reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Hejka :)

Lilith dalej milczy widze ...;(

Witam mamę blizniczek :) gratulacje - a juz była tu jedna dziewczyna ale przestała sie odzywać .

My dużo dostaliśmy od koleżanek wiec dużo w spadku i cała masę kupiliśmy na początku , a teraz chyna trzeba nedzie zrobić wyprawkę bo wszystko wydałam i dla dziewczynki tym razem :)

No noc miłego

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Dzień dobry

Linka nie dziwię się mamie, że chce im zabrać dziecko ale dobrze, że ma się nim kto zainteresować bo ile jest takich przypadków że dzieci latami tkwią w takich rodzinach :(

Mama-czwórki dużo zdrówka dla dzieci :*

K8sad witam :)

ja co do ciuszków to kupować będę tylko nowe bo wiem, że używanych dużo dostane bo moja siostra ma tego mnóstwo a wszystko odkłada więc ja tak tylko parę sztuk kupię

Ja tez narazie zabardzo nie wiem dla kogo by tu kupowac ;) Chociaz i tak planuje na poczatek takie uni sex wrazie co ;) moze w sorde na wizycie sie dowiem co zmajstroalismy ;)

Dziewczyny jak ja się usmialam z mojego :D wysłał do mnie mms że zdjęciem że kobieta u której robi zlecenie chce mu oddać mate edukacyjna no i czy brac czy nie..ja mówię wes :) ..przychodzi do domu zadowolony wypakowal złożył i buja ...ja mówię co ty robisz..? On że o co mi chodzi ..ja mówię połóż to do lezenia :D a on no jak toz to do bujania.. podnosisz i się buja :D ja mówię to sobie będziesz bujal :D haha

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Iza powiem Ci ze patrzac na mojego to troche ubaw jest z tych facetow widze :D

Dziewczyny farbujecie juz wlosy?Ja mam troche odrost moze nie rzuca sie strasznie w oczy ale jest i waham sie czy sie upiekszac czy czekac do listopada :D

Ja to kupie jakies ciuszki na wyjscie ze szpitala i tyle.. wszystkiego mam az nadto.. no chyba ze dla kaprysu cos mi sie spodoba :-)

Martini ja nie farbuje ale dlatego ze juz od dluzszego czasu schodze na naturalny kolor :-) ale w poprzedniej ciazy farbowalam a nawet rozjasnialam..

Joasia nie zazdroszcze..

Witam sie i ja ;)

Bliźniaki? Super :)

Linka rzeczywiście bardzo przykra sytuacja ;(

Em ka gratulacje dziewczyny gdzieś mi to wczoraj umknęło :x

Ja kupilam póki co tylko to co po prenatalnym. A tam to myślę o pepco, w lidlu też są spoko rzeczy, i część używanych odkupie od cioci po ich córce :)
Łóżeczko mam jeszcze swoje ;)
Wanienka też po corce kolegi :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Iza tez się uśmiałam hihihi ... po przedszkolu byłam w 51015 bo chciałam dzidziusia bawełniany kocyk zakupi bo wypatrzylam sobie w necie i co miał być od 8 a jest o 10 a teraz iść mi się nie chce :) drugi raz

Dziewczyny bardzo przykre ale najwyższy czas nimi wstrząsnąć , rodzina zastępcza niejest na całe życie jak się wezmą za życie mogą go ozyskac a będzie w rodzinie :)

Hej dziewczyny:-)
K8sad-a dzieciaczki jakiej plci masz w domku? :-)

Linka-super z tymi ubrankami. Swoja droga mi jakby ktos dal ubranka a pozniej wiedzialabym ze u niej/go jest maly babelek w brzuchu to na pewno bym oddala :-)
Nie oszukujmy sie ale ubranka dla maluszka (dla tego wiekszego tez;-)) to majatek. Dziecko caly czas rosnie a w czyms przeciez musi chodzic.

Co do ubranek to ja chcialabym nowe ale tesciowa juz ostatnio mi zapowiedziala ze nakupuje nam uzywanych z olx. Wkurzylam sie troche ale juz mi przeszlo :-D tylko niech pozniej nie marudzi ze dziecko nie jest w "jej" ciuszki ubierane. Moze macie mnie za dziwna ale z moim doszlismy do wniosku ze pierwszemu brzdacowi chcemy kupic wszystko nowe (kolejne dzieciatka bedzie mialo po pierwszym). Gdybym w brzuszku nosila core to juz mialam naszykowane ubranka od mojego brata i bratowej ale i nas chlopczyk i u nich tez wiec bedziemy kompletowac razem ;-) tzn.oni pewnie czesc ubranek na pierwsze miesiace zycia beda miec po coreczce ale reszte musza kupic.
A i wozek mieli kupowac tzn.gondole bo ta ktora maja ma rozowe elementy ale doszli do wniosku ze jakos sie w niej przemecza ;-)
A my wozek chcemy w kolorze uniwersalnym :-)

Wiecie wczoraj rozmawialam z mezem w zasadzie to on zagadal ze widac po mnie ze sie ciesze ze bedzie synek. Ja od razu widzialam ze on byl zawiedziony. Na usg sie cieszyl jak gin pokazywal mu bobaska ale jak ja wyszlam z gabinetu to mina mu juz posmutniala. Widac to bylo. Jak pytalam to sie zapieral ze jest smutny ale wczoraj mi sie przyznal ze byl zawiedziony bo liczyl na corke. Ale tesciowa go pocieszyla ze chlopaka sie latwiej pielegnuje itp.to zapytalam skad wie skoro ona nie ma corki :-D
Nie wiem czy latwiej. Przeciez u chlopca tez trzeba polnowac chyba naciagac ta skore przy siusiaku zeby stulejka sie nie zrobila.

Iza-niezly ten Twoj hihihihi :-D ja to bym sie turlala ze smiechu :-D fajnie ze Wam sie cos takiego trafilo :-)

Mamo czworki- zdrowka dla dzieciaczkow ;-*

Martini-my idziemy na wesele 9 lipca i tez mam dylemat czy pofarbowac a raczej rzucic jakies pare pasemek jasnych i czekoladowych bo mam ok.8cm odrost i srednio mi sie to podoba:-/

Pamietacie-ze mowilam Wam ze w ciazy urosly mi wlosy na brzuchu? Teraz urosly mi tez na udach na zewnetrznej stronie tylko. Oszaleje. To taki meszek ale.patrzec na to nie moge :-/

reklama
Hej. Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie ;) miło się czyta wasze radosne wiadomości. Chciałam was tylko poinformować ,że odebrałam wyniki histopatologiczne i przyczyna nie jest znana,dlaczego dziecku przestało bić serduszko i ciąża się przestała rozwijać. miałam zabieg pod koniec kwietnia czyli 5 tyg temu. niestety zrobiła mi się nadzerka i bede ja musiala wypalic czy tam zamrozic nie znam sie na tym. ale to czekam jeszcze na wyniki cytologii i na pierwsza miesiaczke. u mnie to jest troche skomplikowana sytuacja bo cos tam mam,ale to nie jest nic groznego ani nie wymaga zabiegu natomiast musze to kontrolowac. i musze isc po skierowanie zeby zrobic bete hcg. a cos tam jak beta nie spadnie i nie dostane nadal okresu to beda mi wywolywac miesiaczke;/ . a czytalam,ze najlepiej ta nadzerka sie zajac po miesiaczce zeby do nastepnej wszystko sie zdazylo ladnie wygoic

Do góry