reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja czekam do środy z mężem [emoji41] Mój gin mowił, żeby nie rodzić pierwszego. Z resztą ja jestem sraczka teraz. Chciałabym, a boje sie. Co noc wizyta na siku to u mnie strach, że zaraz coś innego będzie.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

reklama
Mila moje porodowe tez nie wychodzą na ktg . Powodzenia !

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

A mówiłaś że pół nocy Cię lapaly? Może każą zrobić jeszcze raz za kilka godzin.

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

Milagros trzymam kciuki i rozumiem cie ze chcesz urodzić juz ale sie boisz i jednak nie chcesz hehe ja tak miałam jak dostałam skurczy w nocy pierwszy raz to chodziłam i marudziłam ze jeszcze sie boje rodzic :laugh2:

Joasia u mnie mama jest super babka i bardzo pomocna i bardzo mnie naciska wlasnie na KP. Ale znam rodziców mojej przyjaciółki a zwłaszcza matkę która dzieci odchowała dawno, do matki idealnej jej brakowało bardzo dużo i robi z siebie cierpiętnice. Ma jedynego wnuka a wyobraź sobie ze córka daje jej pieniądze za to ze na kilka godzin zostanie z 2 latkiem. Dla mnie to szok ale ciagle płacze ze ona nie zostanie w Małym na dłużej ( nawet na jedna noc zeby przyjaciółka mogła pójść gdzies z mężem) bo ona sie nie wyśpi a tak ja plecy bolą okropnie a to mały jej zabrudzi w mieszkaniu a sprzątała wlasnie. Babsko nie z tej ziemi:angry:

Cześć wszystkim wpadłam na chwilkę zameldować się ze żyjemy :) i miewam się dobrze . Mój dziec tez coraz lepiej zostały nam tylko nocne koncerty ;) i w dzień ile możemy odsypiamy ....

Mamy straszny problem z pepkiem po octenisepcie ciągle krwawil zaczął ropiec i śmierdzi wezwałam w tamten czwartek położna kazała fioletem na spirytusie smarować , mało pomogło kikut odpadł ale dalej brzydki ropieje na około czorwone , ma któraś jakieś pomysły ??

Linka nie wiem... może sam spirytus z wodą? U nas po octenisepcie sie długo babrało. Potem położna kazała właśnie rozrobić spirytus i szybko było ok.

Wypadło mi kawałek plomby [emoji32]
No lepszego momentu już znaleźć nie mogło!
To z kanałowego sprzed paru lat. Obecna dentystka chciała sie nim zająć w marcu, bo sie jej nie podobał, ale jak wyszła ciąża to miałyśmy poczekać, bo chciała koniecznie mu zrobić rtg, no i się właśnie posypał [emoji32] na moje oko pod spodem jest kolejna warstwa wypełnienia, no, ale i tak mam stresa.

reklama
Joasia też mi się tak zrobiło kiedyś. Tak pod spodem jest wypełnienie kanałów. Też się wtedy bałam grzebania w nich od nowa A tu mnie zaskoczyła szybko rtg kanały dobrze trzymały. Wymienila tylko tą górną część. Także teraz pewnie Ci to zabezpieczy A potem zrobi rtg

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

Do góry