reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mama 4 cudowne wiadomosci :))))

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Linka dziewczyny napisały dokładnie to co chciałam ja :-)

Mama czwórki kolejna dobra nowina azmilo.
Mam dwie te gumy, maz kupił. Ciekawe czy to to samo. Och hit to to był ogromny.. Jak karteczki do segregatora. I pomyśleć, że kiedyś nas takie pierdoly cieszyły.. Czasem brak mi tamtych czasów..swobody, podwórka..Teraz niby wszystko jest ale co z tego skoro kasy nima i jest niebezpiecznie i syfiato..

Aob a skąd Ty jesteś? Przepraszam, nie pamiętam.

Gaga ja też patrzę i czekam niecierpliwie..

U mnie po 7, mlody zaraz do spania i film huraaa.

Czy ktoras zna się na rolkach? Hulajnoga dla syna wybrana a córce nie umiem rolek wybrać a może wrotki?

Emka co u Ciebie? Jak się czumesz i maluszka czujesz juz??

Hej mamuśki! Sorki że się mało udzielam, ale korzystam z każdej wolnej chwili - albo zajmuję się domem i dzieciakami albo piszę mgr, bo czas goni a i sesja sie powoli rozkręca.. w najbliższym tygodniu mam już 2 egzaminy i aż niedobrze mi się robi od ilości tematów do ogarnięcia :/ Tylko żeby się chciało tak bardzo jak się nie chce! heh do tego doszły wieczorne mdłości i koniec, ciężko się skupić na nauce :/

Joasia - a jak Ci idzie pisanie dr? Nadal trzymasz to w tajemnicy?

Mama czwórki - super wiadomości :)

Czy u was też taka piękna pogoda majówkowa? U nas przepiękne dni - niebieskie niebo i cieplusieńko! aż dziwne, bo nie zapowiadali aż takich temperatur :) ale fajnie, przynajmniej dzieciarnia może się na dworzu spokojnie wyszaleć :)

Lilith ja rolkowa od lat:) Jezeli chcesz jej kupic dobry sprzet , bezpieczny a nie ,, cos marketowe,, Polecam klasyczne K2 lub Rollerblade . Koniecznie kolka uretnaowe ( nieporownywalny komfort jazdy). Najlepiej wiazane z gornym naciagiem , zmniejsza ryzyko poluzowania i zwichniecia kostki przy zlym postawieniu stopy. Jak juz jej stopa przestanie rosnac warto zainwestowac w blackwheels slalom , cena kosmos wiec szkoda kasy jak na rolki dla dziecka ale moj maz nie wyobraza sobie jezdzic na innych :p ja dobijam moje ,,k dwojki,,:) .....dobijalam przed ciaza :p
edit: wbrew pozorom na wrotkach jezdzi sie ciezej , zupelnie inaczej niz na rolkach mimo ze rownowage latwo utrzymac
edit2, posprawdzalam ceny i damskie slalomy dla poczatkujacych mozna juz za nieco ponad dwie stowki dostac Link do: Rolki fitness damskie Slalom Blackwheels , a to baaardzo dobra cena , za meza slalomy dwa lata temy prawie szesc dalismy /:

Ostatnia edycja:
Lilith ja na malej wiosce dokladnie na trasie Jelenia Gora-Walbrzych :-) tak najblizej miejscowosc dosc znana to Karpacz..
tez czasem chcialbym choc na dzien wrocic do dziecinstwa :-)

Ivi u nas ladnie i dosc cieplo :-) jedynie wiatr tu nie pasuje, ale nie mozna miec wszystkiego :p tym bardziej po sniegu w tamtym tyg ;-)
Powodzenia w pisaniu no i na egzaminach.. podziwiam Cie i Joasie i w ogole wszystkie aktywne mamuski :-)

Moj mlody zjadl i mowie mu, ze jak film za 15min sie skonczy to sciagne Ci z noska i pojdziemy spac to wzial smoka, misia rzucil sie na lozku i przestal ruszac a po chwili spal haha :-D pobija rekordy w zastpianiu haha :-D

A teraz mamuska idzie do lozka pobic swoj rekord :-) dobrej nocy :-)

U nas było cieplutko a później przeszła burza. Julian wyszalal się na podwórku a ja w kuchni nagotowalam i napieklam tyle dobrego :)

Dziś aż mnie brzuch rozbolal po całym dniu, dobrze że jutro wracamy do taty to może ja odpocznę.

Lilith powiesz co dla synka wybrałaś?

Mama czwórki bardzo bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy. Oby było już tylko dobrze.

Przepis na ciasteczka wrzuce;p

A tak się dzisiaj bawiliśmy z sąsiadka w misce z piachem. Swoją drogą chrzestny obiecał że jak przyjedziemy na wakacje będzie już pelnowymiarowa piaskownica i plac zabaw bo "będzie drugie to już się oplaca" :d
Gdzie kupić dobry slizg? Bo jakoś nie jestem przekonana do pierwszego lepszego z allegro

A co tam popatrzcie trochę na wiejskie klimaty :d

Załączniki

• Snapchat-6573668774600804586.jpg
    Snapchat-6573668774600804586.jpg
    142,7 KB · Wyświetleń: 78
  • Snapchat-1329170210630852539.jpg
    Snapchat-1329170210630852539.jpg
    125 KB · Wyświetleń: 70
  • Snapchat-176649489083284136.jpg
    Snapchat-176649489083284136.jpg
    98,2 KB · Wyświetleń: 77
  • Snapchat-7625075769833810051.jpg
    Snapchat-7625075769833810051.jpg
    98,3 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
Mama czwórki czytałam ze toksoplazoma Ci wyszła. Ale najważniejsze że wszystko idzie w dobrym kierunku :-)

Dziękuję, że pytasz. U mnie w sumie nic szczególnego tylko jakoś zmęczona coraz bardziej jestem i trudno mi nadążyć, a tu trzeba tyle rzeczy zrobić a teraz jeszcze uprawa pola doszła wiec juz w ogóle :p na szczęście dobrze się czuje :-)

Ivi u nas pogoda bardzo taka sobie, ale jakoś się tym nie przejmuje.

Lilith dzieki :) czuje sie trochę lepiej mdłości dopadają co kilka dni wiex nie ma złe :) byliśmy na spa z mężem totalnie odcięci od świata i bez dziecka ;) takze wypoczęliśmy , ruchy mam wrażenie ze czuje od jakiegos czasu :) choć jeszcze nie takie wyraźnie głownie jak leżę prawie na brzuchu lub trzymam sie ręka :)

Wiklinka k2 to taka profeska juz pamietam była wiele lar temu hehe :) oj wiele :) ostra konkurencja do bauerow hehe :)

Kejti super pomysł z ta miska :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
emka k2 to klasyk , jeszcze pamietam kilka lat temu byly k2 i dluuugo nic :) nadal trzymaja poziom :) a ostatnio widzialam serie w kolorowe kwiatki , cuudne byly :)

Do góry