reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Emka ivi juz myslalam ze mam jakies halucynacje bo szybko moc i czestotliwosc kopniakow sie tak zmienila :-)

Linka ja juz mialam przedsmak zgagi ale.i tak o dziwno nie.jest tak zle.jak bylo w ciazy z Niko..
Co do spania to wspolczuje.. ja nawet pod koniec ciazy nie mialam z tym problemu.. chyba nigdy zreszta :-) ja spie na zawolanie hehe :p

Milego dnia..

reklama
Aob zazdroszczę ;)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka , aob ja to zapominam szybko jak to jest, z jaskiem lazilam po nocach bo 6 razy siusiu a to zgaga to kręgosłup teraz o kręgosłup się boje strasznie dzieci rodziłam kolo 4 kg i obciążony strasznie jak jaś 6 miesięcy miał ruszać się nie mogłam , mam nadzieje ze tym razem nie będzie aż tak źle ;)

Leżę w łóżku ale zaraz czas wstawać i na niedziele posprzątać ....

U nas dziś dni Olkusza słońce świeci ale raczej się nie wybiorę chyba że zakupie 3 smycze na maluchy , zobaczymy bo może nie było był tragicznie jak mi się zdaje jak zobaczą tyle osób może sami nogi będą się pilnować , pędzel do kuchni bo słyszę ze coś majstruja

Linka no z tym kregoslupem racja.. ale moze tym razem choc po porodzie juz tak zle.nie.bedzie..

U nas tez sa dni miasta obok od wczoraj ale pogoda nie zacheca a wczoraj tez siostra miala 10-ta rocznice slubu wiec nawet w kosciele bylam i jak wrocilam to prosto do lozka hah :-)

Ja tez musze dupsko ruszyc ale sprzatanie olewam :-)

Witam się dziś szybko, dziewczyny byłam siku przed chwilą i poleciało troszkę śluzu z czerwonym i na papierze potem taki róż został a jak byłam o 5 to czysto było było :( nie wiem czy się już stresować czy dopiero jak się powtórzy :(

Hej laseczki! My dzis mamy uroczysty bankiet, No u dzis ruszamy z nasza aplikacja :) bedzie sie działo! Wczoraj do późnej nocy jeszcze pracowaliśmy, TZ odsypia ale dzieci juz wstały to trzeba było sie zwlec z łóżka.. Czuje sie jak zombie!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mój też już wstał :) a mnie się się coś wyjątkowo spać nie chce pewnie po południu mnie zmorze. Wczoraj mąż wymienił piasek i pomalował mu piaskownice to młody szczęśliwy. Cxy Was też tak komary lubią?, ja już cała pogryziona :(

Milagros pytałaś o mustella ja używałam całą ciążę poprzednia teraz sobie też kupiłam juz olejek na rozstępy. Dla niko tez miałam na początek kosmetyki tej firmy ale to droga sprawa wiec przeszłam na nivea i mały lubi i toleruje. Dla tego małego może na początek tez kupie.

Mi tylek tez rośnie, ja już mam 4 kg na plusie. Jem często, a na dodatek jeszcze bardzo późno musze ten ostatni raz zjeść nawet kolo północy bo inaczej mdłości. Ostatnio mam fazę na salami i ogórki konserwowe.

A w nocy zachciało mi się zapiekanki ze stacji benzynowej no ale jakoś się powstrzymałam hehe

Dziś jedziemy odwiedzić teściowa ma dla nie ogórki malosolne, pasztet bez watrobki i paszteciki rosół i serek samorobny. Będę dziś wcinać jak codzień z reszta.

Miłego słonecznego dnia. Jak jest tak ciepło to my całe dnie na dworzu z niko. Ja w cieniu na leżaczku a Niko zabawa.
Jeśli chodzi o ruchy to ja cxuje co jakiś czas ale one u mnie się nie zwiększają, wciąż takie same. Trochę mnie to martwi ale skoro te które maja podobnie łożysko jak Mila mają tak samo to może nie jest tak źle. Na usg np mały się bardzo ruszał a ja tego nie czułam wiec staram się myśleć pozytywnie.

Gaga a były przytulanki? Boli cie coś?

Ivi trzymam kciuki za udaną imprezę! Daj znać jak się wszystko udało. Może jak mąż wstanie to i ty na godzinkę pójdziesz się zdrzemnąć?

reklama
Katarineczka: on wtedy pojedzie po moja mamę żeby po południu z dzieciakami została, a ja bede szykować sie na imprezę ;) ale dziękuje :):) dzis wielki dzień, oby wszystko dobrze poszło!:)

A chodzi o aplikacje mobilna SmartTour: smart-tour.pl

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry