reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

U mnie w środę zacznie się 20tydzien. Łożysko mam na przedniej ścianie.

Em ja u mnie masz 19+5.

Mnie dziś też złapał ostry ból, pod zebrami z prawej strony. Jak na złość w trakcie jazdy autem, ale przeszło. Coś jakbym kolke miała.

Mama czwórki trzymam kciuki żeby się udało z tym mieszkaniem :)

reklama
Witam się i ja;)
Kejti, Iza , Martusia ja do Białego mam jakieś 60 km więc również okolice;)
Milagros w pierwszej ciązy czułam jakoś po skonczonym 20tc, drugiej 17-18 a teraz mocnych nie czuje chociaż czasami mysle ze to to a potem cisza? wiec nie mam pewności
Zgaga mnie też męczy chociaż niekoniecznie. A w ciąży raczej nie widać, że jestem tylko raczej wyglądam na nadwagę brzuszną..;) hehe brzuszek rozlewa mi się po całości...

Jak tam dziewczyny mija wam wieczór ..
U mnie jak zawsze coś musi się stać pierworodny chyba kostkę znowu skręcił , już miał skręcone w tamtym roku i teraz ta sama eh posmarowalam altacetem opaskę założył jak do jutra nie przejdzie to na sor masakra bo dziś na wieczór się tam dostać to kilka godzin spędzę , a z rana mało co ludzi będzie ... chyba ze go bardzo będzie boleć to będę zmuszona jechać :(

Keejti i jak boli jeszcze?

Joasia czesty bol glowy niby na chlopca :p

Mama czworki oby tym razem sie udalo.. nadzieja umiera ostatnia i to jest swieta prawda...

Emka fajnie ze week udany :-) a suwaczek tez zauwazylam ze co kilka dni masz zmiane :p dzis pokazuje 20tc..

Priinceseczka obecnie nie mam ani jednego kwiatka bo jedyny zdechl haha :-)

Linka Ty to masz sie z tymi swoimi chlopakami... moze jakos przetrzyma do jutra.. oby nie zlamane..

Dziewczyny moja szwagierka w drugiej ciazy czula pierwsze euchy dopiero w 20-21tc a niby powinna szybciej.. ale brzuch miala ogromny bo miala duzo wod a cora byla mala i to wplywalo tez na moment pierwszych ruchow a do tego mala w ogole byla malo ruchliwa w brzuchu.. ale za to teraz nadrabia haha :-)
Fakt faktem tez byloby mi przykro bo co jak co ale wtwdy sie zaczyna na 100% czuc ciaze i spokoj o dzidzie jest wiekszy...
Zycze Wam jak najszybszego poczucia pierwszych kopniaczkow :-*

A ja... ide spac, mlody spi a stary w pracy i nawet czytac mi sie nie chce dzis..

Dziadkowi kupilam taki 3l garnek ceramiczny z przykrywka i szypcami do ogorkow malosolnych i dziadek sie ucieszyl chyba :-) u dziadkow on zawsze wekuje ogorasy i tez bardziej je lubi wiec stwierdzil ze sie przyda na pewno :-)

Milego wieczoru

Edit.

Olusja ja z ciazy z Niko mam tylko 1 plytke bo poszlam specjalnie na 4d na pamiatke i przez pomylke lekarki mam 45min nagran bo normalnie mialo byc chyba 10 lub 15 min :-) a ona myslala ze to ma byc polowkowe hehe :-)

U mnie nic takiego nie ma nawet cennika nie moge znalesc ile takie wizyty kosztuja. Dzisiaj dzwonilam sie umowic to wiem ,ale nie pomyslalam o plycie..

reklama
Do góry