reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Olusja my plci nie mozemy sie doprosic, usg 3D nie moza bo glowica nie dziala, wiec o filmiku mozemy pewnie pomarzyc :(
Martusia ja z bieganiem do lazienki nie mam problemow ,jest normalnie :) do Pierzynskiego chodze i usmialam sie z tego ze to najprzystojniejszy gin w miescie hehe :)..brzydki nie jest :D napewno elegancki zawsze i warunki podczas usg prawie romantyczne haha
Linka kurcze u Ciebie to szpital w domu :( jak nie jeden to drugi cos.. ech..
Aob faktycznie jak juz sie czuje ruchy to jest spokoj wiekszy ale kurcze jak ja nie czulam ostatnio dosyc dlugo to ile stresu ..o ja..ale jak juz zacznie to jak szalony :D

U mnie brzuszkowy szaleje. Nie wiem czy mu niewygodnie na tej stronie czy co, ale czuje jakby się dziś całkiem obrócił, bo rano kopał prawie w pachwine, a teraz bliżej pępka. Ja to w sumie w drugą stronę. Stresuje sie jak sie tyle rusza.

W ciąży z Zu brałam płytę, ale za całość płaciłam 250zl, a teraz nie wezme, bo mojego gina pogięło chyba. Teraz 250 samo połówkowe, a płyta dodatkowo 150! Do płyty Zu zajrzałam może z raz. Mogłabym wywalić dodatkowo te 150zł, ale powiem mu wprost, że wolę kupić coś pożytecznego.

Joasia no co Ty zartujesz?? z tymi plytami jakies przegiecie... Fakt czlowiek nie bedzie sie patrzyl na ta chwile co chwile o ile w ogole wiecej niz z 5 razy sie ja obejrzy, poglupieli z tymi cenami.

Hmm muszę wam napisać, bo aż sie zaczynam martwić.. leżę sobie grzecznie cały wieczór w wyrku i uczę się bo teoretycznie jutro z rana jadę na egzamin (ten coś opuściłam w sobotę).. I co jakiś czas, dość często, czuję mocne spinanie brzucha.. takie że aż zatyka.. I nie wiem sama, czy to młody się tak kręci i napiera na brzuch czy coś się niedobrego dzieje :( Nie mam no spy w domu :( Młody się rusza, co chwile kopie. Ale czy te napinanie - trochę bolesne "zatykające" (bo jakby się oddech traciło, pewnie niektóre z was będą wiedzieć o co chodzi) - to on czy macica szaleje, tego nie wiem :(

Ivi myślę, że macica nam takie figle robi. Kilka dni temu pisałam na forum z paniką o bólu, który utrzymywał mi się przez cały dzień w okolicach wzgórka. Coś jakby ciągnący ból, czasem nawet przypominający kolkę. Napisano mi, że na tym etapie macica się rozciąga, więc można czuć różnego rodzaju bóle i to jest naturalne.

Olusia takim bólem bym sie nie martwiła, po prostu to co teraz czuje za bardzo mi sie ze skurczami kojarzy :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Jejku czy te nasze ciąże nie mogą przebiegać bez żadnych dolegliwości...? Ciągle mamy jakieś zmartwienia, wrrr. Trzeba zacisnąć poślady i przebrnąć przez te 9 miesięcy.

Ivi napewno wszystko jest w porządku :) Trzymam kciuki za lepsze samopoczucie i zdany egzamin.

Do góry