reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam się dzisiaj i ja.
U nas dzisiaj piękna pogoda się robi a przez ostatni tydzień deszcz śnieg prawie dzień w dzień.

Nic mi się dzisiaj nie chce masakra wstałam trochę niedotrybiona. Ehh

reklama
Chyba jednak będzie padać bo szarowka :/
Muszę kupić ziemię i kwiatki. Mam trochę małych łubianek i pomaluje je na biało. Szukam na necie inspiracji ale jakoś wszystko na jedno kopyto. Nic mnie nie wciahnelo

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a czy branie witamin na 2gi trymestr jest takie ważne..? Pierwszy lykalam cały i kwas a teraz sama nie wiem..skoro wyniki dobre..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień Dobry :)
dotarłam :) wczoraj cały dzień na komunii, wróciliśmy przed 21 byłam już tak padnięta, że masakra w dodatku jeszcze najedzona i poszłam leżeć od razu
dziś pogoda paskudna co chwile pada :/ a muszę do sklepu jechać bo mój zaprosił sobie gości a w domu nie wiele jest a chyba grilla chcą robić a ma być ich chyba z 20 bo na paintballa się wybierają pierwsze tak że chyba z pół świni trzeba kupić :D

Iza nie wiem czy jest ważne ale ja na pewno zakupie

Witam i ja, u nas znowu szaroburo i ponuro, zaraz lunie.
Katar juz mega ropny, zwariować idzie..

Diabliczka śliczne zdjscia.. I jak miło musiało być..

Aob udanej wyprawy!

Dominika kciuki za dzis i tu.

Witam się również po weekendzie. U mnie poranek szary, ale wypogodziło się trochę, coś jednak wisi w powietrzu.

Ewa, skoro tak się czułaś, to musiałaś, depresja nie wybiera. Mam nadzieję, że to i rzeczywiście praca Ci pomoże.

Diabliczka, cudne te zdjęcia, szczególnie szyszki na jodełce mi się podobają, uwielbiam jodłę koreańską :)

Iza, nie ma przymusu. Ja biorę, bo wydaje mi się, że nie wszystkie niedobory witamin wychodzą w badaniach, no chyba że ktoś sprawdza poziom każdej witaminy oddzielnie. A dziecko ciągnie z zasobów matki i potem mogą być problemy z zębami, kośćmi, włosami, paznokciami chociażby.
Generalnie jednak zalecane są jako podstawowe: kwas foliowy, D3, jod i DHA.

U nas wczoraj na wieczór też grill, ale skromnie, tylko takie cieniutkie kiełbaski i niedużo, za to pyszne, bo chude i chrupiące :)

reklama
A ja mam maleństwo i ciągle śpi :) hihi ... a tu mój Mieszko chyba sobie go zostawię na stale.. mój Stefan leży pod kołyska i czuwa nad nim ;)

Milia z witamina d3 nie jest tak kolorowa jak dziecko ma jej zaduzo

Do góry