reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Nie wybredna a brak Ci apetytu poprostu. Ja mam to że u mnie mąż gotuje bo lubi i robi to genialnie, przynajmniej mi pasuje. Od jakiś 2-3 lat nie dodajemy wspomagaczy typu magi, wegety, rosołki, barszcze w butelkach itp Używa dużo ziół, warzyw, robi zakwasy na barszcze, miecha bez dużej ilości tłuszczu . Kwestia przyzwyczajenia :)
Ja bym zjadła barszcz ukraiński albo gołąbki ( moglsbym jeść codziennie)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Diabliczka mój też świetnie gotuje i piecze, bardzo sobie chwale. Ale co z tego jak nawet nie wie co.. Gołąbki uwielbiam! Z ziemniaczkiem mmm ale to też na jutro Jeju..
Twój to taki jak kucharz, super mieć takiego faceta w domu, szczegolnie ze smakuje lepiej, jak ktoś dla Ciebie naszykuje! I tak na zdrowo.

Wiklinka mięso w za dużej ilości i tego sosu nie lubimy..

Wszystkim smacznego!

Mój emek też czasem coś upichci, ale jakby to delikatnie określić...hmm... nie zawsze mu to dobrze
wychodzi;-) ;)
Nigdy mu tego nie tego nie mówię, ale on lubi chyba zbytnio jak dla mnie eksperymentować i nigdy sztywno nie trzyma się przepisu. Niestety często kończy się to fiaskiem, ale cóż zrobić robię dobrą minę do złej gry
i wcinam:eek::-p Od niego z resztą też nigdy nie usłyszałam, że mu nie smakuje i nie zje. Jestem przekonana, że wiele razy coś spaprałam , a on i tak zjadał bez mrugnięcia okiem.

Trzeba docenić, że zrobi sam bez względu na to czy jest pyszne czy trzeba wmusic, gesty się liczą.
U mnie ziemniaczki z golabkami z Pl knajpki a dla dzieci ang.fasolka z kielbaska plus ziemniaczki. Mało domowe ale wszystko co kto lubi.
Ale jestem dziś zmarnowana, taki flak. Mój juz się śmiał, że wczoraj jak szalalam to mówił, że chwilowo.

U mnie dziś młode ziemniaczki z maślanką i małosolnymi :) Mąż pewnie jeszcze jajo sobie zrobi sadzone, ja chyba nie chcę. A wczoraj były młode, pulpety w sosie pomidorowym i mizeria, bo tak ostatnio pisałyście, że też mi się zachciało :D
Głowa mnie boli od środy codziennie :( czasem słabnie ten ból, ale stale obecny. W sobotę apap wzięłam, jednak codziennie nie chcę się faszerować.

Keejti dobrze Ci z takimi wałówkami :)
Ja kiedyś słodyczoholiczka, ale trochę się odzwyczaiłam, już nawet 1/4 tego co kiedyś nie jem. Mam przeczucie, że chłopak tym razem będzie... Wprawdzie chyba wolałabym dziewczynkę, ale wszystko jedno tak naprawdę, oby zdrowe.

A jednak gołabki :)
Milia ooooo pulpety to zaraz za golabkami mm mm
Bóle głowy pamiętam z poprzedniej ciąży :( to był jeden wielki koszmar razem ze wspolniczka zgagą :(
Ja sobie tymczasowo dogodzilam surówką z rzodkwi białej

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A u mnie dziś króluje kapuśniak z kwaśnej jak pierun kapusty doprawiony boczusiem zasmazanym z cebulką i placuszki ziemniaczane :-) wkońcu wrócił mi apetyt mam nadzieje ze to już tak zostanie do konca ciąży.

Do góry