reklama
Keejti-93
Fanka BB :)
Linka-mnie dokładnie to samo wstawione już na gaz
Ja dziś jakiś dzień zalatany bo zakupy. Miałam już kończyć luteine ale znalazłam jakąś receptę z wcześniej i mi sprzedała zamiast 100 to 50, będę miała e razie w
O ja też wczoraj myślałam że już ruchy czuje tak mi się coś przesuwalo
Princeseczka to może jedzcie ale w jakieś inne miejsce jeziora czy coś.
Ja dziś jakiś dzień zalatany bo zakupy. Miałam już kończyć luteine ale znalazłam jakąś receptę z wcześniej i mi sprzedała zamiast 100 to 50, będę miała e razie w
O ja też wczoraj myślałam że już ruchy czuje tak mi się coś przesuwalo
Princeseczka to może jedzcie ale w jakieś inne miejsce jeziora czy coś.
mama-czwórki
Fanka BB :)
Hejka wszystkim
Mało piszę bo z perspektywy osoby leżącej niewiele się dzieje. U nas dobrze, wizyta dopiero w czwartek bo dziś gin przyjmuje w innej miejscowości i musiałabym 25 km tarabanić w jedną stronę. Powiedział mi że w obecnej sytuacji byłoby to delikatnie mówiąc nierozsądne. Biorę dupka co 4 godziny i leżę do czwartku.
Ktoś pisał o prasowania -ja też bardzo mało prasuję. Tylko koszule i sukienki-bo to muszę. Ubranka dzieciaczków prasowałam tylko w okresie noworodkowym.
Princeseczka ja pojechałam w góry w ciąży .Byłam 2 razy raz w Zakopanem,drugi w Czorsztynie. O ile za pierwszym razem czułam się tylko bardziej zmęczona o tyle za drugim razem mój organizm strasznie zareagował. Biegunka na maksa,bóle brzucha i twardnienia wróciliśmy po 4 dniach. Taka dziwna reakcja organizmu na zmianę klimatu. Chociaż nie jest powiedziane że u Ciebie będzie tak samo.
Dziewczyny a wy latacie w ciąży? W sensie samolotem
Mało piszę bo z perspektywy osoby leżącej niewiele się dzieje. U nas dobrze, wizyta dopiero w czwartek bo dziś gin przyjmuje w innej miejscowości i musiałabym 25 km tarabanić w jedną stronę. Powiedział mi że w obecnej sytuacji byłoby to delikatnie mówiąc nierozsądne. Biorę dupka co 4 godziny i leżę do czwartku.
Ktoś pisał o prasowania -ja też bardzo mało prasuję. Tylko koszule i sukienki-bo to muszę. Ubranka dzieciaczków prasowałam tylko w okresie noworodkowym.
Princeseczka ja pojechałam w góry w ciąży .Byłam 2 razy raz w Zakopanem,drugi w Czorsztynie. O ile za pierwszym razem czułam się tylko bardziej zmęczona o tyle za drugim razem mój organizm strasznie zareagował. Biegunka na maksa,bóle brzucha i twardnienia wróciliśmy po 4 dniach. Taka dziwna reakcja organizmu na zmianę klimatu. Chociaż nie jest powiedziane że u Ciebie będzie tak samo.
Juz gdzies pisalam ale odpowiem W 1 ciazy nie latalam wogole, tym razem lecialam poczatkiem 7ego tygodnia i wybieram sie do PL ok 30 tygodnia Z tego co czytalam przed lotem to na polskich stronach przestrzegaja przed lataniem, natomiast na angielskich nikt nie widzi przeciwskazan jesli nie ma sie problemow z cisnieniem
Bo oni w uk w niczym problemu nie widzą haha.
Ja tez nie prasuje..źle mi z tym.. Do torby wszystko powciskam i potem wyjmuje bo brakuje ubrań i ludze się, że w następnym praniu poprasuje i tak w kolo..
Teraz to będziemy na Brzuszki i ruchy czekać, kiedyś na serducho.
Aob to tez prawda, obecnie mniej czasu na wsluchiwanie się w siebie..
Mama czwórki a plamienia są mniejsze??
Karola w ciazy wszystko jest możliwe hihi.
Ja tez nie prasuje..źle mi z tym.. Do torby wszystko powciskam i potem wyjmuje bo brakuje ubrań i ludze się, że w następnym praniu poprasuje i tak w kolo..
Teraz to będziemy na Brzuszki i ruchy czekać, kiedyś na serducho.
Aob to tez prawda, obecnie mniej czasu na wsluchiwanie się w siebie..
Mama czwórki a plamienia są mniejsze??
Karola w ciazy wszystko jest możliwe hihi.
reklama