reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja na rolkach nie jeżdżę ale jakiś czas temu pracowałam w sklepie sportowym.. z tym ze mało pamiętam heh ale łożyska są jeszcze ważne i kółka...

Mnie śpimy od 5 znów bo młody wybrał sobie taką porę na wstawanie... ciekawe jak długo tak pociągnęła ehh..

Miłego dnia

reklama
Cześć dziewczyny

Wiem ze juz nie długo będziemy swoje maleństwa tulili hihi ale ten już odhowany grzeczny no i przez poród przechodzić nie trzeba ha ha ....bardzo bałam się o 2 latka ze zazdrosny będzie ale nie , ale z naszą dzidzia może być inaczej bo będzie ciągle . I będę musiała sporo uważać bo bardzo wszyscy chcieli go pilnować i z każdej strony kołyski byli :)

Ja dziś w planach mam leżenie cały dzień w łóżku , chociaż tak pięknie się za oknem robi , słonko juz wstało dawno ....

Hej.
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa.

Keejti-fajne zakątka, ja tam lubię takie wiejskie klimaty.
Lilith-ja się też za rolkami dla najstarszej rozglądam bo stare się już zwyczajnie zużyły i zniszczyły. Tyle że ja w necie rolek jej nie kupię bo chciałabym żeby jednak przymierzyła. Sama nie jeżdżę więc kompletnie się na tym nie znam. Widzę że wiklinka kilku cennych rad udzieliła też z nich skorzystam.

Dziewczyny-Emilka i Zosia pojechały na wieś do dziadków za to synka musieliśmy przed wczoraj przywieźć bo tęsknił. Tylko nie wiem czy bardziej za nami czy za ulubionymi bajkami, komórką,komputerem i Xboxem.
Czyli mamy w domu tylko najstarszą dwójkę.
Zaraz wyruszamy do ogrodu botanicznego później do kina na Księgę Dżungli a na koniec trzeba będzie na wieś jechać po dziewczyny.
Miłego dnia wszystkim życzę.

Linka ja też uwielbiam takie maluszki bo już dwu łatki zaczynają pyskowac[emoji14]

Kejti mi nie obce takie klimaty :D na wsi wychowana jestem :)

Ja mam rolki, uwaga dziecięce, tanie były i cieszę się że takie kupiłam bo jeździłam 4razy i później znalazły się wymówki. Bo zimno bo to bo tamto. A teraz ciaza i się boję upadku.

Ewa super wieści :)

My wczoraj jeszcze pojechaliśmy na grilla dzisiaj mam zamiar jak najwięcej lezec bo plecy odmawiają współpracy, brzuch pobolewa. Ale mam jedną klientkę na paznokcie dziś. Ublagala mnie bo ogólnie odkąd dowiedziałam się o ciąży to zrezygnowałam.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

jejku kiedys jak sie mieszkalo na wiosce to ciagle w glowie szybciej wyprowadzic sie do miasta..a teraz zrobilabym wszystko zeby wyrwac sie z tego blokowiska i tam wrocic:( trawka, grille, kwiaty, z jednej strony rzeka z drugiej las,cisza..mmm :)

Ja tylko na moment, bo zaraz wychodzę do lekarza.

Keejti, miał być mini Micro ale mlody jest zakochany w zycom zipster. I ten tez kupimy, tylko nie wiem czy wytrzymam jeszcze tyle czasu hihi.

Wiklinka bardzo dziękuję!
U nas tylko te dwa dostępne bezproblemowo, niedrogie nawet. Tylkooo u nas to ryzykowne bo. Oze założyć dwa razy i walnąć w kat. Rozważamy jeszcze hulajnoge, miałaby przed Dexterem i mogliby później jeździć razem. Ona już ma, z razora elektryczna i szału nima w obecnym wieku, moze 2-3 lata temu.

Mama czworkino jak Twoja jeździ to juz wiesz co kupić :-)

Najśmieszniejsze jest to, ze ja za dzieciaka jrzdzilam hihi.

No nic, zbieram się pitem odpisze.

1462266936-yixmsh.jpeg

O tak.. Wieś.. Uwielbiam:) właśnie jem drugie śniadanko;)

Moi pojechali na rowery- TZ wziął cała trójkę do lasu na wycieczkę rowerowa:) popołudniu chcą trampolinę rozstawiać. A ja pisze mgr.... Bleh.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

witam się dziś i ja :)
ja już po obiadku, mój zasnął ;)

Keejti superowe zdjęcia :)

straszna tu cisza i spokój

reklama
Dziewczyny jakie spodnie ciazowe preferujecie? Na gumce, z panelem, ogrodniczki , dresy a moze sukienki?

Do góry