reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Mama czwórki ja w pierwszej ciąży miałam od razu założona wiec i tak jutro (kończę 12tc) wydaje mi się bardzo późno.

Ivi ja sobie teraz leże, korzystając z okazji ze mały śpi, ale w domu bałagan jak mało kiedy...

reklama
Witam się i ja :) wczoraj nie miałam czasu tu zagladnac no cały dzień w drodze a wieczorem grill :)
Ale narobilyscie smaków tymi słodkościami ;)
Ja kartę ciąży mam od ostatniej wizyty :)
Mam dziś mega lenia ;)

Keejti tylko nie pij tego przed wyjściem. Wypij dawkę pośrednia, nie za dużo nie za mało, po tym poznasz ile potrzebujesz. Będziesz miała bąbelki i mielarke w brzuchu, nie wystrasz się.

U mnie brak pomysłu na obiad, w dodatku ja znowu bez apetytu..

Witam się :D
Ja zaraz dzwonię do babi po przepis na rogaliki z drożdżowego z dżemem :D takie ochoty mi zrobilyscie ale z francuskiego nie chce[emoji14]

Ja kartę ciąży mam od 6tygodnia.

Zaraz mam zamiar zrobić porządek w szafkach przed przeprowadzka żeby bez sensu nie nosić czegoś co już nie noszę albo się nie zmieszcze[emoji14]

U mnie mdłości też przechodzą a później wracają, w czwartek wymiotowalam np a w piątek już było lepiej. Dzisiaj czuję się ok, głowa boli tylko :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Ruszyłam oficjalnie z blogiem, to i wam podaję linka :) wesolaferajna.pl Zapraszam do czytania i komentowania :)

Ja obiadu też nie mam :( młoda śpi, też chwile się zdrzemnę zanim po starszaki będę jechać

Haha Lilith no wiem wiem po wizycie sobie lykne:)

A ja właśnie po obiedzie : chyba jeszcze mam czas na kawę i ciasto. Ale mi się tego francuskiego chce. Ja czasem kupuje w biedronce albo lidlu są takie bułeczki z czekoladą ale to nie to samo

reklama
Witam nowa mamusię :)
Kejti ja też często kupuję w Biedronce :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry