reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
U nas się zrobiło tak ciepło że wysłałam Julka z babcią do sąsiadów na trampoline i do dzieci, ja wolę nie chodzić.

Diabliczka ciastka? Z brązowym cukrem z prawdziwego masła u mnie się nazywają amerykańskie z kawałkami czekolady /orzechów bo przepis od cioci z ameryki:d

Iza ja ostatnio robiłam rundę w poszukiwaniu tabletek i ceny nawet po 70zl. Kupiłam falvit za 22 chyba. Masakra a skład praktycznie ten sam wszędzie

Diabliczka mój ma na 2 ur zamówiony rowerek biegowy ale chyba trochę przekroczy choć są i po 100, klocki dobre na ten wiek, jakieś układanki. I też tablice taka z jednej strony kreda a z drugiej flamastry i magnesy. Ale wiem że u nas takie rzeczy się sprawdza bo on za grajacymi nie przepada

Diabliczka jakbys znalazla metalowa biegowke kinderkraft to serdecznie polecam. My dawalismy nieco ponad 90zl a rosl razem z mloda bo pozniej sie przeklada rame i jest wiekszy:) Dwulatek tez siez Duplo ucieszy...jak lubi klocki.

ja kupuje suple w internetowej aptece. np mam teraz Mama Premium DHA z Adamed kupiłam za 39zł w necie a w aptece na mieście 70zł. Porażka. Przy okazji kupiłam elancyl na rozstępy pół litra za tyle co mała tubka normalnie.

Linka, pamiętam, że Twoje miało nadmiar, ale to chyba rzadkość, takie są po prostu zalecenia WHO, ale wiadomo, jak ktoś nie ma przekonania, to nie bierze, jak ktoś spędza dużo czasu na słońcu, to może nie ma niedoborów, a jak ma wątpliwości, to można zbadać poziom. Akurat w sobotę byłam w laboratorium i wdziałam cenę za badanie D3 50 zł.

Ja też kupuję w aptekach internetowych albo na allegro i ceny są duuużo korzystniejsze :)

Moj z biegowki korzysta od grudnia juz. Czyli od 17m.
Link do: yBike
Innego sobie nie wyobrażam..

Duplo albo minibloksy są Oki. Ja bym kupiła np tootoota z fishera, moj Uwielbia. Lepiej kupić większy prezent. Choć możesz połączyć klocki i jak Keejti pisze puzzle. U nas hit to melisa and dough, super pierdolki z tego są. Tylko ja cen nie znam.. Ja, to u Was wygląda..

Załączniki

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    119,6 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_20151227_155216_edit.jpg
    IMG_20151227_155216_edit.jpg
    525,1 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_20151227_160434_edit.jpg
    IMG_20151227_160434_edit.jpg
    482,3 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry