reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej hej

Ja wczoraj padlam jak dluga.. polozylam sie z mlodym, bo tak zasypia i chyba od razu zasnelam co mi sie nie zdarza..

Zaraz jedziemy do Czech maz cos musi zalatwic i przy okazji jakies zakupy..

Milego dnia

reklama
Fajnie wam tam na południu Polski. Macie przynajmniej ciepło teraz w weekend. W Warszawie trzeci dzień zaczyna się tak ze chmury po horyzont. Szaro buro i ponuro. [emoji35]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Emalka na Podlasiu to samo ;/

Cześć z rana;) zaraz zabieram się za pieczenie najlepszych ciasteczek na świecie ;)

Nie wyspałam się mega, dziś chyba odwiedzę teściowa
No i planowanie imprezki dla rodziców trzeba załatwić sale DJ i wogole wszystko więc trochę tego jest

Cześć Dziewczyny. Wczoraj naskrobałam posta ale mi uciekł i sie wkurzylam.

U mnie niby mąż w tym tyg w domu. Niby, bo odkąd przyjechał codziennie chodzi na uczelnie. Teraz też już dawno go nie ma. Tyle pożytku z niego, że posprzatał wczoraj kuchnie,bo ja dostałam uczulenie i mnie ręce pieką. Uroki ciąży.

Wczoraj poszliśmy na prawie 9km spacer. Korzystam póki gin mnie całkiem do łóżka nie przyklei.

Za 3 tygodnie mamy wesele. Myślicie, że już mogę kupić kiecke, czy lepiej dopiero tuż przed. W sumie bym chciała taki fason, żeby wykorzystać w przyszłości. W ciąży z Zu nie było na takim etapie prawie nic widać. Teraz wywala mi brzuch jak sobie pojem, a na weselu raczej będę uważać na to co jem. Pewnie tylko dania gorące i jakieś ciasto - z uwagi na potencjalną toxo. Z resztą teraz ogólnie mało co jem, to wątpię, że nagle na weselu włączy mi się tryb odkurzacza.

Może poszukaj kiecki jakiejś takiej odcietej pod biustem i rozkloszowanej. Tak zawsze jeszcze chwilę posłuży i nie będzie cisnac. Albo z jakiejś dzianiny która ładnie się dopasuje. Może na weselu nabierzesz chęci na jedzenie jak wszystko będzie tak ładnie wyglądać [emoji5] ja mam wesele 4 października i to dopiero problem. Mama się śmieje że coś z tropika od namiotu się uszyje i będzie dobrze[emoji1] Ale jak tak o tym myślę to może jakieś białe lub czarne spodnie zakupie i jakąś bluzkę tunike dzianinowa lub z tych zorzetowych materiałów. Wtedy chyba nikt nie będzie miał do mnie pretensji że nie mam sukienki. [emoji5]

Hej.
Witam porannie.
Wczoraj zrobiłam sobie dzień porządków mimo niedzieli. Postanowiłam czymś myśli zająć. Od rana porządki,gotowanie,pieczenie i tak do po południa i powiem Wam że to jest dla mnie dobry kierunek. Muszę mieć jakieś zajęcie żeby się lepiej psychicznie poczuć.
Myślę o powrocie do pracy bo w ostatnimi czasie w ogóle sobie odpuściłam.
Zaliczyłam już rano laboratorium a na 12 do zakaźnika jadę.
Miłego dnia wszystkim życzę.

Hej dziewczynki:-)

Emalka my mamy wesele na poczatku lipca i tez mam zamiar kupic spodnie (biale/czarne)i do tego tunike jakas w pastylowych kolorach... w sukience slabo bym sie czula. Bo mam zylaka i w jego okolicy juz mam opuchnieta noge. Do lipca pewnie ten stan sie nie zmieni.

Emalka no i rodziców moich pada właśnie bo pochodzą z lubelskiego a na Podkarpaciu wczoraj było cudnie
Linka mi swego czasu jak pisałam długie posty to wciagalo. Teraz często wrzucam na 2 raty
Keejti jakich?
Joanna jak luzniejsza to chyba możesz chociaż 3 tyg to szmat czasu dla ciężarnej :)

reklama
Do góry