reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja byłam dziś w lumpie po drodze z poczty i kuriozalna sytuacja. Ja sobie grzebie w tych dziecięcych ciuszkach. Nic nie ma. Ale myślę sobie jeszcze chwilę po przerzucam te szmaty[emoji5] nagle wchodzi kobita podchodzi do kasy i Pani kasjerka do niej Pani Xxxx była dziś dostawa niemowlęcych to Pani coś odłożyłam. Ja to słyszę i myślę sobie ciekawe co jak tu same szmaty. A ona wyciąga jej całą reklamowe ładnych bialutkich ciuszkow. [emoji5] Pani przejzala szybciutko dała 50zł bez ważenia podziękowała i powiedziała że jeszcze miesiąc do porodu to jeszcze przyjdzie.
Nawet w lumpie trzeba mieć znajomości [emoji5] zaczęłam się śmiać i wyszłam nic nie kupując.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marti przykra sytuacja.. niestety poronien na poczatku jest sporo i naprawdę duzo kobiet przechodzi ten dramat.. gorze jak juz malenstwo wyglada jak dziecko i cos sie dzieje... trzeba wierzyc ze nastepnym razem sie.uda... powodzenia w staraniach i koniecznie pochwal sie jak sie uda :-)

Mama czworki tez myslalam o dziewczynach.. co niektore niedlugo juz beda mogly sie starac o dzidzie o ile chca..
Czy Lilith czyta nie wiem.. ale mysle jak Ty..

Marti nie ruszajcie tej nadżerki, bo po ciąży może zniknąć. Mnie gin powiedział, żebym najpierw zachodziła w ciążę, a nadżerką zajmiemy sie w razie czego potem.

Mój brzuch jeszcze nieowłosiony, ale pamiętam futro z poprzedniej - tragedia.

Ja ciągle myślę o Lilith, ale co by nie było trzeba ją zrozumieć.

Czesc, możecie mnie nie pamiętać, ale też do Was nalezalam.
Co jakiś czas wpadam i trochę poczytam. Ot, taki sentyment. :)
Mam się dobrze, w sierpniu jedziemy z mężem się zrelaksować na 2 tygodnie do Włoch.
Ginekolog zalecił 4 miesieczna przerwę po poronieniu, wiec następne starania sierpień/wrzesień. Moze akurat uda się na wyjeździe, zobaczymy.

Życzę Wam wszystkiego dobrego. :)

Karolka-Miłego wypoczynku i przede wszystkim powodzenia w staraniach.

Keejti- jabłka w cieście to inaczej racuchy.Pewnie nieraz robiłaś. Grubszy plasterek jabłka w smażony w cieście z mleka, mąki i jajka.

emalkadream- dobre. Szkoda , że nie mam takich koneksji, Nie dziwne, że potem nie można nic normalnego kupić w takim lumpku, jak cały fajniejszy towar pod ladą sprzedają. Komuna normalnie:laugh2:

aob- też właśnie pod takim kątem myślałam o dziewczynach, których już z nami tu na forum nie ma.
Może już niedługo wpadną tu do nas podzielić się dobrymi nowinami o ciąży.

Dziewczyny za przeproszeniem dupa mi zaczęła rosnąć :baffled: zdania na dzien w portasy się nie mieszcze , uda a brzuch w tylek wlazl nigdy tak w ciąży nie miałam zawsze ogromniaste brzuchy i biodrowki 38 do końca ciąży a tu zmiana garderoby się szykuje

Maryi, Karolka miło ze tu do nas zagladacie :) życzę Wam wszystkiego dobrego i owocnych staranek :)

Ja właśnie przesmazam jabłka do placka bo dostałam jednorazowke to żeby się nie zepsuly ;)

Ja też myslę o Lilith , brakuje jej tu strasznie

Karolka zazdroszcze wakacji :-) trzymam kciuki za cudowna pamiatke :-)

Linka Ty nawet nam tu nie mow nic o rosnach dupskach hehe :-) mi ta czesc ciala tez rosnie prawie tak jak brzuch haha :-D

reklama
Marti pewnie ze pamiętamy fajnie ze sie odzywasz , podobno mrożenie jest lepsze niz wypalanie , tak mi powiedział lekarz inny niz teb ktory mi wypalał kiedyś jak byłam małolata jeszcze ... Masakra .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry