reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
A co do snów to w poprzedniej ciąży miałam jeden..że poszlam do łazienki ( w snie też byłam w ciąży ),stoję i nagle wyleciało ze mnie wszystko ..tyle krwi i płód wielkości połowy dłoni ;( i kilka dni później urodziłam małego..a teraz jakieś koszmary też czasami mam ale kurde szkoda że nie mam erotycznych..:p bo nie wiem co się stało ale odkąd dowiedziałam się o ciąży to wogole się nie chce..a tak chociaż w snie coś by się działo[emoji14]mam nadzieję że mi tak nie zostanie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1462098514738.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1462098514738.jpg
    1462098514738.jpg
    54,2 KB · Wyświetleń: 547
Iza ja mie pomogę..

Co do języka niemowląt i dwulatka to właśnie zależy od mamy. Nie chodzi o przestrzeganie wszystkiego jak regulki ale dajd nam świetna podstawę i prostotę w zrozumieniu.
Osobiście uważam, że im więcej sposobów czy pomysłów tym gorzej. Jedna prosta zasada wystarczy.

Aob to udanego grilla jak juz tak się naszykowalas, szkoda trochę kasy grrr ale może też ktoś coś ze sobą przyniesie?? Pogoda dopisuje?

U nas leje.. Dzis dzień lenia.

Milagros poleniuchuj dzis, posprzatasz jutro. Ciesz się spokojem hihi.

Czy herbapect junior można w ciazy?

A Patrzylas na necie co piszą? Bo z ulotka to różnie bywa.
O syropie nic nima.. Ale nie ma alko to myślę, że mogę..

reklama
Hej , nie pisałam bo miałam ciężki czas , depresja wróciła i dzisiaj sie poddałam i wróciłam do antydepresantów. I tak jestem dumna ze przetrzymałam 11 tygodni i 3 dni :-))) czy mam wyrzuty sumienia ? Mam okropne ale juz nie mogłam :-(((( jutro usg 12 tygodni.
Sezon sie rozpoczął , bałam sie strasznie wstawania o 4 rano w niedziele i zbierania tej masy zagubionych ludzi na lotnisku ale było light. Koledzy pomogli :-) dzięki Bogu juz bedzie praca i moze to pomoże wyjsć z tej czarnej dziury która mnie wciągnęła .... I jak jeszcze raz usłyszę od kogoś " masz wszelkie powody żeby być szczęśliwa " to zacznę gryźć :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry