reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja mam jeszcze lepiej ze spaniem. Wstaje z mężem ok 7 bo śpię bardzo lekko i wszystko mnie budzi. Wezmę eutyrox, potem coś przekąsze wypije. Włączam dzień dobry TVN kładę się na kanapie i śpię ze dwie godzinki jeszcze [emoji12]

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

reklama
R.wymyślił sobie oglądanie jakiegoś niby horroru, a sam sprawdza kartkówki. Na horror mi to narazie nie wygląda. Bardziej na jakiś psychiczny film, chyba że wszystko się okaże w ostatnie 20 minut.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Karosznurek, no tak, żółta też jest. Jaki rumień, co to? Nic nie powiedzieli przy wypisie, że coś nie tak, myślałam, że to zejdzie zaraz, ale jakoś nie wygląda na to.

Mlody w wyrku... starszaki śpią... ja leżę na brzuchu (!!!!!) ... w domu jest cudnie:D ;)

U nas tez młody żółty. Położna bedzie w środę rano ocenić jak bardzo zle jest;) ale młody je i robi kupy na potęgę wiec moze da rade sam :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Joasia ostatni dzień nie;) w sensie- nawał sie zaczyna dopiero, mimo ze mleka młody ma az nadto.. i korzystam póki moge :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Milia mój też był taki czerwony środowiskowa mówiła żeby się nie przejmować bo to pokrzywka noworodkowa i przejdzie samo ;) 5 syn i pierwszy raz słyszałam o czymś takim .. a ja na to ze czerwony nie zwracałam uwagi tylko na to ze sinieje wokoło ust

Aob wizyte u lekarza mam dopiero pod koniec listopada, maly mial wrodzone zapalenie pluc ,niewydolnosc oddechowa, zamartwice i dokomorowy krwotok 1 stopnia :( , ale mowia ze bedzie dobrze..
przez zoltaczke lezal dwa dni i 3 noce pod lampami :O , ale polowa z tego lezenia nic nie pomogla bo dali mi jakas prlowska lampe wrrrr jak zmienili na nowa to juz bylo lepiej
A o spaniu na brzuchu marzylam :D
moj tez byl czerwony na buzce i juz ok , tylko siniaki na powiekach jeszcze ma .. jakby ktos zobaczyl na ulicy to by powiedzieli ze patologia w domu :p

Ostatnia edycja:
Karosznurek ale przystojniak ;)
Jak przejscoowy rumień to na pewno wszystko będzie ok tylko troszkę więcej czasu potrzeba.
U nas po wizycie położnej super info bo mała przybiera bardzo ładnie. Mamy już 3170 g. Także daje radę. piersi pełne, problemów żadnych z laktacja nie mamy. Jedyne co to lewe oczko lekko ropieje.

13.10.2016 córcia

reklama
Karosznurek, śliczny maluch, dziękuję za zdjęcie, u nas jednak inaczej, bo nie ma takich plam, tylko cala jest czerwona.

Firana super wiadomości :-)

Do góry