reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

U mnie w środę zacznie się 20tydzien. Łożysko mam na przedniej ścianie.

Em ja u mnie masz 19+5.

Mnie dziś też złapał ostry ból, pod zebrami z prawej strony. Jak na złość w trakcie jazdy autem, ale przeszło. Coś jakbym kolke miała.

Mama czwórki trzymam kciuki żeby się udało z tym mieszkaniem :)

reklama
Witam się i ja;)
Kejti, Iza , Martusia ja do Białego mam jakieś 60 km więc również okolice;)
Milagros w pierwszej ciązy czułam jakoś po skonczonym 20tc, drugiej 17-18 a teraz mocnych nie czuje chociaż czasami mysle ze to to a potem cisza? wiec nie mam pewności
Zgaga mnie też męczy chociaż niekoniecznie. A w ciąży raczej nie widać, że jestem tylko raczej wyglądam na nadwagę brzuszną..;) hehe brzuszek rozlewa mi się po całości...

Jak tam dziewczyny mija wam wieczór ..
U mnie jak zawsze coś musi się stać pierworodny chyba kostkę znowu skręcił , już miał skręcone w tamtym roku i teraz ta sama eh posmarowalam altacetem opaskę założył jak do jutra nie przejdzie to na sor masakra bo dziś na wieczór się tam dostać to kilka godzin spędzę , a z rana mało co ludzi będzie ... chyba ze go bardzo będzie boleć to będę zmuszona jechać :(

Keejti i jak boli jeszcze?

Joasia czesty bol glowy niby na chlopca :p

Mama czworki oby tym razem sie udalo.. nadzieja umiera ostatnia i to jest swieta prawda...

Emka fajnie ze week udany :-) a suwaczek tez zauwazylam ze co kilka dni masz zmiane :p dzis pokazuje 20tc..

Priinceseczka obecnie nie mam ani jednego kwiatka bo jedyny zdechl haha :-)

Linka Ty to masz sie z tymi swoimi chlopakami... moze jakos przetrzyma do jutra.. oby nie zlamane..

Dziewczyny moja szwagierka w drugiej ciazy czula pierwsze euchy dopiero w 20-21tc a niby powinna szybciej.. ale brzuch miala ogromny bo miala duzo wod a cora byla mala i to wplywalo tez na moment pierwszych ruchow a do tego mala w ogole byla malo ruchliwa w brzuchu.. ale za to teraz nadrabia haha :-)
Fakt faktem tez byloby mi przykro bo co jak co ale wtwdy sie zaczyna na 100% czuc ciaze i spokoj o dzidzie jest wiekszy...
Zycze Wam jak najszybszego poczucia pierwszych kopniaczkow :-*

A ja... ide spac, mlody spi a stary w pracy i nawet czytac mi sie nie chce dzis..

Dziadkowi kupilam taki 3l garnek ceramiczny z przykrywka i szypcami do ogorkow malosolnych i dziadek sie ucieszyl chyba :-) u dziadkow on zawsze wekuje ogorasy i tez bardziej je lubi wiec stwierdzil ze sie przyda na pewno :-)

Milego wieczoru

Edit.

Olusja ja z ciazy z Niko mam tylko 1 plytke bo poszlam specjalnie na 4d na pamiatke i przez pomylke lekarki mam 45min nagran bo normalnie mialo byc chyba 10 lub 15 min :-) a ona myslala ze to ma byc polowkowe hehe :-)

U mnie nic takiego nie ma nawet cennika nie moge znalesc ile takie wizyty kosztuja. Dzisiaj dzwonilam sie umowic to wiem ,ale nie pomyslalam o plycie..

reklama
Do góry