reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Marti nie ruszajcie tej nadżerki, bo po ciąży może zniknąć. Mnie gin powiedział, żebym najpierw zachodziła w ciążę, a nadżerką zajmiemy sie w razie czego potem.

Mój brzuch jeszcze nieowłosiony, ale pamiętam futro z poprzedniej - tragedia.

Ja ciągle myślę o Lilith, ale co by nie było trzeba ją zrozumieć.
ale ja juz nie jestem w ciazy.

reklama
Marti pewnie ze pamiętamy fajnie ze sie odzywasz , podobno mrożenie jest lepsze niz wypalanie , tak mi powiedział lekarz inny niz teb ktory mi wypalał kiedyś jak byłam małolata jeszcze ... Masakra .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png
ja słyszałam ,że wypalanie boli chyba bardziej ale jest trwalsze?

Kejti ciekawa jestem jakie badania by trzeba bylo. one chociaz maja synkow .tzn kazda jednego i swoje szczescia a ja to mam wielkie obawy przed kolejna strata,wiadomo. boje sie,ze nigdy nie bede miala dziecka,chociaz bardzo chce. jesli bym mogla to bym nawet juz w ciaze zaszla! no,ale niestety nie moge i strach za wielki.

Iza08023 ponoc okolo 9 przestalo bic,ale kilka tyg chodzila tak,a musza przeciez zabieg zrobic bo zeby nie dostala zakazenia jakiegos. u mojego dzidziusia w 10 przestalo bic dokladnie sie rozwoj zatrzymaj na 9t3d ciazy.
a w 10t5d sie dowiedzialam i dokladnie w 11tyg0dni. mialam zabieg

przepraszam,ze tak odpowiadam w kilku odpowiedziach,ale tak na szybko probuje odpisac bo zaraz musze leciec. . ta moja druga siostra co stracila pierwsza ciaze to miala chyba puste jajo czy jak to sie nazywa a druga ciaza juz ok u tej na odwrot. pierwsza ciaza ok ,druga serduszko nie bije. u mnie w pierwszej ni ebije... zobaczymy jak bedzie z druga. mam nadzieje,ze w koncu ok. na razie czekam ciagle na okres. kiedys czytalam ,ze sa kobiety po lyzeczkowaniu i pozachodzily w ciaze zanim w ogole dostaly pierwsza miesiaczke, wiec chyba to jest mozliwe

Oczywiście Karolka sorki za zamianę :) super ze jedziesz na wakacje! My po moim poronieniu pojechaliśmy do wiecznego miasta, a następnego okresu juz nie dostałam hehe. I jest Niko :)
Tego samego gorąco Ci życzę.

Linka z takim mężem to i tyć można, super :)

Ostatnia edycja:
Dziękuję. :*
Pierwszy raz jedziemy w takie ciepłe kraje, wiec nie mogę się doczekać.

U mnie w najbliższej rodzinie nie było przypadków poronien, wiec trzymam się tego, ze to był przypadek i tak miało być.
Badania robiłam takie ogólne podstawowe morfologia, tarczyca, grupa krwi i krzepliwosc. Wszystko ok, wiec ja razie nie będę glebiej drążyć tematu.

Marti, może się spotkamy w innym wątku jak dobrze pójdzie. ;)

reklama
Ja miałam usuwana nadzerke, miałam średnia cytologie, miałam wtedy 19lat. Ale też słyszałam że lepiej nie ruszać jak cytologia jest ok. I póki nie krwawi.
Co do wypalania, średnio przyjemne ale nie boli, jest jesZcze opcja kwasu ale to chyba trzy spotkania muszą być, zależy ja duża.

Trzymam za was kciuki żeby wszystko było dobrze :)

Do góry