reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny ktore czuja ruchy.. czujecie juz wypychanie sie dzidzi?? :-)
moj dzis dosc mocno kopal i to czulam kilka razy dziennie ale teraz kopal chwile w jednym miejscu za chwile ciut dalej a pozniej w tym pierwszym miejscu czulam takie cos jak dzodzia sie wypycha i dotknelam to poczulam taka ywardsza gulke ktora po chwili zniknela :-D cos cudownego :-)

Teraz juz mam spokoj w brzuchu wiec i ja ide spac..

Dobrej nocki i przespanej przede wszystkim mamuski :-)

Aob od jakiegos czasu juz widze maz jeszcze kopniaków nie czuł sle widział
Ruszający sie brzuch :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Martini mnie majty właśnie tez:d

Orientuje się może któraś z Was jakbym Tera zmieniła nr konta i podała w poniedziałek podanie do pracy o wpływ na inne to będzie to miało sens w tym miesiącu jak już blisko do 10 czy lepiej za miesiąc? Chcemy wspólne otworzyć bo mamy tylko jedna kartę i ciągle jest problem

AA mamusie czy któraś ma lub miała lampkę Cloud b i jest w stanie wyrazić swoją opinię?

Ostatnia edycja:
heh widze ze temat rosncych tyłkow sie zaczał to i ja dorzue coś od siebie. dzisiaj przymierzlam sukienke w ktorej mam isc zamar na lipcowe wesele i kurna nie wiem czy się w nią zmieszczę. Dzisiaj dosunęła się ledwo ledwo w biuście...szkoda mi kasy na nowa ale do wesela jeszcze 5 tygodni... i tak sie zastanawiam czy da sie ja jakos poszerzyc. Doł jest rozkloszowany wiec brzuszek nie bedzie mi przeszkadzał...najbardziej boje sie tych cycow ;/

Priinceseczka myślę że dobra krawcowa cos poradzi i np pod pachami coś delikatnie doszyje

Ale macie super z tymi mocnymi ruchami dzidziek :) ja czuję słabiutko bardzo, czytałam gdzieś ze dziewczyna z łożyskiem takim jak ja na przedniej ścianie cała ciążę czuła bardzo słabo. A ja tak czekałam na te ruchy... no ale zobaczymy jeszcze mam trochę czasu.

ja ruchy czuję bardzo mocno, czuję i widzę wypychanie maluszka :) jak się wypnie to mogę całego go "wymacać" :D A kopniaki są na tyle silne że TŻ też już je dał radę przez brzuszek wyczuć :) No i mały kręci się, raz kopie po lewej raz po prawej stronie brzucha :) Cudowności :) :)

Katerineczka też mam łożysko na przedniej ścianie a i moja dzidzia mało ruchliwa ;) przynajmniej na wizytach jak ja podgladam zazwyczaj jej ruch ogranicza się do ruchu ręką badz noga. Ale też bym chciała kopniaki :(

Co do tycia u mnie na wadze nie widać ale objętościowo czuję siebie więcej bo nie wszystkie spodnie zapne.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry