reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny ktore czuja ruchy.. czujecie juz wypychanie sie dzidzi?? :-)
moj dzis dosc mocno kopal i to czulam kilka razy dziennie ale teraz kopal chwile w jednym miejscu za chwile ciut dalej a pozniej w tym pierwszym miejscu czulam takie cos jak dzodzia sie wypycha i dotknelam to poczulam taka ywardsza gulke ktora po chwili zniknela :-D cos cudownego :-)

Teraz juz mam spokoj w brzuchu wiec i ja ide spac..

Dobrej nocki i przespanej przede wszystkim mamuski :-)

Aob od jakiegos czasu juz widze maz jeszcze kopniaków nie czuł sle widział
Ruszający sie brzuch :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Martini mnie majty właśnie tez:d

Orientuje się może któraś z Was jakbym Tera zmieniła nr konta i podała w poniedziałek podanie do pracy o wpływ na inne to będzie to miało sens w tym miesiącu jak już blisko do 10 czy lepiej za miesiąc? Chcemy wspólne otworzyć bo mamy tylko jedna kartę i ciągle jest problem

AA mamusie czy któraś ma lub miała lampkę Cloud b i jest w stanie wyrazić swoją opinię?

Ostatnia edycja:
heh widze ze temat rosncych tyłkow sie zaczał to i ja dorzue coś od siebie. dzisiaj przymierzlam sukienke w ktorej mam isc zamar na lipcowe wesele i kurna nie wiem czy się w nią zmieszczę. Dzisiaj dosunęła się ledwo ledwo w biuście...szkoda mi kasy na nowa ale do wesela jeszcze 5 tygodni... i tak sie zastanawiam czy da sie ja jakos poszerzyc. Doł jest rozkloszowany wiec brzuszek nie bedzie mi przeszkadzał...najbardziej boje sie tych cycow ;/

Priinceseczka myślę że dobra krawcowa cos poradzi i np pod pachami coś delikatnie doszyje

Ale macie super z tymi mocnymi ruchami dzidziek :) ja czuję słabiutko bardzo, czytałam gdzieś ze dziewczyna z łożyskiem takim jak ja na przedniej ścianie cała ciążę czuła bardzo słabo. A ja tak czekałam na te ruchy... no ale zobaczymy jeszcze mam trochę czasu.

ja ruchy czuję bardzo mocno, czuję i widzę wypychanie maluszka :) jak się wypnie to mogę całego go "wymacać" :D A kopniaki są na tyle silne że TŻ też już je dał radę przez brzuszek wyczuć :) No i mały kręci się, raz kopie po lewej raz po prawej stronie brzucha :) Cudowności :) :)

Katerineczka też mam łożysko na przedniej ścianie a i moja dzidzia mało ruchliwa ;) przynajmniej na wizytach jak ja podgladam zazwyczaj jej ruch ogranicza się do ruchu ręką badz noga. Ale też bym chciała kopniaki :(

Co do tycia u mnie na wadze nie widać ale objętościowo czuję siebie więcej bo nie wszystkie spodnie zapne.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry