Mój też już wstał
a mnie się się coś wyjątkowo spać nie chce pewnie po południu mnie zmorze. Wczoraj mąż wymienił piasek i pomalował mu piaskownice to młody szczęśliwy. Cxy Was też tak komary lubią?, ja już cała pogryziona
Milagros pytałaś o mustella ja używałam całą ciążę poprzednia teraz sobie też kupiłam juz olejek na rozstępy. Dla niko tez miałam na początek kosmetyki tej firmy ale to droga sprawa wiec przeszłam na nivea i mały lubi i toleruje. Dla tego małego może na początek tez kupie.
Mi tylek tez rośnie, ja już mam 4 kg na plusie. Jem często, a na dodatek jeszcze bardzo późno musze ten ostatni raz zjeść nawet kolo północy bo inaczej mdłości. Ostatnio mam fazę na salami i ogórki konserwowe.
A w nocy zachciało mi się zapiekanki ze stacji benzynowej no ale jakoś się powstrzymałam hehe
Dziś jedziemy odwiedzić teściowa ma dla nie ogórki malosolne, pasztet bez watrobki i paszteciki rosół i serek samorobny. Będę dziś wcinać jak codzień z reszta.
Miłego słonecznego dnia. Jak jest tak ciepło to my całe dnie na dworzu z niko. Ja w cieniu na leżaczku a Niko zabawa.
Jeśli chodzi o ruchy to ja cxuje co jakiś czas ale one u mnie się nie zwiększają, wciąż takie same. Trochę mnie to martwi ale skoro te które maja podobnie łożysko jak Mila mają tak samo to może nie jest tak źle. Na usg np mały się bardzo ruszał a ja tego nie czułam wiec staram się myśleć pozytywnie.