reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Ma 2 tygodnie na odwołanie . Najgorsze ze moja znajoma ma uprawnienia i mogła to podbić ale nie bo szef wysyła do okręgowej medycyny pracy w Krk bądź Sosnowca .. a tam magluja wszystko nawet psycholog , neurolog, psychiatra badania wszystkie ,, mi się widzi że do płuc mu się najbardziej dowalili ale nie chce mi powiedzieć bo od 2 lat wie ze ma rozsiane zmiany w płucach z rozedma płuc miał TK zrobić ale po co niechce wiedzieć .. do tego ciśnienie i astma no i ma ale czy się po co

Witam was.
U mnie od wczoraj paskudny humor i samopoczucie nic mi się nie chce mam ochotę położyć się i przespać kilka dni.

Keejti współczuje kłótni i tej ciotki podziwiam cię bo mnie chyba by z równowagi wytracila. Trzymam kciuki za powrót do zdrówka

Ivi śliczne akwarium widać że to twoja pasja.

Lilith biedna jesteś z tymi chorobskami coś się zawsze przyplata oby szybko ropa przeszła

U mnie wszystkie objawy ze strony ukladu pokarmowego jakby reka odjal, az normalnie zaczelam sie bac :)

LILITH, wpsolczuje alergii, ja niestety tez sie mecze ze strasznym katarem, lzawieniem i drapaniem w gardle, mam nadzieje ze niedlugo bedzie pieknie i zielono i nic juz nie bedzie kwitnelo :p

Ja dzis odreagowuje akcje z akwarium :( i leżę .. A muszę sie wziąć w garść i zacząć pakowanie bo jedziemy do rodziny na weekend...:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Milagros i reszta dziewczyn, jak dzis się wyrobie dam znać czy ta ropa to coś od oka czy jednak zaostrzenie alergi. Z synem po prostu miałam ale widzę w tej ciazy wszystko mocniejsze..

Linka przykro mi słyszeć takie wiesci, jeszcze z psiakiem problemy.. Życzę by wszystko skończyło się dobrze.

Od rana zapierdzielam..taki power mi się włączył a miałam dzis odpoczywać po dwóch poprzednich dniach.. Ogarnelam salon, dolny przedpokój, kuchnie, jadalnię, schody, górne piętro tylko łazienka przedpokój nasz i syna pokój i córki szerokim łukiem omijam.
Właśnie siadlam..jestem zmęczona..

Wczoraj wymiotowalam po powrocie jak szalona a dzis o dziwo prawie mdłości nie mam no szal!

Idę zaraz na Mirabelkowy blog szukać obiadu.

Slicznie u nas, pewnie znowu prawie 20 stopni to po 14 wyjazd i znowu późno wrócę.

Zabieram się za oddanie 2 kotów, tych podworkowych. Jeden jest super zdomowialy i idzie do oddania a drugi ciagle zagląda za rodzinka..żyją mi tu na ogrodzie..chyba ja wypuszcze. Jest wysterylizowana, zaszczepiona i toleruje tylko mnie i mój dotyk..ciagle w oknie za nimi.

Aaa i zarezerwowalam dwa koty.. Mąż się zgodził..normalnie szal ciał ale zobaczymy. Jeden to się niedawno urodził a drugi z ratunku..ale z nim jesteśmy drudzy w kolejce hihi.

Zjadlabym to na obiad.. Ale nie zrobię bo potrzebuje coś na szybko jak wrócimy..

Link do: Mirabelkowy blog: Naleśniki Hortobágy

I to robie jutro:
Na deser..
Link do: Mirabelkowy blog: Szarlotkowe naleśniki

Hmm te na dziś szybko by były..ale słodkie na obiad? My tak nie jadamu ale byłoby 2w1. Jeszcze zrobić raz więcej i mam ba jutro do tej szarlotki.
Link do: Mirabelkowy blog: Naleśniki z serem

A naleśniki i tak robię z jeszcze innego przepisu i zależy jakie, bo są 3 różne i bardzo się różnią..

Co u was, bo zjadlabym coś pycha.. Na weekend tez.. Oj np. Kapustke młoda zasmazana.. Jeju..albo kiszona na gęsto..

Linka szkoda mi pieska :( syn geniusz, w końcu ciepło już :D a co do męża, to sobie bałaganu narobił...
Mój w maju idzie na badania i już się boję. :/

Lilith czekam na wieści apropo tych oczu.
U nas na obiad tluczone ziemniaczki, udka kurczaka pieczone w sosie z cebulka, do tego ogorek.

Gaga moja identycznie jak Twoja też C, ale tam gdzie kuchenka to pokój za nią już dlatego mówię mini wyspa :)

Kejti mieszkanie 38m to bardzo malutko. Zastanów się porzadnie. Moje ma 30 dlatego będzie szło na wynajem tam za 4-5 lat a my do wiekszego, ale celuje już wtedy w takie 80-90 metrów. Najlepiej cztery pokoje. Moja mama ma 46m i bardzo żałuję że je kupiła, szukają teraz jakiegoś domku.

Czy was tez bolą tak okropnie lędźwie?
Co do zęba, siedzę z lodem przy szczęce. ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Lilith my czasem jadamy takie z serem np na obiad. I do tego mus z truskawek pycha;)

U mnie zupa na zeberkach z ziemniaczkami i kapusta kiszona.

Milagros współczuję zęba. No małe małe ale ciężko nam będzie na jakieś większe. Zobaczymy niedługo teść przyjedzie to będziemy gadać.

Lilith kolejna porcje wypiłam taka większą i nic;( po jakim czasie to działa?

Do góry