reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros i jak sytuacja?
Ja jadę już koło 14-15 i tam trzeba swoje odsiedziec do 17-18 więc jak zwykle napisze późno[emoji6]

Linka ja z pępkiem też nie pomogę bo u nas octanisept wystarczył...

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze szybkie rozpakowanie sie:):)
Ktg sie nie przejmuj, mi nawet w czasie porodu skurcze prawie sie nie rysują;) ważne co czujesz, jakie te bóle są :) moze teraz są nieregularne tak jak wczesniej u mnie, bo szyjka sie skraca:) a wtedy tylko sie cieszyć bo krócej wszystko zajmie jak juz ruszy na całego:) uszka do góry!!

Aob czekamy na wieści od Ciebie:):):):)

Ja zaraz zaczynam sie zbierać, wychodzimy do domku :):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

U was tyle ludzi? Nasz oddział wyjątkowo spokojny.. sale puste nawet stoją !! A to sie na prawdę nieczęsto zdarza ;)

Linka tribiotyk pomoze 2 razy dziennie .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dzieciaki oszalały:) ale wprowadzenie młody miał dobre, wiec chyba teraz z górki:):)
Zostawiłam go śpiącego mojej mamie, dzieciaki ogarnia maz, a ja mam chwile samotności w wc;)

Aob Ty juz pewnie po albo w trakcie ktg:)

hej hej :) zagladam tu od czasu do czasu ale wszystkich wiadomosci juz nie nadrobie .. trzymam kciuki za te jeszcze nie rozpakowane i te ktore maja nie przespane noce ;)
Milagros cos czuje ze ty bedziesz nastepna ;)
Ktoras z was pisala o rozwarciu..ja chodzilam z 2cm i nie czulam ze leci..z reszta, pozostalych 8 tez ;p..
co do zlotych rad to mi nie ma komu ich udzilac :) także .. robta co chceta :p
u mnie jest meeega :) tak dygalam i porodu i tego jak bedzie po..a tu i tu i tu bajka :) stary pomaga jak tylko moze,po powrocie do domu..okolo 17-18 robi doslownie wszystko:) jeszcze troche i pokończy swoje zlecenia wiec cala zime jestesmy w domku razem:) ,jestem w ciezkim szoku jak bardzo sie stara.. obiady dla mnie wg przepisow dla matek karmiacych, dziecka to juz jakbym nie miala:)tylko mama daj mleka od czasu do czasu slysze, a jak w nocy nie za bardzo chce wstawac to daje sciagniete:) , maly to doslownie aniołek..odpukać :) gdyby mi ktos powiedzial ze tak bedzie wygladalo zycie po porodzie to moglabym miec i blizniaki. ale wiem wiem ..jeszcze mlody da popalic :p narazie ciesze sie ze jest jak jest :) takze mama szczesliwa i wypoczeta :)

Iza dziś się zastanawiałam co tam u Was. Cieszę się ogromnie że macie się tak dobrze. Należy Wam się po tych wszystkich przejściach. [emoji6]

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

reklama
Do góry