lepiej, wczoraj właściwie spała, Piła, spala, Piła i tylko cyc, dziś od 12 do 17 wisiała na cycku i spała po 10 minut i ryk, nie wiem czy nie była w stanie wyciągnąć czy co ale nie dałam ani butli z moim ani mm, tylko poiłam cycem, bolą brodawki bo sa podrażnione ale wytrzymam
co do laktator to ja ściągnę jakies 60ml ale mnie tak bolą przy tym brodawki ze puki podrażnione nie mam chęci na odciąganie:/
Gaga trzymam kciuki za maluszka! Da radę i wszystko bedzie dobrze! Co do twardych piersi i guzków w kanalikach polecam gorący prysznic i masowanie pod woda, nawet trochę rękoma wyciśnięcie pod prysznicem a potem odciąganie, w szpitalu tak położne i doradca laktacyjny powiedział i naprawdę ulga była duża
Joasia ale masz mleka
[emoji122] podziwiam za wytrwałość w ściąganiu
Będęmama trzymam kciuki za kp ja tez ciagle walczę ale mm udało mi sie juz odstawić...wiary duzo!
Linka u nas z kupa tez jest problem... zrobiła smolki w szpitalu (4 czy 5 w drugiej nocy) i od niedzieli była cisza do dzisiaj, położna powiedziała by podać rumianek - jak dałam kilka łyków to po 15 minutach sie wyproznila po pachy... pytanie czy to akcja jednorazowa i ile będziemy czekać na kolejna kupkę?
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom