reklama
emalkadream
Fanka BB :)
Też ten temat zaczyna mnie interesować bp mimo że brzucha jako tako nie widać to tak kolo południa jeansy zaczynają mnie cisnac. Nigdy nie szukałam takich spodni bo nie były mi potrzebne a teraz nie wiem gdzie się udać na zakupy. Trafiłam na jeden sklep z serią ciążowa ale wszystkie były plastikowo gumowe także na lato odpada.Dziewczyny jakie spodnie ciazowe preferujecie? Na gumce, z panelem, ogrodniczki , dresy a moze sukienki?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
wiklinka
Ja jestem przekonana tylko do tych z panelem , w tych na gumce moj brzuch wydaje mi sie goly ale to moje jazdy Emalka w Polsce zaopatrywalam sie w hm lub ca. Tutaj mam do wyboru bazarek lub prenatal z cenami z kosmosu. Kupilam wczoraj jeansy ciazowe na medinie (bazarku) , jakosc ok , wyglad tragiczny ale wygodne Pewnie dopiero jak wroce do wloch to kupie cos lepiej wygladajacego .
Hej dziewczyny. Trochę czasu mnie nie było i ciężko nadrobić zaległości :-) tyle się tu dzieje.
U mnie mijają mdłości ale rośnie apetyt. No i rośnie brzuszek. Nie dopinam żadnych spodni i brzusio jest już widoczny. Trochę wcześnie bo to dopiero 11 tydzień. Może dlatego że ogólnie jestem mega szczupła. No i zrobiły mi się delikatne rozstępy nad pepkiem.
Wizyta u gina w czwartek.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie mijają mdłości ale rośnie apetyt. No i rośnie brzuszek. Nie dopinam żadnych spodni i brzusio jest już widoczny. Trochę wcześnie bo to dopiero 11 tydzień. Może dlatego że ogólnie jestem mega szczupła. No i zrobiły mi się delikatne rozstępy nad pepkiem.
Wizyta u gina w czwartek.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
ivi
uzależniona;) // I.2010
Ja z pełnym panelem ten krótki kawałek gumy wydaje mi się dziwny, chociaż trafilam raz na spodnie w których było to dość wygodne.
Ja zwracam wielką uwagę na wykończenie "pasa" i "panelu" - mam bardzo wrażliwe podbrzusze i nie może mnie tam nic uciskać, dlatego kupuje tylko spodnie mięciutko przechodzące w panel (np w H&M jest imitacja pasa, który mnie bardzo uwiera). Ostatnio kupowałam z allegro tego typu i są super wygodne: Link do: Super jeansy ciążowe Nadia! klasyczne. roz S
Ja zwracam wielką uwagę na wykończenie "pasa" i "panelu" - mam bardzo wrażliwe podbrzusze i nie może mnie tam nic uciskać, dlatego kupuje tylko spodnie mięciutko przechodzące w panel (np w H&M jest imitacja pasa, który mnie bardzo uwiera). Ostatnio kupowałam z allegro tego typu i są super wygodne: Link do: Super jeansy ciążowe Nadia! klasyczne. roz S
Juz po, dostałam krople na oczy i zas tokso do badania. Cyto nie zrobiłam, w przyszłym tyg.
Ja mam spodnie hmm z gumka panelowa na bokach, z pasem pod brzuch i drugie tez. I póki co te drugie mi nie pasują bo zlizna mnie swędzi. Te co lubię są chyba z mamas i papas. Takie welurkowe.
Netta miłego odpoczynku,
Ivi slicznie u Ciebie.
Moja ma trampoline 13ft rozlozonacaly rok..
U nas dzis ładnie, maz wróci, młoda idzie na imprezę po szkole to pewnie do 22 luz wiec spacer..może plaża..
Ja mam spodnie hmm z gumka panelowa na bokach, z pasem pod brzuch i drugie tez. I póki co te drugie mi nie pasują bo zlizna mnie swędzi. Te co lubię są chyba z mamas i papas. Takie welurkowe.
Netta miłego odpoczynku,
Ivi slicznie u Ciebie.
Moja ma trampoline 13ft rozlozonacaly rok..
U nas dzis ładnie, maz wróci, młoda idzie na imprezę po szkole to pewnie do 22 luz wiec spacer..może plaża..
diabliczka00
Mama czwórki super że masz taką która Ci wszystko wytłumaczy ♡
Brawo brawo tylko niepotrzebny był ten stres ale nic nie zrobisz
Llilith ja pamiętam. Ostatnio ktoś wrzucił na fb i podobno nie ten smak co kiedyś
Gaga nooo już powinny być nie?
Ivi to ciezki czas masz teraz , życzę powodzonka
Aob mój musi się poprzytulac i czasem też padnie, te smoczki...
Keejti u nas też było cieplutko a wieczorem jak dowalil deszcz z grzmotami to hej
W tamtym roku mój Sz kąpał się i rodziców w balii małej
Super zdjęcia ♡ ja to mam troszkę hopla na punkcie robienia zdjęć. Popsuly mi się 2 aparaty więc został mi tel tylko
Ewa gratki
Mala zaglądaj częściej
W 1 rozstępy pojawiły mi się tylko pod koniec a dokładnie 2 kreseczki ale dość widoczne
Malutki zasnął a ja sobie poleze bo coś mnie brzuch boli, jakieś skurcze mam znów :/
Byliśmy na spacerze , teraz kurak dochodzi w piekarniku do tego frytasy i pomidorki ze śmietanką mniam
Lilith jakiego lekarza?
Brawo brawo tylko niepotrzebny był ten stres ale nic nie zrobisz
Llilith ja pamiętam. Ostatnio ktoś wrzucił na fb i podobno nie ten smak co kiedyś
Gaga nooo już powinny być nie?
Ivi to ciezki czas masz teraz , życzę powodzonka
Aob mój musi się poprzytulac i czasem też padnie, te smoczki...
Keejti u nas też było cieplutko a wieczorem jak dowalil deszcz z grzmotami to hej
W tamtym roku mój Sz kąpał się i rodziców w balii małej
Super zdjęcia ♡ ja to mam troszkę hopla na punkcie robienia zdjęć. Popsuly mi się 2 aparaty więc został mi tel tylko
Ewa gratki
Mala zaglądaj częściej
W 1 rozstępy pojawiły mi się tylko pod koniec a dokładnie 2 kreseczki ale dość widoczne
Malutki zasnął a ja sobie poleze bo coś mnie brzuch boli, jakieś skurcze mam znów :/
Byliśmy na spacerze , teraz kurak dochodzi w piekarniku do tego frytasy i pomidorki ze śmietanką mniam
Lilith jakiego lekarza?
aob66
Moderatorka
U mnie spodnie z panelem tylko...
Lilith bez antybiotyku tym razem??
Diabliczka mój też z reguły musi się poprzytulac no ale ostatnio coraz częściej pada sam comi bardzo pasuje ☺
Lilith bez antybiotyku tym razem??
Diabliczka mój też z reguły musi się poprzytulac no ale ostatnio coraz częściej pada sam comi bardzo pasuje ☺
reklama
diabliczka00
Oooo zjadłabym kalafiorową mmm i rosolek mniam
U nas tak cieplutko a place zabaw puste aż serce się kraja że te dzieci duszą się w domach
Czy ja leżę? Przy dwu to nie takie proste ale staram się. Kurczę tak mnie boli ... ze aż aż ...nacisk na pęcherz , dziwne
U nas tak cieplutko a place zabaw puste aż serce się kraja że te dzieci duszą się w domach
Czy ja leżę? Przy dwu to nie takie proste ale staram się. Kurczę tak mnie boli ... ze aż aż ...nacisk na pęcherz , dziwne