reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja byłam dziś w lumpie po drodze z poczty i kuriozalna sytuacja. Ja sobie grzebie w tych dziecięcych ciuszkach. Nic nie ma. Ale myślę sobie jeszcze chwilę po przerzucam te szmaty[emoji5] nagle wchodzi kobita podchodzi do kasy i Pani kasjerka do niej Pani Xxxx była dziś dostawa niemowlęcych to Pani coś odłożyłam. Ja to słyszę i myślę sobie ciekawe co jak tu same szmaty. A ona wyciąga jej całą reklamowe ładnych bialutkich ciuszkow. [emoji5] Pani przejzala szybciutko dała 50zł bez ważenia podziękowała i powiedziała że jeszcze miesiąc do porodu to jeszcze przyjdzie.
Nawet w lumpie trzeba mieć znajomości [emoji5] zaczęłam się śmiać i wyszłam nic nie kupując.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marti przykra sytuacja.. niestety poronien na poczatku jest sporo i naprawdę duzo kobiet przechodzi ten dramat.. gorze jak juz malenstwo wyglada jak dziecko i cos sie dzieje... trzeba wierzyc ze nastepnym razem sie.uda... powodzenia w staraniach i koniecznie pochwal sie jak sie uda :-)

Mama czworki tez myslalam o dziewczynach.. co niektore niedlugo juz beda mogly sie starac o dzidzie o ile chca..
Czy Lilith czyta nie wiem.. ale mysle jak Ty..

Marti nie ruszajcie tej nadżerki, bo po ciąży może zniknąć. Mnie gin powiedział, żebym najpierw zachodziła w ciążę, a nadżerką zajmiemy sie w razie czego potem.

Mój brzuch jeszcze nieowłosiony, ale pamiętam futro z poprzedniej - tragedia.

Ja ciągle myślę o Lilith, ale co by nie było trzeba ją zrozumieć.

Czesc, możecie mnie nie pamiętać, ale też do Was nalezalam.
Co jakiś czas wpadam i trochę poczytam. Ot, taki sentyment. :)
Mam się dobrze, w sierpniu jedziemy z mężem się zrelaksować na 2 tygodnie do Włoch.
Ginekolog zalecił 4 miesieczna przerwę po poronieniu, wiec następne starania sierpień/wrzesień. Moze akurat uda się na wyjeździe, zobaczymy.

Życzę Wam wszystkiego dobrego. :)

Karolka-Miłego wypoczynku i przede wszystkim powodzenia w staraniach.

Keejti- jabłka w cieście to inaczej racuchy.Pewnie nieraz robiłaś. Grubszy plasterek jabłka w smażony w cieście z mleka, mąki i jajka.

emalkadream- dobre. Szkoda , że nie mam takich koneksji, Nie dziwne, że potem nie można nic normalnego kupić w takim lumpku, jak cały fajniejszy towar pod ladą sprzedają. Komuna normalnie:laugh2:

aob- też właśnie pod takim kątem myślałam o dziewczynach, których już z nami tu na forum nie ma.
Może już niedługo wpadną tu do nas podzielić się dobrymi nowinami o ciąży.

Dziewczyny za przeproszeniem dupa mi zaczęła rosnąć :baffled: zdania na dzien w portasy się nie mieszcze , uda a brzuch w tylek wlazl nigdy tak w ciąży nie miałam zawsze ogromniaste brzuchy i biodrowki 38 do końca ciąży a tu zmiana garderoby się szykuje

Maryi, Karolka miło ze tu do nas zagladacie :) życzę Wam wszystkiego dobrego i owocnych staranek :)

Ja właśnie przesmazam jabłka do placka bo dostałam jednorazowke to żeby się nie zepsuly ;)

Ja też myslę o Lilith , brakuje jej tu strasznie

Karolka zazdroszcze wakacji :-) trzymam kciuki za cudowna pamiatke :-)

Linka Ty nawet nam tu nie mow nic o rosnach dupskach hehe :-) mi ta czesc ciala tez rosnie prawie tak jak brzuch haha :-D

reklama
Marti pewnie ze pamiętamy fajnie ze sie odzywasz , podobno mrożenie jest lepsze niz wypalanie , tak mi powiedział lekarz inny niz teb ktory mi wypalał kiedyś jak byłam małolata jeszcze ... Masakra .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry