Hej dziewczyny:-)
K8sad-a dzieciaczki jakiej plci masz w domku? :-)
Linka-super z tymi ubrankami. Swoja droga mi jakby ktos dal ubranka a pozniej wiedzialabym ze u niej/go jest maly babelek w brzuchu to na pewno bym oddala :-)
Nie oszukujmy sie ale ubranka dla maluszka (dla tego wiekszego tez;-)) to majatek. Dziecko caly czas rosnie a w czyms przeciez musi chodzic.
Co do ubranek to ja chcialabym nowe ale tesciowa juz ostatnio mi zapowiedziala ze nakupuje nam uzywanych z olx. Wkurzylam sie troche ale juz mi przeszlo
tylko niech pozniej nie marudzi ze dziecko nie jest w "jej" ciuszki ubierane. Moze macie mnie za dziwna ale z moim doszlismy do wniosku ze pierwszemu brzdacowi chcemy kupic wszystko nowe (kolejne dzieciatka bedzie mialo po pierwszym). Gdybym w brzuszku nosila core to juz mialam naszykowane ubranka od mojego brata i bratowej ale i nas chlopczyk i u nich tez wiec bedziemy kompletowac razem ;-) tzn.oni pewnie czesc ubranek na pierwsze miesiace zycia beda miec po coreczce ale reszte musza kupic.
A i wozek mieli kupowac tzn.gondole bo ta ktora maja ma rozowe elementy ale doszli do wniosku ze jakos sie w niej przemecza ;-)
A my wozek chcemy w kolorze uniwersalnym :-)
Wiecie wczoraj rozmawialam z mezem w zasadzie to on zagadal ze widac po mnie ze sie ciesze ze bedzie synek. Ja od razu widzialam ze on byl zawiedziony. Na usg sie cieszyl jak gin pokazywal mu bobaska ale jak ja wyszlam z gabinetu to mina mu juz posmutniala. Widac to bylo. Jak pytalam to sie zapieral ze jest smutny ale wczoraj mi sie przyznal ze byl zawiedziony bo liczyl na corke. Ale tesciowa go pocieszyla ze chlopaka sie latwiej pielegnuje itp.to zapytalam skad wie skoro ona nie ma corki
Nie wiem czy latwiej. Przeciez u chlopca tez trzeba polnowac chyba naciagac ta skore przy siusiaku zeby stulejka sie nie zrobila.
Iza-niezly ten Twoj hihihihi
ja to bym sie turlala ze smiechu
fajnie ze Wam sie cos takiego trafilo :-)
Mamo czworki- zdrowka dla dzieciaczkow ;-*
Martini-my idziemy na wesele 9 lipca i tez mam dylemat czy pofarbowac a raczej rzucic jakies pare pasemek jasnych i czekoladowych bo mam ok.8cm odrost i srednio mi sie to podoba:-/
Pamietacie-ze mowilam Wam ze w ciazy urosly mi wlosy na brzuchu? Teraz urosly mi tez na udach na zewnetrznej stronie tylko. Oszaleje. To taki meszek ale.patrzec na to nie moge :-/