Aob on ma właśnie świetny anestetyk, tu od urodzenia chyba. Musiałabym sprawdzić ale mamy się z tym nie rozstaja i noszą nawet ze sobą w torebce.
Śmieszy mnie to.. My mamy dostępne takie leki czy inne i tak samo w wyższych dawkach a czasem u nas nie ma tego co u was. I powiem Ci tak, kiedyś był tu szal na przedawkowywanie wszystkiego.. W pewnym momencie wprowadzono spore ograniczenia. Ten Anbesol kupisz po 16 roku życia, leki typu gripex nie ma..są za silne i mój teraz je świetny odpowiednik który mamy ale też po 16 roku. Chcesz kupić syrop czy paracetamol? Nie możesz kupić więcej leków niż 3 na zakup.. Dlatego tu ciężko i o porządne syropy dla dzieci.. Na kolke to samo..więcej gówna pchają do butelki niż leku na kolke.. Alecsa tez świetne wynalazki jak np.anbesol.
Mama czwórki to świetna wiadomość. Ja lezeniem się mecze jeszcze bardziej..
Objawy upierdliwe mam dalej.. Mdłości prawie cały czas, wymioty zdecydowanie ustępują..Tylko mega zawroty głowy i zmęczenie.. Większe niż wcześniej.
W pidbrzuszu nie kluje ale ciśnie..jakby macica się rozpychala i plecy bola..
U mnie arbuz.. Pycha.
Od kilku dni mam ochotę na czereśnie i akurat nie ma.. Dwa tyg.temu wszędzie teraz nigdzie!
Keejti kurcze.. Problem polega na tym, że ja nie znam waszych cen. Wiec dla mnie cena 30f to nie wiele ale jak przeliczysz na zł to jednak dużo będzie.
Czasem taniej kupisz na wyprzedaży niż używane. Temu ja kupuje juz po płci by łapać okazję na spokojnie.
Używane, nowe itp. Gumtree i eBay. Preloved ale trzeba płacić za zapiske. Iii najlepsze kochana carboot! Tam to cuda cudeczka. Lepsze te duże, bo większy wybór w rzeczach i cenach. I są jeszcze specjalne carbooty tylko dla baby, tam to juz w ogole szal wow i w ogóle. Co się trafi. Ubranka to tu za grosze na kg. Częściej dla dziewczynek ładniejsze i lepszy wybór. Krzeselka, leżaczki, zabawki, maty, wózki no wszystko.
Jak chcesz napisz mi co by Cię interesowało to popatrzę na ceny mniej więcej. Ciężko to do końca stwierdzić, bo np. Kupujesz konkretny leżaczek i jest, trafia się okazja i do bidowania i kolo Ciebie, np.do 10 mil. A może być i tak, że nie ma długo nic blisko do odbioru i juz za przesyłkę musisz dopłacić. Często są niechciane prezenty, nowe za pół ceny byle się pozbyć. Można kupić na prawde tanio ( na tutejsze zarobki) ale trzeba pokombinować tez. Zależy która opcja zakupów Cie interesuje.ale jak co to pisz, pomogę ile mogę.