reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej hej

Ja wczoraj padlam jak dluga.. polozylam sie z mlodym, bo tak zasypia i chyba od razu zasnelam co mi sie nie zdarza..

Zaraz jedziemy do Czech maz cos musi zalatwic i przy okazji jakies zakupy..

Milego dnia

reklama
Fajnie wam tam na południu Polski. Macie przynajmniej ciepło teraz w weekend. W Warszawie trzeci dzień zaczyna się tak ze chmury po horyzont. Szaro buro i ponuro. [emoji35]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Emalka na Podlasiu to samo ;/

Cześć z rana;) zaraz zabieram się za pieczenie najlepszych ciasteczek na świecie ;)

Nie wyspałam się mega, dziś chyba odwiedzę teściowa
No i planowanie imprezki dla rodziców trzeba załatwić sale DJ i wogole wszystko więc trochę tego jest

Cześć Dziewczyny. Wczoraj naskrobałam posta ale mi uciekł i sie wkurzylam.

U mnie niby mąż w tym tyg w domu. Niby, bo odkąd przyjechał codziennie chodzi na uczelnie. Teraz też już dawno go nie ma. Tyle pożytku z niego, że posprzatał wczoraj kuchnie,bo ja dostałam uczulenie i mnie ręce pieką. Uroki ciąży.

Wczoraj poszliśmy na prawie 9km spacer. Korzystam póki gin mnie całkiem do łóżka nie przyklei.

Za 3 tygodnie mamy wesele. Myślicie, że już mogę kupić kiecke, czy lepiej dopiero tuż przed. W sumie bym chciała taki fason, żeby wykorzystać w przyszłości. W ciąży z Zu nie było na takim etapie prawie nic widać. Teraz wywala mi brzuch jak sobie pojem, a na weselu raczej będę uważać na to co jem. Pewnie tylko dania gorące i jakieś ciasto - z uwagi na potencjalną toxo. Z resztą teraz ogólnie mało co jem, to wątpię, że nagle na weselu włączy mi się tryb odkurzacza.

Może poszukaj kiecki jakiejś takiej odcietej pod biustem i rozkloszowanej. Tak zawsze jeszcze chwilę posłuży i nie będzie cisnac. Albo z jakiejś dzianiny która ładnie się dopasuje. Może na weselu nabierzesz chęci na jedzenie jak wszystko będzie tak ładnie wyglądać [emoji5] ja mam wesele 4 października i to dopiero problem. Mama się śmieje że coś z tropika od namiotu się uszyje i będzie dobrze[emoji1] Ale jak tak o tym myślę to może jakieś białe lub czarne spodnie zakupie i jakąś bluzkę tunike dzianinowa lub z tych zorzetowych materiałów. Wtedy chyba nikt nie będzie miał do mnie pretensji że nie mam sukienki. [emoji5]

Hej.
Witam porannie.
Wczoraj zrobiłam sobie dzień porządków mimo niedzieli. Postanowiłam czymś myśli zająć. Od rana porządki,gotowanie,pieczenie i tak do po południa i powiem Wam że to jest dla mnie dobry kierunek. Muszę mieć jakieś zajęcie żeby się lepiej psychicznie poczuć.
Myślę o powrocie do pracy bo w ostatnimi czasie w ogóle sobie odpuściłam.
Zaliczyłam już rano laboratorium a na 12 do zakaźnika jadę.
Miłego dnia wszystkim życzę.

Hej dziewczynki:-)

Emalka my mamy wesele na poczatku lipca i tez mam zamiar kupic spodnie (biale/czarne)i do tego tunike jakas w pastylowych kolorach... w sukience slabo bym sie czula. Bo mam zylaka i w jego okolicy juz mam opuchnieta noge. Do lipca pewnie ten stan sie nie zmieni.

Emalka no i rodziców moich pada właśnie bo pochodzą z lubelskiego a na Podkarpaciu wczoraj było cudnie
Linka mi swego czasu jak pisałam długie posty to wciagalo. Teraz często wrzucam na 2 raty
Keejti jakich?
Joanna jak luzniejsza to chyba możesz chociaż 3 tyg to szmat czasu dla ciężarnej :)

reklama
Do góry