reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros ja bym wzięła drewniane. Zawsze marzyla mi sie biała (kremowa) kuchnia z brązowymi blatami, ale mam odwrotnie. Kupiliśmy mieszkanie z prawie nową kuchnią, więc nie warto było zmieniać. W takim stylu chciałam swoją urządzić tylko kolory odwrotnie. Może kiedyś w innym mieszkaniu, a może domu...

reklama
Jutro musze iść do okulisty, coś nie tak z oczami mam od 2 dni..całe krwią zalane a nocą ropa się wylewa.. Od razu chyba nowe okulary wezmę.

Ivi Pochwal się syna dobytkiem kiedyś!
Ja tez takich nie lubię.. Byś wiedziała jaka awanturę miałam na sierpniowkach kiedyś.. Fb przeciw bb hihi.

Joasia mnie też napalilas na te chusty. Ivi dobrze, że napisałaś by była uzywka..Nie wiem jak to tu u mnie będzie wyglądać, obawiam się ze marnie..

Milagros Janie pomogę.. Mi się marzy kuchnia biała, gładka po sufit w pełnej zabudowie.. Bez klamek i wyspa do tego.

Lilith mam kuchnie, Biała laminowana bez klamek, kuchenka jest właśnie w mini wyspie :D problem blatu, Laski mi tak zależy zeby się szybko wynieść że szok. Znalazłam jeden blat co by pasował do podłóg i belki ale czekać trzeba 2tyg a biały jest od ręki no i cena... To też biorę pod uwagę, boję się też drewnianego blatu bo to malutkie mieszkanie i mam tę belki i pod sufitem dwie stojące więc drewna mam dużo no i okna drewniane, boję się że przesadze

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Lilith mi oczy po nocy też ropieją ale to alergia :/ daj znać co Ci powiedział. :)

Joasiu ale Ty mądra w temacie jesteś i wiesz czego szukać a co unikać hihi.

Milagros aaa no to fajnie się masz, chodź ja w wyspie widzę tylko płytę. Musisz mieć sliczna kuchnie i całe to mieszkanko!
Blat bym brała z tworzywa ( corian).. ciemniejszy niż meble ale w zimnym kolorze pod kolor innego dodatku w kuchni.

Z ta alergia to tez się zastanawiam. Juz katar i wysypke dostałam, z oczu tez się polewa.. Może to od tego. Ciężka ta ciąża musze przyznać, mocno mnie wymecza bo dużo rzeczy się nasila.

Lilith, ja też chciałam płytę i piekarnik osobno, ale finanse... I mieszkanie docelowo będzie wynajmowane więc nie chciałam tam ładować drogich sprzętów bo rozni najmujacy sa, więc wybrałam kuchnie wolnostojąca z płytą, będzie tył zasłonięty więc widać nie będzie od strony pokoju ;) oczywiście otworu wentylacyjne też będą ;) dodatki do kuchni mam pastelowe, miętowe ;) beżowy granitowy Zlew. ogólnie tak dosyć zimno, lniany kolor ścian, taka złamana biel, uprzedzam pytanie, ściana zmywalna antyalergiczna, wszędzie.

Lilith moja alergia w ciąży też mocniejsza może to sie tak objawia ?

Co do hust ja znam się tylko na takich pod szyję ozdobnych :D

Dziewczyny pomocy chyba jakaś jelitowka mnie łapie :-( nie wiem co robić. Biegam co chwile do wc :-( kurcze mam nadzieje, ze to nie po lodzie, którego dzisiaj jadłam :-(

Musisz dużo pić mi pediatra mówił kiedyś żeby pić wodę niegazowana i gorzka herbatę dużo z tym ze pić łyżeczka żeby naraz w żołądku nie wylądowali wszystko

reklama
Witam dziewczyny z rana
ja dziś załatwiania mam trochę , do zusu musze lecieć l4 oddać bo od poniedziałku nie mam kiedy . Później z moim bo przyszło mu pismo o zatrzymaniu uprawnień do kierowania pojazdem pięknie pracuje jako kierowca tylko tego brakowało. .. ze Stefanem do weta bo bruzd zamiast się poprawiać gnoi się coraz bardziej , byłam wczoraj ale nie było dermatologa a pan który był powiedział ze woli żeby zajął się tym dermatolog tym bardziej ze w tej lecznicy jest, i że bruzd jest bardzo głęboką i żebym rozważyla możliwość zabiegu zmniejszenia .. i dziwić się ze dbam a końca bruzdy nawet nie czyścilam i infekcja gotowa , biedny jest bardzo..

Do góry