reklama
maleducada
Fanka BB :)
Linka, uuu, no jeśli z powodów zdrowotnych to nie ma żartów. :-/
linka1985
Ma 2 tygodnie na odwołanie . Najgorsze ze moja znajoma ma uprawnienia i mogła to podbić ale nie bo szef wysyła do okręgowej medycyny pracy w Krk bądź Sosnowca .. a tam magluja wszystko nawet psycholog , neurolog, psychiatra badania wszystkie ,, mi się widzi że do płuc mu się najbardziej dowalili ale nie chce mi powiedzieć bo od 2 lat wie ze ma rozsiane zmiany w płucach z rozedma płuc miał TK zrobić ale po co niechce wiedzieć .. do tego ciśnienie i astma no i ma ale czy się po co
dominika02100
Witam was.
U mnie od wczoraj paskudny humor i samopoczucie nic mi się nie chce mam ochotę położyć się i przespać kilka dni.
Keejti współczuje kłótni i tej ciotki podziwiam cię bo mnie chyba by z równowagi wytracila. Trzymam kciuki za powrót do zdrówka
Ivi śliczne akwarium widać że to twoja pasja.
Lilith biedna jesteś z tymi chorobskami coś się zawsze przyplata oby szybko ropa przeszła
U mnie od wczoraj paskudny humor i samopoczucie nic mi się nie chce mam ochotę położyć się i przespać kilka dni.
Keejti współczuje kłótni i tej ciotki podziwiam cię bo mnie chyba by z równowagi wytracila. Trzymam kciuki za powrót do zdrówka
Ivi śliczne akwarium widać że to twoja pasja.
Lilith biedna jesteś z tymi chorobskami coś się zawsze przyplata oby szybko ropa przeszła
U mnie wszystkie objawy ze strony ukladu pokarmowego jakby reka odjal, az normalnie zaczelam sie bac
LILITH, wpsolczuje alergii, ja niestety tez sie mecze ze strasznym katarem, lzawieniem i drapaniem w gardle, mam nadzieje ze niedlugo bedzie pieknie i zielono i nic juz nie bedzie kwitnelo
LILITH, wpsolczuje alergii, ja niestety tez sie mecze ze strasznym katarem, lzawieniem i drapaniem w gardle, mam nadzieje ze niedlugo bedzie pieknie i zielono i nic juz nie bedzie kwitnelo
Milagros i reszta dziewczyn, jak dzis się wyrobie dam znać czy ta ropa to coś od oka czy jednak zaostrzenie alergi. Z synem po prostu miałam ale widzę w tej ciazy wszystko mocniejsze..
Linka przykro mi słyszeć takie wiesci, jeszcze z psiakiem problemy.. Życzę by wszystko skończyło się dobrze.
Od rana zapierdzielam..taki power mi się włączył a miałam dzis odpoczywać po dwóch poprzednich dniach.. Ogarnelam salon, dolny przedpokój, kuchnie, jadalnię, schody, górne piętro tylko łazienka przedpokój nasz i syna pokój i córki szerokim łukiem omijam.
Właśnie siadlam..jestem zmęczona..
Wczoraj wymiotowalam po powrocie jak szalona a dzis o dziwo prawie mdłości nie mam no szal!
Idę zaraz na Mirabelkowy blog szukać obiadu.
Slicznie u nas, pewnie znowu prawie 20 stopni to po 14 wyjazd i znowu późno wrócę.
Zabieram się za oddanie 2 kotów, tych podworkowych. Jeden jest super zdomowialy i idzie do oddania a drugi ciagle zagląda za rodzinka..żyją mi tu na ogrodzie..chyba ja wypuszcze. Jest wysterylizowana, zaszczepiona i toleruje tylko mnie i mój dotyk..ciagle w oknie za nimi.
Aaa i zarezerwowalam dwa koty.. Mąż się zgodził..normalnie szal ciał ale zobaczymy. Jeden to się niedawno urodził a drugi z ratunku..ale z nim jesteśmy drudzy w kolejce hihi.
Linka przykro mi słyszeć takie wiesci, jeszcze z psiakiem problemy.. Życzę by wszystko skończyło się dobrze.
Od rana zapierdzielam..taki power mi się włączył a miałam dzis odpoczywać po dwóch poprzednich dniach.. Ogarnelam salon, dolny przedpokój, kuchnie, jadalnię, schody, górne piętro tylko łazienka przedpokój nasz i syna pokój i córki szerokim łukiem omijam.
Właśnie siadlam..jestem zmęczona..
Wczoraj wymiotowalam po powrocie jak szalona a dzis o dziwo prawie mdłości nie mam no szal!
Idę zaraz na Mirabelkowy blog szukać obiadu.
Slicznie u nas, pewnie znowu prawie 20 stopni to po 14 wyjazd i znowu późno wrócę.
Zabieram się za oddanie 2 kotów, tych podworkowych. Jeden jest super zdomowialy i idzie do oddania a drugi ciagle zagląda za rodzinka..żyją mi tu na ogrodzie..chyba ja wypuszcze. Jest wysterylizowana, zaszczepiona i toleruje tylko mnie i mój dotyk..ciagle w oknie za nimi.
Aaa i zarezerwowalam dwa koty.. Mąż się zgodził..normalnie szal ciał ale zobaczymy. Jeden to się niedawno urodził a drugi z ratunku..ale z nim jesteśmy drudzy w kolejce hihi.
Zjadlabym to na obiad.. Ale nie zrobię bo potrzebuje coś na szybko jak wrócimy..
Link do: Mirabelkowy blog: Naleśniki Hortobágy
I to robie jutro:
Na deser..
Link do: Mirabelkowy blog: Szarlotkowe naleśniki
Hmm te na dziś szybko by były..ale słodkie na obiad? My tak nie jadamu ale byłoby 2w1. Jeszcze zrobić raz więcej i mam ba jutro do tej szarlotki.
Link do: Mirabelkowy blog: Naleśniki z serem
A naleśniki i tak robię z jeszcze innego przepisu i zależy jakie, bo są 3 różne i bardzo się różnią..
Co u was, bo zjadlabym coś pycha.. Na weekend tez.. Oj np. Kapustke młoda zasmazana.. Jeju..albo kiszona na gęsto..
Link do: Mirabelkowy blog: Naleśniki Hortobágy
I to robie jutro:
Na deser..
Link do: Mirabelkowy blog: Szarlotkowe naleśniki
Hmm te na dziś szybko by były..ale słodkie na obiad? My tak nie jadamu ale byłoby 2w1. Jeszcze zrobić raz więcej i mam ba jutro do tej szarlotki.
Link do: Mirabelkowy blog: Naleśniki z serem
A naleśniki i tak robię z jeszcze innego przepisu i zależy jakie, bo są 3 różne i bardzo się różnią..
Co u was, bo zjadlabym coś pycha.. Na weekend tez.. Oj np. Kapustke młoda zasmazana.. Jeju..albo kiszona na gęsto..
D
Deleted member 158337
Gość
Linka szkoda mi pieska syn geniusz, w końcu ciepło już a co do męża, to sobie bałaganu narobił...
Mój w maju idzie na badania i już się boję. :/
Lilith czekam na wieści apropo tych oczu.
U nas na obiad tluczone ziemniaczki, udka kurczaka pieczone w sosie z cebulka, do tego ogorek.
Gaga moja identycznie jak Twoja też C, ale tam gdzie kuchenka to pokój za nią już dlatego mówię mini wyspa
Kejti mieszkanie 38m to bardzo malutko. Zastanów się porzadnie. Moje ma 30 dlatego będzie szło na wynajem tam za 4-5 lat a my do wiekszego, ale celuje już wtedy w takie 80-90 metrów. Najlepiej cztery pokoje. Moja mama ma 46m i bardzo żałuję że je kupiła, szukają teraz jakiegoś domku.
Czy was tez bolą tak okropnie lędźwie?
Co do zęba, siedzę z lodem przy szczęce.
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Mój w maju idzie na badania i już się boję. :/
Lilith czekam na wieści apropo tych oczu.
U nas na obiad tluczone ziemniaczki, udka kurczaka pieczone w sosie z cebulka, do tego ogorek.
Gaga moja identycznie jak Twoja też C, ale tam gdzie kuchenka to pokój za nią już dlatego mówię mini wyspa
Kejti mieszkanie 38m to bardzo malutko. Zastanów się porzadnie. Moje ma 30 dlatego będzie szło na wynajem tam za 4-5 lat a my do wiekszego, ale celuje już wtedy w takie 80-90 metrów. Najlepiej cztery pokoje. Moja mama ma 46m i bardzo żałuję że je kupiła, szukają teraz jakiegoś domku.
Czy was tez bolą tak okropnie lędźwie?
Co do zęba, siedzę z lodem przy szczęce.
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
reklama
Keejti-93
Lilith my czasem jadamy takie z serem np na obiad. I do tego mus z truskawek pycha
U mnie zupa na zeberkach z ziemniaczkami i kapusta kiszona.
Milagros współczuję zęba. No małe małe ale ciężko nam będzie na jakieś większe. Zobaczymy niedługo teść przyjedzie to będziemy gadać.
Lilith kolejna porcje wypiłam taka większą i nic;( po jakim czasie to działa?
U mnie zupa na zeberkach z ziemniaczkami i kapusta kiszona.
Milagros współczuję zęba. No małe małe ale ciężko nam będzie na jakieś większe. Zobaczymy niedługo teść przyjedzie to będziemy gadać.
Lilith kolejna porcje wypiłam taka większą i nic;( po jakim czasie to działa?