reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mama 4 cudowne wiadomosci :))))

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Linka dziewczyny napisały dokładnie to co chciałam ja :-)

Mama czwórki kolejna dobra nowina azmilo.
Mam dwie te gumy, maz kupił. Ciekawe czy to to samo. Och hit to to był ogromny.. Jak karteczki do segregatora. I pomyśleć, że kiedyś nas takie pierdoly cieszyły.. Czasem brak mi tamtych czasów..swobody, podwórka..Teraz niby wszystko jest ale co z tego skoro kasy nima i jest niebezpiecznie i syfiato..

Aob a skąd Ty jesteś? Przepraszam, nie pamiętam.

Gaga ja też patrzę i czekam niecierpliwie..

U mnie po 7, mlody zaraz do spania i film huraaa.

Czy ktoras zna się na rolkach? Hulajnoga dla syna wybrana a córce nie umiem rolek wybrać a może wrotki?

Emka co u Ciebie? Jak się czumesz i maluszka czujesz juz??

Hej mamuśki! Sorki że się mało udzielam, ale korzystam z każdej wolnej chwili - albo zajmuję się domem i dzieciakami albo piszę mgr, bo czas goni a i sesja sie powoli rozkręca.. w najbliższym tygodniu mam już 2 egzaminy i aż niedobrze mi się robi od ilości tematów do ogarnięcia :/ Tylko żeby się chciało tak bardzo jak się nie chce! heh do tego doszły wieczorne mdłości i koniec, ciężko się skupić na nauce :/

Joasia - a jak Ci idzie pisanie dr? Nadal trzymasz to w tajemnicy?

Mama czwórki - super wiadomości :)

Czy u was też taka piękna pogoda majówkowa? U nas przepiękne dni - niebieskie niebo i cieplusieńko! aż dziwne, bo nie zapowiadali aż takich temperatur :) ale fajnie, przynajmniej dzieciarnia może się na dworzu spokojnie wyszaleć :)

Lilith ja rolkowa od lat:) Jezeli chcesz jej kupic dobry sprzet , bezpieczny a nie ,, cos marketowe,, Polecam klasyczne K2 lub Rollerblade . Koniecznie kolka uretnaowe ( nieporownywalny komfort jazdy). Najlepiej wiazane z gornym naciagiem , zmniejsza ryzyko poluzowania i zwichniecia kostki przy zlym postawieniu stopy. Jak juz jej stopa przestanie rosnac warto zainwestowac w blackwheels slalom , cena kosmos wiec szkoda kasy jak na rolki dla dziecka ale moj maz nie wyobraza sobie jezdzic na innych :p ja dobijam moje ,,k dwojki,,:) .....dobijalam przed ciaza :p
edit: wbrew pozorom na wrotkach jezdzi sie ciezej , zupelnie inaczej niz na rolkach mimo ze rownowage latwo utrzymac
edit2, posprawdzalam ceny i damskie slalomy dla poczatkujacych mozna juz za nieco ponad dwie stowki dostac Link do: Rolki fitness damskie Slalom Blackwheels , a to baaardzo dobra cena , za meza slalomy dwa lata temy prawie szesc dalismy /:

Ostatnia edycja:
Lilith ja na malej wiosce dokladnie na trasie Jelenia Gora-Walbrzych :-) tak najblizej miejscowosc dosc znana to Karpacz..
tez czasem chcialbym choc na dzien wrocic do dziecinstwa :-)

Ivi u nas ladnie i dosc cieplo :-) jedynie wiatr tu nie pasuje, ale nie mozna miec wszystkiego :p tym bardziej po sniegu w tamtym tyg ;-)
Powodzenia w pisaniu no i na egzaminach.. podziwiam Cie i Joasie i w ogole wszystkie aktywne mamuski :-)

Moj mlody zjadl i mowie mu, ze jak film za 15min sie skonczy to sciagne Ci z noska i pojdziemy spac to wzial smoka, misia rzucil sie na lozku i przestal ruszac a po chwili spal haha :-D pobija rekordy w zastpianiu haha :-D

A teraz mamuska idzie do lozka pobic swoj rekord :-) dobrej nocy :-)

U nas było cieplutko a później przeszła burza. Julian wyszalal się na podwórku a ja w kuchni nagotowalam i napieklam tyle dobrego :)

Dziś aż mnie brzuch rozbolal po całym dniu, dobrze że jutro wracamy do taty to może ja odpocznę.

Lilith powiesz co dla synka wybrałaś?

Mama czwórki bardzo bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy. Oby było już tylko dobrze.

Przepis na ciasteczka wrzuce;p

A tak się dzisiaj bawiliśmy z sąsiadka w misce z piachem. Swoją drogą chrzestny obiecał że jak przyjedziemy na wakacje będzie już pelnowymiarowa piaskownica i plac zabaw bo "będzie drugie to już się oplaca" :d
Gdzie kupić dobry slizg? Bo jakoś nie jestem przekonana do pierwszego lepszego z allegro

A co tam popatrzcie trochę na wiejskie klimaty :d

Załączniki

• Snapchat-6573668774600804586.jpg
    Snapchat-6573668774600804586.jpg
    142,7 KB · Wyświetleń: 76
  • Snapchat-1329170210630852539.jpg
    Snapchat-1329170210630852539.jpg
    125 KB · Wyświetleń: 68
  • Snapchat-176649489083284136.jpg
    Snapchat-176649489083284136.jpg
    98,2 KB · Wyświetleń: 75
  • Snapchat-7625075769833810051.jpg
    Snapchat-7625075769833810051.jpg
    98,3 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
Mama czwórki czytałam ze toksoplazoma Ci wyszła. Ale najważniejsze że wszystko idzie w dobrym kierunku :-)

Dziękuję, że pytasz. U mnie w sumie nic szczególnego tylko jakoś zmęczona coraz bardziej jestem i trudno mi nadążyć, a tu trzeba tyle rzeczy zrobić a teraz jeszcze uprawa pola doszła wiec juz w ogóle :p na szczęście dobrze się czuje :-)

Ivi u nas pogoda bardzo taka sobie, ale jakoś się tym nie przejmuje.

Lilith dzieki :) czuje sie trochę lepiej mdłości dopadają co kilka dni wiex nie ma złe :) byliśmy na spa z mężem totalnie odcięci od świata i bez dziecka ;) takze wypoczęliśmy , ruchy mam wrażenie ze czuje od jakiegos czasu :) choć jeszcze nie takie wyraźnie głownie jak leżę prawie na brzuchu lub trzymam sie ręka :)

Wiklinka k2 to taka profeska juz pamietam była wiele lar temu hehe :) oj wiele :) ostra konkurencja do bauerow hehe :)

Kejti super pomysł z ta miska :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
emka k2 to klasyk , jeszcze pamietam kilka lat temu byly k2 i dluuugo nic :) nadal trzymaja poziom :) a ostatnio widzialam serie w kolorowe kwiatki , cuudne byly :)

Do góry