reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Z plamieniami dużo lepiej. Dziś praktycznie zerowe. Jakbym się mocno uparła to na papierze takiego bardzo bardzo bladego różu w ilości jednej kropli bym się pewnie doszukała Ale w porównaniu do soboty to niebo a ziemia. Gin. mówił żeby Duphaston co 4 godziny brać i leżeć do czwartku.
Mąż był u niego po receptę na dupka.
Ja mam do niego w czwartek na 11 przyjść bo wtedy przyjmuje w Krakowie.
Co do objawów ciążowych to ja tak gdzieś od 1,5 tygodnia. mam ich mniej tzn. mdłości prawie w ogóle i zmęczenie trochę mniejsze. Tylko czym tu się zmęczyć jak się leży cały dzień...

Keejti ja z cola się rozstałam ;) za to żywiec z sokiem pomarańczowym ... tez ciasto zjadłam serniczek na zimno zresztą bardzo dużo jem słodyczy w tej ciąży ... ja dwa prania dziś juz zrobiłam a raczej pralka i się zbuntowany i kuchnia zalana .. ja muszę prasować bo chłopaki ostro się brudzą i o niskich stopniach podczas prania mogę pomarzyć , a po wyciągnięciu z szafy nigdy mi się nie chce prasować ... mi dziś wychodzi równo 14 tydzień trzeba się za usg polowkowym rozejrzeć :) do tego Krk musze zadzwonić o te wyniki z peppa ...

Keejti ja tez dzis fundnelam sobie pepsi i popijam troche a co ;) kupilam tez ciasto francuskie i chyba zaraz z jakims dzemem jakies ciasteczka zrobie :) jak mlody pozwoli heh..

Lilith cale szczescie ze juz czekamy na inne rzeczy :)
Aaa przypomnialo mi sie.. chcialm kupic ten anbesol dzis i aptekarz mowi ze u nas jest niedostepne.. znalazl w necie sklad i jest taki jak w naszych zelach jak np dentinox ale skladnik jakis na b ktory znieczula jest w duzo wiekszej dawce niz u nas... stad taka skutecznosc.. i niby niepolecane dla niemowlakowale taki jak moj juz spokojnie moze.. skonczylo sie na kupieniu dentinoxu :) aaa i jest tez dla doroslych mowil.. ten anbesol

Venuss ja tez juz od chyba jakis 2tyg lepiej sie czuje a teraz w ogole fajnie :) tylko szybciej sie mecze i ciagle bym jadla ;)

Dzoasia mnie jak zakluje to az sie zegne ale jak kicham tak bez zatrzymywania, cala geba, to jest ok :)

Mama czworku to swietne wiadomosci :) i pewnie w takim wypadku bez sensu tak daleko jechac jak za dwa dni jest blizej :)

Niby i nas cieplutko, słoneczko swieci a zmarzlam jak pieron na spacerze z młodym. Mialam poleżeć w wannie na czas jego drzemki ale z racji przełożenia wizyty odechcislo mi się
Zjadłabym coś dobrego hmm

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

BoziuniuWy o takich smakołykach piszecie...
Ja uważam, słodyczy nie jem wcale staram się zastępować owocami.Muszę się pilnować bo jak już pisałam kruszynką to ja nie jestem a teraz jeszcze w ogóle się nie ruszam więc od razu waga by skoczyła. Dziś sposobem na zachcianki były truskawki, maślanka owocowa a przed chwilą pieczone jabłko.

reklama
Do góry