reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam się i ja dziś po weekendzie. Cały poprzedni tydzień byłam u mamy. Wczoraj mąż przywiózł mnie już do naszego blokowiska [emoji58] od rana pranie.
Dziewczyny zazdroszczę Wam apetytu u mnie ciężko z jedzeniem waga ciągle stoi w miejscu [emoji58]
Wczoraj leżąc wieczorem w wannie chyba pierwszy raz poczułam ruchy dziecia, ale jeszcze poczekam z entuzjazmem do następnego razu [emoji5] dziś jest 17t2d

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dzisiaj na stole paczucie , ptysie mniam mniam :) Szwagierka tak o mnie zadbala hehe.
Dzisiaj mialam sen ze bylam na usg , lekarz mial juz powiedziec co bedzie a tu sie obudzilam :p

Ja wczoraj pół opakowania ptasiego mleczka wciągłam, bo apka w telefonie ciągle mi mróczy, że mam niedowage, więc sobie pozwalam.

Dziś migrena się u mnie rozkręca, więc pewnie przeleże większość dnia. Byle do piątku...

Hej dziewczyny. Witam się po weekendowej przerwie.
Spędziliśmy 2 dni na wsi, wesoło było. Dzisiaj zawiozłam teścia do szpitala, na tydzień , na badania, dobrze , że się zdecydował bo tam sprawnie go zdiagnozują.
Ostatecznie złożyłam ofertę w tym programie z mieszkaniami o którym Wam kiedyś pisałam. Dopisałam teściów do naszego gosp. domowego i w ten sposób dochód nie został przekroczony, Szanse, żeby to przeszło są niewielkie, ale zawsze jest nadzieja.

Milagros, Karola- ja też nie czuję ruchów. Przez kilka dni jakby maluch się ruszał, a później w ogóle ustało. Smutno mi też z tego powodu, bo zawsze na tym etapie już czułam maluszka, a teraz nic...

Keejti- jak się czujesz, przeszły Ci te dziwne bóle? Ja , z moją skłonnością do paniki w ciąży na pewno poszłabym do lekarza

Miłego popołudnia

Hej, mój suwaczek sie aktualizuje co jakies czas / od czego to zależne nie mam pojęcia ...

Weekend spędzony na konferencji
super mi sie podobało :)

Od rana Sprzatanie i teraz padam !

Diabliczka ja chce takiego loda!!!

Miłego dnia Wam życze lecę
Na wizytowy :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Em ka u mnie cały czas widać, że jestem w 13t6d... Bo przez aplikacje w telefonie nie widać suwaczkow a Ty musiałas wstawić jako obraz.

Dziewczyny czy Wy też tak często chodzicie siusiu? Oszaleje po prostu... Jestem w toalecie co 15 minut i to muszę lecieć natychmiast :/ Strach pomyśleć co będzie później.

Mara
Tez czesto siusiam :/
O widzisz to faktycznie sie zatrzymało u Ciebie :/ no wlasnie nie wiem jak to jesu wstawione ale z tego co widze to co kilka śni przeskakuje

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

A u mnie Em Ka jest w 20 tygodniu ciazy.

Ja dzisiaj umylam kwiatki bo byly juz przykurzone. Tez mialam dzien sprzatania wlacznie z myciem podlog.

Dziewczyny czy macie paprocie w domu? Ja mam jedna, dosc gesta ale wiecie takie ma niektore cienkie lodyzki na ktorych nie ma tych listkow ("oblecialy") Czy to sie obcina? Bo wkurza mnie ze to tak wisi

Princeseczka moja mama obcinala.

Martusia nie mam porównania do innych :) to ten co książkę napisał i specjalista od niepłodności

Ja byłam u lekarza. Zastrzyk dostałam więc boli już tylko tylek.

Emka u mnie też w 20

A ja siku najgorzej przed snem ja chodzę z 3 razy zanim zasnę

reklama
Witam się po weekendzie
podczytywałam na bieżąco ale na pisanie brakło czasu a i humor ostatnio jakiś gorszy :/
co do ruchów ja też nie czuje, czasem mi się wydaje jakby mnie coś od środka łaskotało ale to tak delikatnie i rzadko i nie mam pewności czy to na pewno mój bobasek
ja zgagi chyba nigdy w życiu nie miałam

Do góry